Home HoroscopHoroscop dragoste Top 5 zodii cărora le place să schimbe partenerii

Top 5 zodii cărora le place să schimbe partenerii

autor Elena Yvette
782 views 4 minute timp de citit

Sunt unele semnele zodiacale foarte aventuroase şi energice. Fiind astfel, au tendinţa de a se plictisi uşor. Dacă o relaţie devine monotonă, cu siguranţă vor căuta variante în jur. Fie de plictiseală, fie din motive naive (că aşa au simţit, că tentaţiile sunt mari etc.), unele persoane adoră să se bucure de diversitate. Iată top 5 zodii ai caror nativi le place să schimbe partenerii.

Top 5 zodii cărora le place să schimbe partenerii

Berbec
Berbecul e adeptul: De ce nu? Este atât de aventuros, încât nu poate refuza mai nimic. Viața este scurtă și trebuie trăită cu intensitate.

Un Berbec își schimbă partenerul atunci când pasiunea s-a epuizat și nu mai are aceeași rezonanță energia sa. Trebuie să aibă mereu alături o persoană la fel de energică și creativă. Dacă nu te menții la nivelul așteptărilor unui Berbec, atunci să fii pregătită pentru că ori te va înșela, ori te va părăsi.
Partenerul trebuie să fie spontan, să îl stimuleze fizic, să fie energic și doritor să facă sex mult și în locuri inedite.

Gemeni
O persoană în zodia Gemeni nu înșală neapărat, însă nu poate renunța la flirt și la spiritul său aventuros. Dacă apare rutina într-o relație, atunci cu siguranță va dispărea din peisaj.

Îi plac varietatea, activitatea permanentă și exhibiționismul. Experiențele amoroase trebuie să fie cu adevărat experimentale pentru a rămâne în joc. Incontrolabilă și explozivă, o persoană Gemeni e greu de ținut în frâu. Dacă ai totuși destule fantezii erotice și debordezi de senzualitate, atunci șansele ca această persoană să treacă la altcineva sunt reduse. Dar nu excluse…

Leu
Cu un ego infinit, partenerul care nu îi oferă atenția necesară, doza de adrenalină și nu îl complimentează pe Leu permanent, riscă să îl scape de sub control. E foarte greu să pui mâna pe un nativ Leu, fiind foarte pretențios. Așa că prețuiește-l când îl prinzi și lasă-l să fie el regele.

Un Leu trebuie să fie permanent venerat, altfel energia și spiritul său teatral te vor ameți și te vei trezi că e deja în căutare de alte persoane care să îi satisfacă ego-ul pe deplin. Cu subtilitate și tact vei reuși să ții în frâu un rege atât de senzual.

Balanță
Balanțele nu își schimbă sau înșală partenerii din plăcere, cât din nevoia de a-și găsi echilibrul. Orice pare să nu le aducă echilibrul și linia dreaptă, va fi lăsat în urmă. Nu le plac ocolișurile, sunt directe și le place ca persoana de alături să fie la fel.

Extrem de dornice să placă, sunt destul de generoase cu persoanele din jur, dar ai grijă ca ele să nu ajungă prea generoase. Având în vedere șarmul unei Balanțe, cineva s-ar putea agăța de zâmbetul său și îi poate oferi o „practică Yoga” de vis.

O Balanță este greu de mulțumit, însă caută o persoană care să o admire, cu care să joace diverse joculețe erotice, să aplice exhibiționismul, să dăruiască dragoste.

Săgetător
Pentru Săgetător, calitatea poate fi mai importantă decât cantitatea, însă spiritul său aventuros presupune diversitate. Sexualitatea acestui semn este debordantă, la fel ca şi impulsivitatea. Foarte importantă este independența pentru un astfel de nativ, aşa că dacă ştii cum să oferi destulă libertate unui partener din această zodie, e foarte posibil ca el să îţi rămână fidel…

Totuși orice urmă de plictiseală sau sufocare îi va pune în gardă şi te poţi trezi că e în căutare de aventuri, nu de căsnicie. Săgetătorului îi place să exploreze şi se plictiseşte rapid.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies