Horoscop februarie 2015

Share

Horoscopul pentru februarie 2015 aduce o serie de infuente noi din partea planetelor, iar acest lucru va fi resimtit de catre toate zodiile.

Horoscop februarie 2015

Descopera horoscopul lunii februarie 2015 si afla cum te vor influenta astrele in aceasta perioada. Citeste urmatoarele randuri si vezi ce surprize te asteapta in aceasta perioada a anului.

General

Horoscopul lunii februarie 2015 va fi ceva mai “rece” pentru toate semnele zodiacale, spre deosebire de luna ianuarie. Desi Soarele isi va exercita in continuare influenta asupra noastra, aceasta va fi una mai mica si, de aceea, este posibil sa va simtiti mai putin energice in februarie. Cu toate, acestea, Soarele nu este singurul care va avea influenta asupra zodiilor. Venus va veghea in aceasta perioada sfera relatiilor personale si va ajuta, mai ales, la solutionarea problemelor in dragoste.

De asemenea, Neptun va favoriza gandirea pozitiva si optimismul tuturor zodiilor, iar acesta nu poate fi decat un lucru bun. In plus, in aceasta perioada este bine sa va axati pe relatiile cu cei dragi, cu partenerii de afaceri sau chiar cu propria persoana, deoarece este momentul potrivit pentru a clarifica situatii problematice de orice fel si de a consolida prietenii sau de a incepe noi colaborari.

Este preferabil ca, in cazul in care aveti o sensibilitate crescuta sau imunitatea ceva mai scazuta, sa va protejati suplimentar si sa evitati, pe cat posibil, activitatile care v-ar putea dauna sanatatii.

Influente

In ceea ce priveste influentele pe care le va resimti majoritatea zodiilor, horoscopul lunii februarie 2015 evidentiaza influenta accentuata a Lunii asupra semnelor de apa, care se vor bucura de o perioada armonioasa in sfera relatiilor si a prieteniilor. Pentru semnele de foc, se remarca influenta lui Neptun, care este, de altfel, foarte neobisnuita in aceasta pozitie. Desi nu se vor ivi situatii dificile pentru nativele din aceste zodii, nici cele favorabile nu vor fi la ordinea zilei.  Pentru semnele de aer, independentul si misteriosul Saturn va fi un aliat puternic, ce isi va face simtita prezenta. Semnele de pamanat vor fi patronate de Soare, iar acest lucru le va aduce, bineinteles, un avantaj. Nu inseamna ca toate evenimentele din viata lor vor fi pozitive sau incununate cu succes, dar, cu siguranta, vor gasi mai repede rezolvarea unor probleme.

Horoscopul lunii februarie 2015 atrage atentia si asupra influentelor negative din aceasta perioada. Astfel, Marte si Jupiter vor avea o influenta nu tocmai buna asupra zodiilor, iar agresivitatea celor doua planete va putea fi resimtita de catre toate semnele. Aceste probleme cauzate de influenta celor doua planete se vor manifesta mai ales pe plan financiar, in cariera si sanatate.

Chiron, un asteroid ce se afla intre Saturn si Uranus, va avea si el o influenta negativa asupra tuturor zodiilor, iar aceasta se va manifesta prin scaderea capacitatii de concentrare, incapacitatea de a lua decizii importante, dar si o scadere a stimei de sine, in unele cazuri. De aceea, va fi nevoie de mai mult calm in aceasta perioada, pentru a trece cu bine de aceste momente ceva mai tensionate.

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente