Află ce-ţi rezervă astrele la început de IUNIE!

Share

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie.

zodii

BERBEC

Acceptaţi marţi un contract, cu mari şanse de a vă propulsa într-un post mult mai potrivit. Reacţiile dv. sunt foarte dure la mijlocul intervalului (ripostaţi, ironizaţi, îi convingeţi în final pe cei dragi că ei greşesc întotdeauna). Sensibilitatea marchează aproape toate relaţiile cu cei din anturaj.

TAUR

Nu vă odihniţi întreg intervalul din cauza coşmarurilor şi este posibil să produceţi numeroase încurcături (fie din pricina unei exprimări anapoda, fie doar pentru că vă tremură mâinile). Le lăsaţi intenţionat celor din anturaj impresia că sunteţi extrem de preocupată în continuare de soarta lor.

ZODIA NOROCOASĂ – GEMENI

Cu optimism, fantezie şi multă putere de muncă, vă implicaţi în orice activitate vi se propune, aşa că nu poate fi de mirare dacă măcar o parte dintre dv. vor fi promovate. Nu refuzaţi munca în echipă, dar vă puteţi descurca foarte bine şi singure. Din păcate, oricât de mulţi bani aţi primi în această perioadă, îi veţi investi imediat în tot felul de „proiecte” personale. Persoana iubită este şi ea de altfel o „sursă” de idei foarte „scumpe”. La începutul intervalului, pot apărea mici disfuncţii ale rinichilor, însă ulterior vă bucuraţi de o stare de sănătate foarte bună. Amicele sunt plecate în concediu, dar oricum nu aveţi timp de şuete.

Predicţiile pentru celelalte zodii le găseşti AICI.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news