Horoscop aprilie 2015

Share

Descopera horoscopul lunii aprilie 2015 si vezi ce ti-au pregatit astrele in aceasta perioada. Afla ce evenimente se vor petrece in luna aprilie, dar si care sunt situatiile in care trebuie sa fii mai prudenta.

Horoscop aprilie 2015

Horoscopul lunii aprilie 2015 evidentiaza influenta planetelor asupra tuturor zodiilor. Citeste urmatoarele randuri si vezi cum vei fi influentata, in functie de semnul tau zodiacal.

General

Horoscopul lunii aprilie 2015 evidentiaza o scadere a energiei astrale, in comparatie cu luna precedenta. Cu toate acestea, planetele care isi exercitau de obicei atitudinea negativa in aceasta perioada a anului, nu vor mai avea aceeasi putere acum. Dintre planetele care sunt ceva mai “sentimentale” se remarca, in luna aprilie, Marte si Neptun. Planeta rosie va avea suficienta forta pentru a influenta toate zodiile. Marte, desi cu o putere ceva mai mica decat a lui Neptun, va bloca energiile negative in aceasta perioada a anului.

Soarele ar trebui sa fie, de asemenea, mentionat, deoarece in, primele zece zile ale lunii, undele sale si,implicit, energia sa va fi foarte puternica si, astfel, va influenta pozitiv toate semnele zodiacale. Veti constata, asadar, o mai mare capacitate de concentrare, dar si o stare mai buna de spirit, iar oboseala va tinde sa dispara aproape complet.

Influente astrale

In ceea ce priveste altiatii suplimentari ale semnelor, horoscopul lunii aprilie 2015 atrage atentia asupra faptului ca semnele de foc nu vor fi protejate. Acest lucru nu inseamna, bineinteles, ca viata nativelor din zodiile de foc va fi un calvar in aceasta perioada, insa, spre deosebire de zodiile protejate, va fi nevoie de mai multa stapanire de sine. Intr-un cuvant, vor fi pe cont propriu

Semnele de apa vor avea ca lider Luna, care se va concentra asupra relatiilor personale. Asadar, este posibil ca in aceasta perioada sa aiba loc o schimbare benefica in relatia de cuplu sau sa apara un potential partener ideal.

Semnele de aer vor fi guvernate de Uranus, care le va oferi diferite oportunitati in aceasta luna si, de asemenea, va veni, din cand in cand, cu mici surprize pe plan sentimental sau in cariera.

In ceea ce priveste semnele de pamant, horoscopul pentru luna aprilie din 2015 evidentiaza protectia lui Saturn. Aceasta planeta ii va proteja pe nativii din aceste zodii de posibilele greseli si va avea grija ca, in cazul in care ele se produc, consecintele sa nu fie unele grave.

In aceasta perioada, din pacate, Venus isi va exercita din nou influenta negativa. Acest lucru va duce la inhibarea unor reprezentanti ai diferitelor zodii; semnele zodiacale afectate vor avea probleme in a duce la bun sfarsit cerinte relativ usoare.

Mercur va tinde sa isi exercite si el influenta negativa. De data aceasta, nu o va face in planul comertului, ci in cel al relatiilor. Desi ciudata aceasta rasturnare de situatie, efectele ar putea sa ii afecteze pe nativii din unele zodii. Este posibil sa apara neintelegeri la locul de munca sau chiar certuri cu persoana iubita. De aceea, este indicat sa iti pastrezi calmul, mai ales ca, odata cu aceasta perioada, se incheie si influeta negativa a acestor doua planete.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente