Horoscop iunie 2015 pentru toate zodiile

Share

Horoscopul lunii iunie 2015 pentru toate zodiile. Citeste horoscopul lunii iunie si afla cum vor influenta astrele banii, sanatatea si dragostea.

Cuprins:

Horoscop iunie 2015 pentru toate zodiile

Vacanţa de vară şi-a intrat în drepturi. Asta nu trebuie să te facă să te relaxezi complet. Ai grijă în continuare de viaţa ta profesională şi personală. Nu uita să te pui mereu pe primul loc şi în acelaşi timp fii atentă la nevoile celor din jur. Nu e atât de complicat pe cât pare.

Berbec

Nu eşti în cea mai bună formă a ta. Încearcă să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate. Orice vârstă ai trebuie să ai grijă la alimentaţie. Starea ta de sănătate îţi poate afecta şi moralul, aşa că încearcă să fii cât mai pozitivă.

Cum stai cu dragostea?

Luna iunie ţi-ar putea aduce soarele în viaţă atât la propriu, cât şi la figurat. Totul depinde de cât de deschisă şi cât de aventurieră eşti. Dacă primeşti o invitaţie într-o locaţie exotică sau în orice alt loc deosebit nu refuza. Ai putea cunoaşte o persoană interesantă care să rămână în viaţa ta.

Cum stai cu banii?

Treci printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar. Dacă ai datorii mai vechi încearcă să le achiţi, chiar dacă asta înseamnă să renunţi la o geantă sau o pereche de pantofi.

Taur

Cel mai important lucru din viaţa ta în această perioadă este echilibrul. Trebuie să îţi stabileşti nişte limite în orice acţiune vrei să faci. O bună organizare te va ajuta să fii mulţumită şi să ai parte de o lună minunată.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti într-o relaţie stabilă acum e şansa ta să îi arăţi iubitului cât de mult înseamnă pentru tine. Planifică-ţi din timp activităţile lunii iunie şi fă ceva deosebit alături de el. Dacă ai posibilitatea, du-l într-o vacanţă surpriză pe litoral sau o excursie de câteva zile într-un loc pe care vrea să îl viziteze. Toate eforturile depuse vor merita atunci când el te va recompensa înzecit.

Dacă eşti singură, dar îndrăgostită de cineva, luna iunie e potrivită pentru exprimarea sentimentelor. Nu ezita să spui tot ce simţi.

Cum stai cu banii?

Primeşti o primă, un bonus de la muncă. Investeşte banii în ceva distractiv, relaxant. Profită de zilele libere care se anunţă. Dacă cineva îţi cere un împrumut nu e recomandat să îl acorzi, mai ales dacă ai planuri pentru luna iunie.

Gemeni

Eşti înconjurată de prieteni şi de rude pe care nu le-ai văzut de foarte mult timp. Te simţi în largul tău şi totuşi, parcă ceva lipseşte. Orice ar fi, încearcă să te bucuri de zilele alături de cei dragi. Problemele pot fi rezolvate şi mai târziu dacă acestea există cu adevărat.

Cum stai cu dragostea?

Singurătatea nu ţi se potriveşte luna aceasta. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire şi încă nu te-ai împăcat cu gândul este pentru că doar la asta te gândeşti. Fugi într-o vacanţă sau fă orice crezi că îţi poate lua gândul de la fostul.

Dacă tocmai ai început o relaţie vara ta va fi din ce în ce mai amuzantă, dar şi aglomerată. Evită excesele de orice fel.

Cum stai cu banii?

Te redresezi după eforturile financiare făcute în ultimele luni. Eşti pe drumul cel bun, dar mai aşteaptă puţin până la rezervarea unei vacanţe exotice. Totul va fi bine, dar trebuie să fii sigură de capitalul tău.

Prietenii şi familia sunt alături de tine, dar nu profita de bunele lor intenţii. Nu cere mai mult decât crezi că poţi înapoia.

Rac

Luna iunie îţi aduce doar lucruri bune. Toate merg ca pe roate, dar mai ales relaţia cu familia. Te faci plăcută şi încerci să mulţumeşti pe toată lumea. Totuşi, nu uita de tine. Relaxează-te de câte ori ai ocazia şi profită de fiecare zi liberă care se iveşte.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti singură eşti predispusă la dragoste cu năbădăi. Deşi nu îţi stă în caracter, luna aceasta te laşi dusă de val şi de fiecare flirt. Ai grijă să nu te îndrăgosteşti iremediabil de o persoană nepotrivită.

Dacă eşti într-o relaţie s-ar putea ca iubitul tău să te surprindă aşa cum nu a făcut-o de foarte mult timp. Lasă-te cucerită ca şi la început.

Cum stai cu banii?

Nu te stresezi prea mult din punct de vedere financiar. Luna aceasta banii vin şi pleacă. Nu eşti o cheltuitoare din fire, dar parcă luna iunie te face să vrei să te răsfeţi mult mai mult decât de obicei.

Dacă ai posibilitatea încearcă să faci mici atenţii persoanelor apropiate. Genorozitatea ta va fi răsplătită în vremuri mai grele.

Leu

Astrele trec în sfârşit de partea ta. După o perioadă nu tocmai roz poţi şi tu în sfârşit să te bucuri de vară. Recuperează timpul pe care l-ai pierdut şi organizează ieşiri cu prietenii. Fă-ţi din nou simţită prezenţa în societate şi la locul de muncă.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti singură sau nu, este mai puţin important. Ideal ar fi să te pui pe primul loc şi să îţi acorzi atenţia cuvenită. Dacă eşti într-o relaţie, iubitul tău va înţelege acest lucruOrice decizie iei în această perioadă în legătură cu viaţa ta amoroasă ia-o fără să te gândeşti de două ori. Te ajută foarte mult intuiţia.

Cum stai cu banii?

Îţi revii după o perioadă destul de grea. Poţi începe să planifici vacanţa de vară. Ia cu tine prietenii şi voia bună, dar fii realistă şi calculează exact costurile. Nu vrei să te trezeşti cu surprize.

Fecioară

Treci printr-o perioadă destul de stabilă din toate punctele de vedere. Asta nu te poate face decât să te simţi bine, căci echilibrul este scopul tău în viaţă. Încearcă să îţi colorezi puţin zilele. Fii mai aventurieră decât de obicei.

Cum stai cu dragostea?

Atmosfera în relaţia ta este destul de tensionată. Încearcă să tratezi lucrurile cu calm şi să laşi de la tine dacă este cazul. Cere sfatul prietenelor sau familiei. Nu lua decizii pripite.

Dacă nu ai pe nimeni în viaţa ta înseamnă ca aşa este cel mai bine la momentul actual. Luna iunie, însă, îţi poate face şi surprize. Nu e exclus să apară prinţul pe cal alb.

Cum stai cu banii?

Trebuie doar să pregăteşti bagajele. Economiile le-ai pregătit de ceva timp, încă din timpul iernii când te visai pe plaje însorite. Chiar dacă nu o să te întorci din vacanţă cu atenţii pentru toate rudele, cu siguranţă o să ai parte de nişte zile minunate alături de prieteni sau chiar singură.

Balanţă

E timpul să te mai relaxezi şi tu. Munca de birou sau de teren ţi-a ajuns cu vârf şi îndesat, iar luna iunie îţi dă ocazia să evadezi. Depinde de tine dacă pleci singură ca şi o adolescentă rebelă sau dacă vrei să cinezi pe o plajă alături de partenerul de viaţă.

Cum stai cu dragostea?

Dacă ai avut parte de un eveniment neplăcut pe plan sentimental în ultima perioadă, acum e momentul să treci peste. Fie că apare cineva nou în viaţa ta, fie că pur şi simplu te detaşezi de orice problemă de genul, cert e că luna iunie te ajută să restabileşti echilibrul. Dacă simţi nevoia să uiţi de toate ia măsuri în acest sens.

Cum stai cu banii?

E momentul să îţi arăţi aprecierea faţă de familie. Indicat ar fi să organizezi o scurtă vacanţă cu cei dragi. Fie că e o simplă ieşire la pădure sau o săptămână la mare, ai posibilitatea să finanţezi mare parte din cheltuieli. Nu-ţi face griji, eforturile tale vor fi răsplătite.

Scorpion

Luna iunie îţi aduce împliniri pe plan profesional. Sperai de ceva timp la o promovare aşa că acest lucru nu poate decât să te bucure. Ai grijă de sănătatea ta. Nu vrei să stai în casă şi să primeşti poze de la prietenii tăi care se distrează pe litoral.

Cum stai cu dragostea?

Nu eşti o romantică, dar luna aceasta parcă simţi nevoia de ceva mai multă afecţiune decât de obicei. Vorbeşte deschis cu partenerul de viaţă. Cu siguranţă îţi va satisface toate nevoile.

Dacă eşti singură nu te arunca în braţele primului venit, dar nici nu poza în inabordabilă.

Săgetător

Pe plan social lucrurile stau destul de bine în luna iunie. Ai grijă de viaţa ta privată. Controlează-ţi impulsul de a vorbi cu oricine despre orice.

Cum stai cu dragostea?

Standardele tale sunt foarte ridicate în momentul de faţă, ceea ce nu este un lucru rău. Totuşi, dacă pretenţiile tale de la partener sunt foarte mari încearcă să oferi şi tu ceva la schimb.

Dacă ai o relaţie care durează de ceva timp şi simţi că nu mai are nicio şansă, acum e momentul să spui stop. Discută cu partenerul tău de viaţă şi pune punct lucrurilor cu eleganţa care te caracterizează.

Cum stai cu banii?

Nici luna iunie nu aduce foarte multe satisfacţii pe plan financiar. Nu dispera. Mereu ţi-ai ajutat prietenii şi acum e momentul să fii tu cea ajutată. Dacă primeşti o invitaţie undeva încearcă să o onorezi chiar dacă nu crezi că îţi permiţi ieşirea în acel moment. Lucrurile vor intra pe făgaşul lor normal şi banii nu vor mai fi o problemă în scurt timp.

Capricorn

Luna iunie te găseşte neobişnuit de liniştită. Nu este un lucru rău, dar ai grijă să nu ratezi lucruri importante din cauza unei relaxări excesive. Fii atentă la nevoile tale, dar şi la nevoile celor din jur. Nu te închide într-un glob de cristal.

Cum stai cu dragostea?

Dacă ai avut parte de o dezamăgire, luna aceasta ai toate şansele să treci peste. Resemnarea este un lucru bun. Totuşi, să nu fii pesimistă şi să crezi că totul s-a terminat. Totul este să fii răbdătoare şi calmă, dar atentă.

Dacă eşti într-o relaţie ai parte de o perioadă liniştită alături de iubitul tău. Nu lăsa monotonia să îţi invadeze relaţia.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar lucrurile stau mult mai bine. Ca de obicei, planifici totul din timp. Vacanţele sunt deja plătite, la shopping ai fost, important este să nu uiţi nici de cei dragi. Micile atenţii contează mult.

Vărsător

Căldură este şi în sufletul tău, nu doar afară. Nici nu contează dacă ceva foarte bun s-a întâmplat în viaţa personală sau în cea profesională. Important este că tu radiezi la fel de tare ca şi soarele de iunie.

Cum stai cu dragostea?

Eşti deschisă la noutăţi şi nu spui nu unei aventuri de o noapte. Ai grijă totuşi să nu pici în plasa oricui.

Dacă eşti implicată într-o relaţie şi iubitul tău nu îţi mai acordă atenţia cuvenită poartă o discuţie cu el. Poate lucrurile nu sunt atât de grave precum par.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar lucrurile nu strălucesc neapărat. Partea bună este că ai ceva mai mult timp liber pe care ar trebui să-l investeşti în relaţiile cu cei din jur. Apelează la economiile secrete sau la familie, doar dacă simţi că este cazul.

Peşti

După o perioadă mai agitată a venit şi rândul tău să te relaxezi. Ia-ţi prietenele şi profitaţi de saloane, plaje şi terase. Acum e momentul să te faci remarcată.

Cum stai cu dragostea?

Emani senzualitate şi sexualitate. Deci ce e mai bun e pe cale să apară în viaţa ta. Analizează-ţi bine admiratorii şi alege înţelept. S-ar putea ca alesul să rămână mult timp în viaţa ta. Eventual, apelează la sfatul unei persoane de încredere.

Cum stai cu banii?

Dacă simţi că ai cam exagerat la ultima sesiune de shopping, nu îţi face griji. Luna iunie îţi poate aduce o promovare.

Nu e o lună propice pentru investiţii mari sau decizii financiare importante. Fă lucrurile pas cu pas.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente