Home HoroscopHoroscop dragoste Horoscop dragoste Varsator

Horoscop dragoste Varsator

autor Elena Yvette
952 views

Horoscop dragoste Varsator 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei zodiei Varsator se ocupa de caracteristicile personale si relatiile tale sentimentale ale nativilor din zodia Varsator.

Horoscop dragoste varsator

Ca si pentru multe alte semne zodiacale, inceputul anului 2014 nu aduce aspecte chiar pozitive. Venus retrograd pana la inceputul primaverii aduce cateva neplaceri in cuplul Varsatorilor si niste momente destul de confuze.

S-ar putea ca aceasta perioada sa fie presarata cu dezamagiri si multa tristete. Este posbil ca anumite momente mai negative din trecutul lor sa iasa la iveala in aceste luni si acestea vor aduce numai probleme.

Nativii implicati intr-o relatie serioasa se pot confrunta cu intrigi si barfe. Este posibil ca cineva apropiat sa puna bete in roate relatiei cu persoana iubita. Numai cu multa incredere reciproca si comunicare pot fi depasite cu brio aceste obstacole.

De asemenea se intrevad si legaturi amoroase ascunse care vor iesi la iveala in cel mai rau moment. Astfel, Varsatorii pot incheia chiar o relatie frumoasa datorita acestor legaturi secrete din trecut.

Lucrurile devin tot mai dificile si relatia incepe sa scape de sub control. Varsatorii nu dau dovada de prea multa stabilitate. Nici inceputul verii nu vine cu aspecte mai bune. Viata de cuplu atarna de un fir de ata si discutiile devin tot mai aprinse.

Incepand cu luna iulie a anului 2014 lucrurile incep sa se schimbe. Problemele incep sa se rezolve si Varsatorii incearca sa obtina un echilibru in viata de cuplu. Lunile care urmeaza sunt favorabile din punct de vedere sentimental.

Nativii se simt mai energici si mai bine-dispusi. Incep sa-si deschida din nou sufletul si sa-si demonstreze iubirea fata de partener. Au parte de intamplari frumoase, fericite ce completeaza armonia din cuplu.

Chiar si Varsatorii singuri observa o schimbare interesanta in viata lor. Sunt dispusi sa iasa, sa se distreze si implicit sa cunoasca oameni noi. S-ar putea chiar sa intalneasca persoana potrivita cu care vor incepe o relatie. Este posibil ca aceasta relatie sa se transforme in ceva destul de serios si oficial.

Nimic nu este imposibil si asta vor vedea si Varsatorii in decursul acestui an. La inceputul lui totul era parca impotriva lor dar pe masura ce trec lunile totul se transforma. Daca au rabdare si depasesc cu bine obstacolele si problemele vor vedea ca eforturile nu raman nerasplatite.

Vor vedea ca orice suferinta aduce cu sine si putina fericire si implinire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed