Home Horoscop dragoste Top 5 zodii care te iubesc așa cum ești!!!

Top 5 zodii care te iubesc așa cum ești!!!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 993 views
Top 5 zodii care te iubesc asa cum esti

„Dacă iubești pe cineva, atuci îl iubești așa cum e și nu cum ai dori tu să fie.” (Lev Tolstoi)

Clasicul „Te iubesc!” poate avea semnificații diferite; în funcție de semnul zodiacal, aflăm care sunt zodiile care nu încearcă să te schimbe.

Taur

  • Nativii din zodia Taur iubesc foarte greu, dar și când se întâmplă, oferă tot ce ține de ei: sufletul lor, timpul lor, afecțiunea lor. Atunci când iubesc pe cineva, consideră că ar fi egoiști dacă ar încerca să schimbe o persoana respectivă. Taurii iubesc cu patos și tind să prelungească o relație într-un mod mândru și încăpățânat, chiar și atunci când nu mai rămâne nimic pentru care ar merita să lupte. Declarația de dragoste este pe cât este de prețioasă, pe atât este de rară.

Rac

  • Racii sunt iubitori și adoră să petreacă timp cu persoana iubită; de cele mai multe ori se lasă deoparte și nu renunță la ceea ce iubesc. Pentru ei „Te iubesc așa cum ești!” este un motto. Merg cât de departe se poate pentru a demonstra ceea ce simt.
  • Tind să facă unele compromisuri, mai degrabă ar schimba ceva la ei înșiși, decât la persoana de lângă ei. Sunt adesea copleșiți de sentimente, motiv pentru care dragostea lor este aproape excesivă. Dacă un Rac îți spune că te iubește, crede-l, are nevoie de tine. Are rețineri în a declara ceea ce simte, mai degrabă îți demonstrează în orice fel și în orice moment.

Fecioară

  • Este un semn zodiacal extrem de prudent și politicos. „Te iubesc!” reprezintă o promisiune pentru nativii din această zodie, un lucru serios, credibil și fiabil. De cele mei multe ori, tind să se învinovățească atunci când ceva merge prost,dar nu încearcă să schimbe ceva la persoana respectivă, mai ales bărbații din această zodie.
  • Fecioarele iubesc total, intens, așa că dacă își declară sentimentele pentru tine, înseamnă că în acel moment ești cu adevărat cel mai important „lucru” din lume.

Balanță

  • Adoră să fie înconjurată de oameni drăguți, este cel mai respectat semn al zodiacului și acceptă compromisurile, sacrificându-și nevoile în favoarea celor pe care îi iubește, fără a le cere ceva în schimb. Când se îndrăgostesc, Balanțele îi fac pe cei de alături să se simtă în siguranță, iar loialitatea față de partener este de neclintit. Nativii acestei zodii au o inima mare, iar dragostea lor este pe măsură.

Pești

  • Zodia Pești este una dintre cele mai lingușitoare, dar dar chiar și așa, atunci când iubesc, nativii din această zodie te agasează cu dragostea lor. Iubesc foarte mulți oameni și de aceea pot fi răniți cu ușurință atunci când își împart sentimentele. Nu îți vor cere vreodată să faci compromisuri, să te schimbi sau să renunți la ceea ce îți dă o stare de bine…
  • Iau tot ce este mai bun din tine, de aceea nu vor vrea să te schimbe. Peștii vor mereu să fie diferiți față de ceilalți și își arată ceea ce simt în cele mai neașteptate moduri. Într-o declarație de dragoste, Peștii pot cuprinde o întreagă lume, datorită modului lor haotic și plin de culoare în care își exprimă sentimentele.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed