Home HoroscopHoroscop dragoste Top 5 zodii care se îndrăgostesc imediat

Top 5 zodii care se îndrăgostesc imediat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Este greu de crezut în dragoste la prima vedere. Tocmai numele, “dragoste la prima vedere”, sună atât de înșelător! Prima dată observăm aspectul fizic al persoanei care ne poate atrage foarte tare. Dar de suflet și mentalitate de îndrăgostim cu adevărat, nu de fizic. Este precum diferența dintre a iubi și a plăcea pe cineva.

Gesturile, mimica, felul de a gândi și a comunica dau viață persoanei pe care o plăcem și sunt elementele decisive atunci când ajungem să iubim. Când te îndrăgostești sufletește și mental de o persoană, fizicul parcă dispare.

Pești

Peștii ies în oraș în căutare de aventuri, dar se întorc acasă îndrăgostiți. Este periculos să vorbești cu un nativ Pești, căci a doua zi îți poate mărturisi că te iubește. Nu acceptă refuzuri până nu îi dai motive clare. Odată ce ajungi să ieși cu un Pește, există posibilitatea ca la rândul tău să te îndrăgostești de el. Îți transmite starea de confort a dragostei și îți poate face o listă întreagă de calități care îl recomandă ca partener de viață.

Gemeni

Gemenilor nu le este frică să se îndrăgostească. Starea lor generală de spirit este veșnic îndrăgostită. Iubesc totul, de la natură, până la un banal obiect. Iar atunci când un nativ Gemeni se îndrăgostește de un om, tot Universul se oprește pentru a-l privi. Emană fericire și i se citește pe chip dragostea pentru persoana de alături. Gemenii iubesc mult, dar nu așteaptă nimic în schimb. Pun preț pe loialitate și sinceritate. Fiindcă se atașează așa mult de oameni, Gemenii suferă adesea, dar găsesc repede un înlocuitor.

Taur

Nu face greșeala să începi o relație cu un Taur, pentru că acești nativi sunt de nestăpânit. Nativii Taur se îndrăgostesc foarte repede, dar nu demonstrează. Sunt prea orgolioși să-și arate iubirea, dar în sinea lor sunt îndrăgostiți până peste cap. Se așteaptă ca persoana pe care o iubesc să fie acolo mereu, iar când o pierd, suferă. Un Taur îți va mărturisi că te iubește, le va spune și altora, dar îți va demonstra contrariul.

Săgetător

Timizii Săgetători se îndrăgostesc de la prima întâlnire, dar nu vor spune imediat. Suferă în sine pentru că nu știu cum să construiască o relație. După un timp vor veni cu lacrimi în ochi și îți vor mărturisi că s-au îndrăgostit de tine. Ceea ce îi face speciali este faptul că se simte când îți spun asta. Sunt persoane calde și nu ar fi în stare să înșele persoana iubită. Dacă vrei să distrugi un Săgetător, despărțiți-vă fără să îi dai explicații…

Vărsător

La început îți va lăsa impresia că nu te suportă, dar, în sinea lui, Vărsătorul e deja îndrăgostit. Îți va arunca priviri indiferente și se va preface că ți-a uitat numele, dar în mintea lui te savurează deja. Cele mai prielnice momente pentru nativii Vărsător de a-și recunoaște sentimentele sunt împrejurările total nepotrivite, cum ar fi o înmormântare. Ca parteneri de viață sunt excelenți. Odată ce ți-a spus că te iubește, își va demonstra sentimentele și la nunta de aur.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies