HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop iunie 2015

Horoscop iunie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 974 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/11/Horoscop-iunie-2015.jpg

Descopera horoscopul lunii iunie 2015 si afla care sunt aspectele care iti vor marca vara. Invata sa interpretezi corect influenta planetelor asupra zodiei tale, in functie de pozitia acestora si intampina perioada ce va urma fara temeri.

Afla ce ti-a pregatit horoscopul pentru luna iunie 2015 si vezi ce te asteapta in sezonul cald. Citeste urmatoarele randuri si afla care sunt dominantele perioadei ce va urma.

General

Horoscopul pentru iunie 2015 evidentiaza o predispozitie pentru reusita in afaceri a tuturor zodiilor. In plus, cei care se lasa condusi de pragmatism vor fi, in aceasta perioada, ceva mai visatori si, cel mai important, nu le va displacea si vor invata sa aprecieze si aceasta latura. Bineinteles ca, aceste schimbari, se datoreaza influentei Soarelui , dar si a combinatiei Venus-Saturn. De asemenea, pozitivismul se va regasi in toate semnele zodiacale si va influenta gandirea tuturor nativilor.

Alinierea favorabila a lui Mercur va atrage si ea succesul in afaceri pentru cei care au, intr-adevar, nevoie de acest lucru. Asadar, daca in ultima vreme lucrurile nu au mers tocmai cu va asteptati, acum este posibil sa culegeti roadele muncii si sa fiti apreciate la adevarata valoare de catre colegi si superiori.

Este foarte probabil ca prietenii apropiati sa va ajute sa va atingeti anumite scopuri, in cazul in care sunt in pozitii mai inalte la locul de munca. Daca nu aveti astfel de cunostinte, ar putea aparea cineva din exterior, care isi doreste o colaborare pe termen lung si care va apreciaza activitatea. Este recomandat insa sa fiti prudente, deoarece exista sansa unor nereusite, cauzate de intentiile ascunse ale unor persoane.

Influente

Horoscopul lunii iunie atrage atentia ca in 2015 reprezentantii semnelor de apa nu vor fi protejati de niciun lider ceresc si, de aceea, este posibil sa aiba parte de o serie de dificultati pe plan financiar sau in cariera. Intre timp, reprezentantele semnelor de foc se pot lauda cu liderul ceresc protector Marte, care le va da impulsuri pozitive in aceasta perioada. Cel mai probabil, influenta acestei planete va fi vizibila in planul relatiilor, fie personale, fie profesionale.

Pentru semnele de aer, Soarele isi va exercita influenta pozitiva, iar nativii din aceste zodii vor fi mult mai optimisti si deschisi la tot ce presupune noutate. Acelasi lucru va fi valabil si pentru semnele de pamant, care vor primi si ele energia pozitiva a Soarelui in aceasta perioada.

Horoscopul lunii iunie din 2015 atrage atentia asupra influentelor aproape malefice ale unor planete. Printre acestea se numara Uranus, care va aduce probleme tuturor semnelor zodiacale. De asemenea, Neptun va concentra si el doar emanatii negative pe care le va rasfrange asupra Pamantului, iar acest fapt va fi vizibil in sfera relatiilor personale, in a doua jumatate a lunii, cel mai probabil. Cu toate acestea, daca va pastrati calmul in aceasta perioada, aveti sansa de a anula negativitatea celor doua planete si de a trece peste aceasta perioada tensionata cu mai multa usurinta. Este important, de asemenea, ca, acum, sa tineti cont mai mult de sfaturile celor apropiati si, in special, de cele ale parintilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed