Home Horoscop dragoste Top 5 zodii care se întorc la fostul iubit chiar dacă au fost înșelate

Top 5 zodii care se întorc la fostul iubit chiar dacă au fost înșelate

autor Elena Yvette
583 vizualizari
Top 5 zodii care se intorc la fostul iubit chiar daca au fost inselate

Relațiile amoroase în zilele noastre sunt din ce în ce mai greu de realizat, astfel de multe ori foștii parteneri preferă să se întoarcă unul la celălalt pentru a-și mai da o șansă, chiar dacă suferința prin care au trecut a fost foarte mare.

Unul dintre cel mai des întâlnite motive de despărțire este înșelatul. Iată care sunt cele cinci zodii care anul acesta sunt predispuse la împăcări, chiar dacă au fost înșelate de parteneri.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt dispuși să se întoarcă în trecut pentru a-și regla sentimentele lăsate nerezolvate. Aceasta nu este un lucru rău, deoarece este mai bine să se clarifice lucrurile între ei. Suferințele mari au cauzat răni adânci în sufletul Peștilor, dar asta nu îi împiedică să iubească la fel de puternic, chiar dacă aceasta nu este o decizie corectă, aceștia riscând să fie înșelați sau mințiți din nou, eventual trăind o nouă dezamăgire. Anul acesta preferă să riște, luptând din nou cu propriile sentimente față de fostul partener.

Rac

Racii sunt persoane care doresc să analizeze la rece lucrurile, pentru a fi siguri că le pot clarifica cu adevărat. Chiar dacă au fost răniți, iau în considerare o întoarcere în trecut pentru a mai da o șansă persoanei pe care a iubit-o cu adevărat. Aceștia au posibilitatea să se simtă singuri și triști, încearcă să analizeze situația din toate perspectivele, dorind să dea o șansă nouă fostei iubiri. Această analiză îi aduce Racului regrete că nu a putut fi mai bun în relație și îl ambiționează să încerce din nou. Cu riscul de a avea o încercare eșuată, acesta nu se lasă și reușește să își recucerească fostul partener, chiar dacă a fost înșelat și a suferit din dragoste.

Berbec

Berbecul are perioade când încearcă să trăiască în prezent, dar în majoritatea timpului trăiește în trecut, pentru că acolo are lucruri care au rămas nerezolvate. Chiar dacă de-a lungul timpului în fosta relație au apărut tot felul de motive de despărțire, Berbecul dorește o împăcare pentru a rezolva problemele care îl macină. Ambiția nu este punctul forte al Berbecului când vine vorba de renunțarea la o persoană care i-a făcut rău înșelând-o. Acesta așteaptă un impuls pentru a reintra în relație, deci orice semn este bine-venit…

Fecioară

Fecioarele încearcă să se întoarcă în trecut pentru a rezolva problemele uitate acolo. Chiar dacă persoana cu care au fost le-a pus la zid, în momentul de față dorința de a se întoarce la ce au lăsat în spate este foarte apăsătoare. Fecioara vrea să vadă dacă partenerul mai are sentimente și să înțeleagă motivul pentru care a fost înșelată. Acesta nu este un lucru rău; chiar dacă suferința a fost mare în urma despărțirii, analizează cu atenție pașii pe care vrei să îi faci și vei reuși să ierți multe greșeli ale trecutului, ba chiar să îți înțelegi partenerul.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies