Horoscop decembrie 2015

Share

Horoscopul lunii decembrie 2015 aduce, odata cu sfarsitul anului, o perioada de culegere a roadelor muncii. Asadar, pentru nativii care s-au implicat tot anul in diferite activitati, urmeaza recunoasterea si rasplatirea efortului depus.

Horoscop decembrie 2015

Afla ce ti- a pregatit horoscopul lunii decembrie in 2015 si cum te vor influenta astrele in prima luna de iarna. Citeste urmatoarele randuri pentru a vedea care sunt aspectele care vor predomina in aceasta perioada.

General

Horoscopul lunii decembrie 2015 aduce odata cu venirea anotimpului rece si o perioada de evaluare a activitatilor realizate pe parcursul acestui an. Cu toate acestea, lucrurile nu vor fi chiar atat de simple pentru toti nativii. Bineinteles, in cazul in care ai reusit sa realizezi tot ce ti-ai propus, rezultatele acestei analize vor fi imbucuratoare. In cazul in care nu ai dus la bun sfarsit tot ceea ce iti doreai, este posibil sa intervina o stare accentuata de frustrare, care ti-ar putea afecta atitudinea si comportamentul fata de cei dragi.

Cu toate acestea, astrele ne sar in ajutor si in aceasta perioada. Soarele, de exemplu, se afla intr- o pozitie speciala, consolidand, astfel, semnificativ influentele pozitive ale celorlalte corpuri ceresti. Asadar, energia solara va fi suficient de puternica pentru a le oferi ajutorul necesar celor care au nevoie.

Venus va avea, de asemenea, o atitudine pozitiva si va ajuta la rezolvarea conflictelor. In plus, aceasta planeta va functiona asemenea unui protector pentru toate zodiile si va influenta buna desfasurare a tuturor relatiilor. Pluton isi va exercita si el influenta pozitiva asupra omenirii, iar acest lucru este destul de rar intalnit.

Influente

Horoscopul lunii decembrie 2015 atrage atentia asupra semnelor de foc. Acestea nu se vor bucura de un aliat in aceasta perioada. Bineinteles, daca te afli intr-una dintre aceste zodii, nu este cazul sa iti faci probleme, deoarece liderii ceresti nu au intotdeauna o influenta hotaratoare.

Semnele de aer si cele de pamant vor avea acelasi lider- Marte. Acest lucru nu inseamna ca unii nativi vor primi mai putina energie, ci ca aceste zodii se vor confrunta predominant cu acelasi tip de situatii.

Semnele de apa vor primi ca protector Luna Neagra. Este greu de spus ce se va intampla cu nativii acestor semne, deoarece aliatul lor este destul de schimbator.

In ceea ce priveste influentele negative ale planetelor asupra semnelor zodiacale, horoscopul lunii decembrie 2015 evidentiaza planetele Uranus si Mercur. Puterea acestor planete va fi atat de mare incat chiar si Soarele va fi incapabil sa le blocheze energia negativa. Acest lucru inseamna ca nativii din toate zodiile trebuie sa fie ceva mai prudenti si sa amane luarea deciziilor importante, in cazul in care nu sunt singuri ca hotararea luata este cea corecta. Atentia si perseverenta sunt calitatile principale care trebuie etalate in urmatoarea perioada, pentru a depasi cu usurinta perioadele dificile care ar putea sa apara.

De asemenea, nativele din zodiile de foc si pamant ar trebui sa acorde o mai mare importanta sanatatii. Este posibil ca, dupa un an de munca, sa fi aparut o serie de probleme, care nu trebuie neglijate. De asemenea, este indicat ca zodiile de aer sa ia in calcul o vacanta, pentru a se relaxa si a evita o posibila depresie cauzata de stresul acumulat in timpul anului.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news