HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop iulie 2015

Horoscop iulie 2015

autor Elena Yvette
804 views 3 minute timp de citit

Descopera horoscopul lunii iulie 2015 si vezi ce ti-au pregatit astrele in aceasta perioada. Afla care sunt conjuncturile care te vor favoriza si ce pozitii ale planetelor te vor pune in dificultate.

Horoscop iulie 2015

Afla totul despre horoscopul lunii iulie 2015, citind urmatoarele randuri! Invata sa folosesti previziunile astrale in favoarea ta si nu te lasa afectata de influentele negative ale planetelor.

General

Horoscopul lunii iulie 2015 ne atrage atentia asupra unor posibile perioade dificile pentru toate semnele zodiacale. Acest fapt va fi cauzat de relatia dintre Venus si Marte. Cele doua planete vor purta, practic, un razboi. Desi cele doua au o incarcatura predominant pozitiva, energiile negative transmise in aceasta perioada o vor neutraliza. Cu toate acestea, indiferent de situatie, oricine va avea o problema in aceasta perioada, va gasi, cu perseverenta si calm, o solutie.

In ceea ce priveste aspectele generale, se remarca, de asemenea, pozitia lui Uranus, precum si cea a Soarelui. Atat Uranus, cat si Soarele se vor concentra asupra relatiilor si vor pune accent pe sentimente. Datorita acestui fapt, horoscopul lunii iulie anunta ca in 2015 relatiile, de orice fel, se vor imbunatati pentru majoritatea zodiilor.

Influente

In ceea ce priveste protectorii ceresti, in aceasta luna, fiecare zodie se va bucura de un astfel de lider. Asadar, semnele de foc il vor primi ca ajutor pe Venus. Prin urmare, atentia acestei planete se va orienta spre sfera relatiilor personale si va compensa neajunsurile anterioare si dificultatile intampinate in trecut de aceste zodii. De asemenea, pentru nativele singure ale acestor zodii, este foarte probabil sa apara acea persoana, care sa se dovedeasca a fi sufletul pereche. Pentru cele implicate intr-o relatie, lucrurile se vor imbunatati, de asemenea, si vor primi mai multa atentie din partea partenerului de viata.

In ceea ce priveste semnele de apa, horoscopul lunii iulie din 2015 evidentiaza prezenta lui Neptun, ca protector. Acest aspect le va aduce nativilor din aceste zodii mult optimism si energia de care aveau nevoie. De asemenea, in aceasta perioada a anului, se recomanda ca aceste zodii sa aiba mai multa incredere in instinct si sa lase, pentru un timp, inima sa aleaga..

Semnele de aer vor fi, in schimb, guvernate de Neptun, care le va aduce implinire profesionala si success in afaceri. Asadar, daca te regasesti intr-una dintre aceste zodii, ai putea sa incepi sa te gandesti ceva mai serios la posibilitatea deschiderii unei afaceri sau la inceperea unei colaborari.

Zodiile de pamant se vor bucura si ele de protectia Lunii Negre. Aceasta le va aduce implinire, mai ales, in cadrul relatiilor personale.

Saturn si Luna vor avea insa o serie de influente negative asupra Pamantului. In timp ce luna va face secretele sa iasa la iveala, provocand certuri, Saturn nu va permite utilizarea experientei acumulate in trecut.

Cu toate acestea, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece, cunoscand aceste informatii, veti putea evita o parte din influentele negative si veti putea trece cu mai multa usurinta si calm peste situatiile tensionate prezentate de horoscopul lunii iulie in 2015.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..