Home HoroscopHoroscop lunar Horoscopul lunii Aprilie pentru toate zodiile: bani, sanatate si dragoste

Horoscopul lunii Aprilie pentru toate zodiile: bani, sanatate si dragoste

autor Elena Yvette
94 vizualizari
Horoscopul lunii Aprilie 2019

Horoscopul lunii Aprilie 2019: Odată cu venirea primăverii, unii nativi vor fi şi ei mai calzi, mai binevoitori şi mai harnici. Alții vor avea o sănătate mai precară, de aceea e bine să meargă la un consult medical.

Horoscopul lunii Aprilie 2019

Berbec

Este luna perfectă pentru îmbunătățirea relațiilor, a parteneriatelor, dar şi a imaginii publice. Va trebuie să observi foarte atent pe cine vei putea conta în viitorul apropiat. Îi vei selecta având drept criterii de selectivitate responsabilitatea, munca depusă, dar şi încrederea de care vor da dovadă.

Taur

Dacă deţii un loc de muncă stabil, nu înseamnă că nu poţi căuta ceva mai bun, cu un salariu mai mare, dacă celălalt nu te mulţumeşte. Este luna marilor schimbări, atât pe plan profesional, colegial, cât şi sentimental.

Gemeni

Eşti sfătuit de cei din jurul tău să te gândeşti la viitorul tău mai mult decât o făceai până acum. Cu toate că nu vei avea încredere în forţele proprii, ei îţi vor schimba modul de gândire şi te vor face să fii mai puternic, să scapi de greutăţile care îţi apasă pe umeri.

Rac

Nu te mulţumi cu ceea ce observi la prima vedere. Detaliile contează. Vei deţine tot ce e necesar pentru a descoperi profunzimea. Nu te lăsa influenţată de stările de moment, de sentimente, fă tot posibilul să fii obiectivă!

Leu

Vei avea mult de muncă la serviciu, dar cheful nu prea îţi va veni. Din păcate, organismul tău este cam slăbit. Odihna, o alimentaţie potrivită, dar şi compania celor dragi îţi vor îmbunătăţi starea.

Fecioară

Activităţile în comun cu persoana iubită sau cu familia vor avea prioritate în viaţa ta în această lună. Vor apărea câteva discuţii în contradictoriu la locul de muncă, pe teme financiare. Evită polemicile şi nu încerca să fii subiectivă!

Balanţă

Oboseala acumulată în ultimul timp îşi va spune cuvântul. Fă nişte vizite la medicul de familie pentru a-ţi prescrie ceva. Relaţiile sentimentale vor fi de bun augur pentru tine, îţi vor ridica optimismul.

Scorpion

Organizează-ţi timpul, dar şi priorităţile, astfel încât să faci faţă tuturor provocărilor ce vor apărea. Membrii familiei te vor sprijini cât vor putea, dar nu te baza prea mult pe ei, deoarece vor fi ocupaţi. Vei cheltui o sumă destul de mare de bani pe lucruri care nu sunt foarte importante. Să ai totuşi grijă la datoriile pe care le ai!

Săgetător

Vei finaliza cu succes anumite demersuri profesionale. Dacă încrederea îţi va fi scăzută şi pentru a fi prudent, ar fi indicat să ceri ajutorul colegilor de la locul de muncă. Călătoriile pe distanţe scurte vor fi atracţia acestei luni.

Capricorn

La locul de muncă vor avea loc discuţii importante legate de veniturile salariale, de viitoarele tale câştiguri. Gândeşte-te la opţiuni noi pentru a îţi aduce beneficii. Tot ce e important este să ai încredere că totul va fi bine.

Vărsător

Vei fi foarte sensibil în această lună, totul te va afecta. Evită provocările, nu te implica prea mult în activităţile neimpuse la locul de muncă. Linişteşte-te, fă-ţi timp pentru a merge la cumpărături, a te bucura de natură, a te destinde. Vei căpăta încredere şi te vei simţi mult mai bine după această relaxare binemeritată!

Peşti

Evită să îţi povesteşti slăbiciunile, dar şi ceea ce îţi doreşti să faci în viitor celor de la locul de muncă şi mai ales persoanelor care nu sunt de încredere. Dacă vei simţi că doreşti să vorbeşti cu cineva, fă-o cu familia ta. Acţiunile discrete, departe de ochii celorlaţi, sunt cele bine-venite…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!