HomeHoroscopHoroscop dragoste Top 5 zodii potrivite pentru căsătorie

Top 5 zodii potrivite pentru căsătorie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/03/Top-5-zodii-potrivite-pentru-căsătorie.jpg

Cu toții ne dorim acea persoană specială lângă noi, care să ne ofere siguranța că, indiferent ce se va întâmpla, va fi acolo. E greu de găsit un om demn de numit iubit, mai ales un partener stabil pentru căsătorie.

Horoscopul ne vine în ajutor cu sfaturi și sugestii de compatibilitate. Trebuie de luat în seamă caracteristicile fiecărei zodii în parte, poți face chiar o comparație între zodie și partener. O relație sănătoasă care duce spre căsătorie implică ambele persoane. Amândoi partenerii trebuie să comunice constant și să aibă o relație deschisă. Chiar și atunci când persoana iubită vorbește cu o persoană de sex opus trebuie să privești cu detașare. Gelozia este un sentiment puternic, uneori de necontrolat, dar un partener de viață va ști cum să te liniștească.

Taur
Taurii sunt persoane dedicate. Se dedică prea mult poate cuiva. Ei caută o relație onestă, loială și apropiată. Și din cauză că investesc mult într-o relație, se așteaptă la rândul lor să fie iubiți la fel. Căsătoria este sacră pentru ei. Se gândesc serios la o astfel de implicare și o plănuiesc de mult timp.

Pești
Toată lumea știe că sensibilii Pești visează cu ochii deschiși momentul când vor păși braț la braț cu persoana iubită și își vor face jurăminte eterne. Ei au crezul că pentru fiecare om din lume există sufletul pereche. Pentru ei, partenerul de viață este ceva prețios și știu să țină aproape un om.

Rac
Racii iau în serios fiecare relație și se gândesc de două ori înainte să înșele. Își privesc persoana iubită ca pe ei înșiși și nu sunt în stare să rănească sentimente. Dacă cei din jur le spun că relația nu va merge, ei nu vor abandona ceea ce au început. Au încredere totală în partenerul de viața.

Fecioară
Persoanele născute în zodia Fecioară sunt pretențioase când vine vorba de partenerul de viață. Nu vor rămâne în preajma ta dacă nu sunt interesate. Fecioarele nu vor arăta sentimente de iubire dacă nu le simt. Atunci când se implică într-o relație amoroasă, sunt acolo trup și suflet. În căsnicie predomină armonia, iar când vine vorba de certuri, nu trec cu vederea până nu rezolvă situația.

Capricorn
Femeia Capricorn este soția perfecta. În educația copiilor, aceste native pot fi dure, dar mereu au motive bune în spate. În general, Capricornii sunt interesați în relații de lungă durată și de căsătorie. Sentimentele cu care își iubesc partenerul de viață se deosebesc vizibil de celelalte. Poți recunoaște un Capricorn îndrăgostit doar prin felul cum își privește persoana iubită. Chiar și după ani de căsătorie, Capricornii își vor surprinde partenerii și îi vor curta…

Scorpion
Relațiile amoroase ale Scorpionilor încep printr-o prietenie solidă. Pentru ei, e foarte importantă încrederea reciprocă, iar la primele întâlniri îți vor testa aptitudinile. Nu treci testul până nu treci prin „foc”. Poate de asta e greu să își găsească un partener de căsătorie. Dar când își găsesc iubirea vieții, e greu să îi mai despartă cineva. Scorpionii sunt genul de parteneri de viață cu care faci orice, iar după cină veți spăla amândoi vasele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed