HomeHoroscopHoroscop dragoste Top 5 cele mai potrivite zodii pentru o aventură vara aceasta

Top 5 cele mai potrivite zodii pentru o aventură vara aceasta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Top-5-cele-mai-potrivite-zodii-pentru-o-aventură-vara-aceasta.jpg

Indiferent dacă au o relaţie stabilă sau nu, unele zodii sunt mai predispuse decât altele să înşele. Având în vedere că vara a venit, iar tentaţiile se găsesc la orice pas, hai să vedem care sunt cele mai potrivite zodii pentru aventură vara aceasta.

Berbec

Cei născuţi în zodia Berbecului stau oricum sub semnul zodiacal cel mai puţin loial. Ei sunt mereu dispuşi la aventură, se hrănesc cu escapade şi provocări. Uşor visători, ei se regăsesc în această lume a energiei, pasiunilor, tentaţiilor.

Berbecii sunt niște amanţi de vis, însă îşi pierd repede interesul.  Focul se stinge imediat după cucerirea prăzii, lupta fiind mai importantă pentru ei. Cu cât au parte de mai mulţi parteneri sexuali, cu atât este mai bine pentru Berbecul care doreşte să fie complimentat permanent şi atras spre aventuri nebănuite.

Gemeni

Gemenii sunt duali, așadar te poţi aştepta oricând ca partenerul din această zodie să te lase baltă şi să îl vezi la braţ cu altcineva. Ei sunt făcuţi pentru a iubi mai multe persoane, chiar în aceeaşi perioadă. Sexualitatea lor e debordantă, distracţiile îi atrag şi se pliază oricăror forme de aventuri, mai ales dacă descoperă un erotism sau o pasiune debordantă ori au parte de experimente sexuale. Fiind pasionali, au o predispoziţie crescută spre infidelitate. Se aprind repede, dar se şi sting la fel de repede.

Balanţă

Deşi iubesc cu pasiune, Balanţele nu sunt complet loiale, deci nu atât de echilibrate în dragoste. Acest dezechilibru vine, de fapt, din căutarea permanentă a echilibrului perfect, detaliile şi comunicarea fiind foarte importante pentru acești nativi.
Dacă este ceva în neregulă, un detaliu cât de mic, şi eşti conştientă de asta, fii atentă la partenerul tău Balanţă, căci poate fi atras de orice pare mai senzual şi mai interesant. Bărbaţii Balanţă chiar au un mod foarte inocent de a-şi trăi viaţa: pot avea mai multe aventuri în aceeaşi perioadă, iar scuza lor este că sunt în căutarea echilibrului perfect!

Săgetător

Săgetătorii sunt predispuşi să înşele foarte mult, implicit în această vară, deoarece iubesc aventura, libertatea, diversitatea. Se plictisesc extrem de repede şi se simt împliniţi complet doar atunci când se aventurează în mai multe evenimente. Bineînţeles, când au mai mulţi parteneri.
Totuşi, dacă eşti destul de aventuroasă şi plină de energie, e posibil să nu îl plictiseşti pe partenerul Săgetător şi să consolidezi relaţia.

Peşti

Peştii se adaptează foarte ușor şi iubesc să înşele. Pot avea mai multe amante, le plac conflictele emoţionale şi nu cer prea multe de la o relaţie, pentru că se vor gândi oricum la a lega alte relaţii…

Au un şarm specific şi o fascinaţie debordantă care atrag partenerii ca un magnet. Pasionali, sensibili, dar şi tupeişti, Peştii sunt amanţi perfecţi. Dacă ai o relaţie cu un Peşte şi îl critici prea mult sau nu îi acorzi atenţia necesară, ai grijă deoarece te poate înşela fără drept de apel în această vară. Arată-te cât mai delicată, atentă şi inventivă pentru a-l păstra în braţe, căci el va căuta permanent la altă persoană ceea ce tu nu îi poţi oferi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed