Home HoroscopHoroscop lunar Horoscop iulie 2015 pentru toate zodiile

Horoscop iulie 2015 pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
267 vizualizari

Horoscopul lunii iulie 2015 pentru toate zodiile. Citeste horoscopul lunii iulie si afla cum vor influenta astrele banii, sanatatea si dragostea.

Horoscop iulie 2015 pentru toate zodiile

Luna lui Cuptor te găseşte mai fierbinte ca niciodată. Eşti dornică de aventură, dar asta nu trebuie să îţi ia gândul total de la îndatoririle tale. Şi în luna iulie, astrele îţi recomandă să îţi păstrezi calmul. Dozele de nebunie au şi ele rostul lor. Asta dacă nu faci exces de ele.

Berbec

Eşti pe o pantă ascendentă. Totuşi, pari mai emotivă decât îţi stă în fire. Controlează-ţi emoţiile şi lucrurile vor decurge bine. Ai grijă la relaţiile de prietenie. Nu doar tu ai nevoie de atenţie.

Cum stai cu dragostea?

În luna iulie vei primi exact atât cât dăruieşti. Depinde de tine cât de răsfăţată vei fi pe plajă. Certuri pot să apară oricând. Ţine de tine cum le gestionezi.

Dacă nu ai o relaţie, nici nu prea ai şanse să începi una. Eşti mai pretenţioasă sau doar nu ai nevoie de un partener deocamdată. Indiferent de cauză, nu încerca să pari mai implicată decât eşti. Nu e cazul să îi răneşti pe cei din jur.

Cum stai cu banii?

Poate primeşti o primă sau ai parte de o promovare. Asta doar după ce lucrurile se vor calma. Oricum, câştigurile tale se vor înmulţi dacă ai răbdare. Când acest lucru se va întâmpla, nu uita de persoanele importante din viaţa ta.

Taur

Ai parte de o lună iulie liniştită. E timpul să te relaxezi şi să îi laşi şi pe cei din jur să preia controlul. Ar fi bine să pui sănătatea pe primul loc.

Cum stai cu dragostea?

Nu e momentul să te închizi în tine. Dacă eşti singură, nu vei face decât să îţi alungi pretendenţii. Dacă ai pe cineva în viaţa ta, se va speria şi te va lăsa în urmă. Fii mai deschisă şi mai optimistă. Priveşte bărbaţii din viaţa ta cu ochi critic, dar nu tranşant.

Cum stai cu banii?

Dacă ai datorii ar fi bine să le achiţi cât mai repede. Se anunţă cheltuieli neprevăzute de care nu ai cum să scapi. Nu îţi pierde încrederea. Familia este şi de această dată alături de tine.

Gemeni

Ai probleme la serviciu, dar nu eşti tu cauza aşa că nu-i lăsa pe cei răuvoitori să arunce vina pe tine. Încearcă să te rezumi doar la ce ai tu de făcut. Şefii vor observa eforturile tale de a menţine ordinea şi disciplina.

Cum stai cu dragostea?

Ai parte de mult romantism în luna iulie. Dacă eşti mai geloasă din fire, încearcă să te temperezi. Nu e cazul să strici clipe perfecte alături de iubitul tău cu o atitudine negativistă. Apreciază mai mult ceea ce face pentru tine.

Cum stai cu banii?

Situaţia nu e tocmai roz, dar ai avut parte şi de zile mai rele. O promovare este posibilă, dar nu chiar în viitorul apropiat. Ai răbdare şi depune eforturi la locul de muncă. Vor fi răsplătite cu siguranţă.

Rac

Căldura te face să te simţi sigură pe tine. E sezonul tău preferat aşa că încerci să fii în cât mai multe locuri ca să nu pierzi nimic. Ai grijă de sănătate şi fii atentă la cei din jurul tău. Nu toată lumea îţi vrea binele.

Cum stai cu dragostea?

Dacă ai avut parte de o dezamăgire nu este cazul să te închizi în casă. Din contră, ia cu asalt plajele şi piscinele. În scurt timp nici nu o să îţi mai aminteşti de cele întâmplate. Acţionează în acelasi fel şi dacă eşti într-o relaţie cu probleme.

Cum stai cu banii?

Cheltui destul de mult, ceea ce nu îţi stă în fire. Nu uita ca atunci când ai ocazia să mai pui şi ceva deoparte. Anul nu se termină odată cu vara.

Leu

Soarele a răsărit cu adevărat pe strada ta. E momentul să te bucuri de bunăstare, dar nu o face singură. Familia ţi-a fost alături la greu.

Cum stai cu dragostea?

Ai parte de clipe liniştite şi frumoase în relaţia ta. Lucrurile mărunte fac diferenţa, aşa că fii atentă şi iubitoare cu partenerul tău de viaţă. Ai toate motivele din lume.

Dacă nu ai pe nimeni, înseamnă că aşa este cel mai bine momentan. Totuşi, dacă primeşti o invitaţie la o cină în doi, nu o refuza.

Cum stai cu banii?

Ai putea să o duci şi mai bine, dar nu dispera. Familia sau prietenii ţi-ar putea face o surpriză care să te scoată din impas. Chiar dacă nu e stilul tău, nu refuza cadourile materiale. O să îţi prindă bine în perioada următoare.

Fecioară

Deşi nu e o perioadă foarte bună pentru tine, reuşeşti să îi faci faţă cu o atitudine pozitivă. Nu înceta să fii încrezătoare. Cei dragi îţi sunt alături.

Cum stai cu dragostea?

Nu îţi stă în fire să fii o visătoare, dar în luna iulie te cuprinde nostalgia. Petreci mult timp singură. Ai grijă ca asta să nu îţi dăuneze relaţiei. Nu uita să îţi mai manifeşti dragostea din când în când. Cuvintele nu sunt suficiente în iubire.

Cum stai cu banii?

E momentul să fii generoasă cu cei din jur. O duci bine pe plan financiar. Munca din ultimele luni îţi este răsplătită acum. Dacă cineva îţi cere un împrumut îţi poţi permite să îl oferi. Ai grijă doar să fie o persoană de încredere.

Balanţă

După câteva săptămâni stresante, în sfârşit te simţi bine în pielea ta. Partea cea mai bună este că acest lucru se şi vede pe chipul tău.

Cum stai cu dragostea?

Arăţi minunat la braţul iubitului. Radiezi de fericire şi el este motivul. Deşi este frumos timpul pe care îl petreceţi în doi, încearcă să mai ieşi din casă alături de el. Viaţa socială este şi ea foarte importantă.

Cum stai cu banii?

Portofelul tău a fost şi mai plin de atât. Ar putea fi momentul în care trebuie să apelezi la economii. Deşi acest lucru nu îţi face plăcere, e mai bine decât să stai în luna iulie în casă pentru că nu îţi permiţi să ieşi cu fetele.

Scorpion

Luna iulie îşi manifestă căldura şi în viaţa ta. Eşti împlinită şi fericită, iar dacă ai momente de cădere nu uita că acestea sunt normale. Nu le transforma în adevărate depresii. Soarele răsare în fiecare dimineaţă.

Cum stai cu dragostea?

Atât timp cât îţi păstrezi optimismul, totul va fi bine. Dacă ţi se citeşte frica de eşec pe chip, lucrurile nu vor merge normal. Nu vrei să îţi sperii iubitul sau viitorul iubit. Fii încrezătoare şi naturală. Iubirea e prezentă în viaţa ta. Nu o alunga.

Cum stai cu banii?

Luna iulie nu aduce nimic nou pe plan financiar. Se poate să îţi meargă şi mai bine de atât. Dar nu te plânge. Spre sfârşitul lunii se anunţă o revenire în forţă. Păstrează-ţi calmul şi evită să investeşti în obiecte inutile.

Săgetător

Emoţiile tale nu sunt foarte stabile. Treci dintr-o extremă în alta, ceea ce nu e bine nici pentru tine, nici pentru cei din jur. Ia-ţi câteva zile departe de civilizaţie dacă simţi că asta te poate ajuta.

Cum stai cu dragostea?

Ai nevoie de o pauză în viaţa ta sentimentală. Dacă eşti singură, nu spune da invitaţiilor la cină, iar dacă eşti într-o relaţie, e nevoie de o discuţie cu partenerul. Nu-l alunga din viaţa ta, dar fă-l să înţeleagă faptul că te simţi copleşită.

Cum stai cu banii?

Nu e un subiect care să te preocupe foarte tare în luna iulie, asta şi pentru că nu ai motive de îngrijorare. Îţi permiţi o pauză de la muncă, lucru foarte indicat în următoarele săptămâni.

Capricorn

Dacă nu ai avut grijă de sănătatea ta în ultima perioadă, acum ai putea să ai parte de consecinţe. Nu e prea târziu, însă. Ia-ţi câteva zile libere şi ai grijă de tine. Nu vei regreta.

Cum stai cu dragostea?

Revii în forţă. După o perioadă nu tocmai roz, îţi găseşti şi tu liniştea. Dacă această linişte constă în flirturi sau într-o relaţie de durată, depinde doar de tine.

Dacă vrei să faci un pas foarte important pe plan sentimental, apelează la sfatul unei persoane de încredere. Cel mai important este să faci lucrurile pas cu pas.

Cum stai cu banii?

Secretul este să nu arunci banii pe fereastră. Nu o duci rău pe plan financiar, dar nu este cazul să faci abuz de economii. Răsfaţă-te, dar cu măsură. Nu este o lună propice pentru investiţii.

Vărsător

Luna iulie aduce echilibrul în viaţa ta. După o perioadă de agitaţie, trebuie să te calmezi şi să îţi refaci forţele. Vara este departe de a se fi terminat.

Cum stai cu dragostea?

Relaţia ta merge ca pe roate. E momentul să te retragi alături de iubitul tău pentru a petrece clipe de neuitat departe de ochii lumii. Nu e nevoie să plecaţi într-o vacanţă exotică, e destul să găteşti ceva bun şi să aranjezi masa aşa cum ştii că îi place lui. Ideea este să îl faci să se simtă iubit şi răsfăţat.

Cum stai cu banii?

Nu e cazul să te stresezi. Deşi nu îţi permiţi să cumperi chiar tot ce îţi doreşti, vor veni şi acele zile. Important e ca tu să fii mulţumită cu propria ta persoană. Banii vor veni şi ei la momentul potrivit.

Evită să faci investiţii şi nu cere bani împrumut. Te descurci şi fără ajutor. Trebuie doar să vrei.

Peşti

Vara îţi prieşte. La fel şi luna iulie. Eşti extrovertită şi sigură pe tine. Cât timp eşti atentă şi la nevoile celor din jur totul va fi bine.

Cum stai cu dragostea?

Surprizele par să nu se mai oprească. Fie că iubitul tău e mai atent decât de obicei, fie că eşti singură şi admiratorii fac coadă la uşă, tu eşti regina lunii iulie. Nici nu mai ţii minte de când nu te-ai simţit atât de frumoasă şi de importantă. Profită din plin de aceste lucruri. E vara ta.

Cum stai cu banii?

Nu e cazul să cheltui mai mult decât ai, dar dacă vezi o pereche de pantofi făcuţi parcă pentru tine, nu ezita să îi achiziţionezi. Nu o să intri la sapă de lemn din cauza asta. Nu e necesar să munceşti peste program, asta dacă nu vrei o promovare care să îţi dubleze veniturile.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies