Horoscop Lunar Balanta

Share

Balantele sunt in aceasta luna intr-o continua agitatie. Aceasta apare indiferent ca vorbim despre job, iubire sau relatii de prietenie. Se pare ca astrele au pregatit pentru nativi o perioada incurcata, o perioada care incearca sa scoata la iveala puterea nativilor de a rezista la schimbari.

Horoscop Lunar Balanta

Horoscopul lunar pentru Balanta subliniaza felul in care nativii reactioneaza la tot ceea ce ii provoaca din afara zonei lor de confort. Se vor afla in situatii care ii vor face sa se teama si in situatii care ii vor face sa se simta deosebit de puternici. In continuarea acestui articol vom observa ce se intampla cu Balantele in fiecare decada a lunii.

Prima decada a lunii

In primele zece zile ale lunii Balantele se vor simti atat de libere, incat cei din jur chiar vor afirma ca s-au intors la varsta copilariei. Acest lucru este de invidiat pentru niste persoane care pareau deosebit de serioase, echilibrate. Totodata, ei vor sustine sus si tare ca a ramane copil in suflet este cheia care adduce echilibrul in viata de adult. La locul de munca totul este imbunatatit datorita acestei atitudini noi. Se pare ca ideile Balantelor vor fi apreciate si nativii vor avea satisfactie.

Dragostea este momentan in asteptare, intrucat astrele au pregatit ceva pentru a doua decada a lunii.
Sanatatea este punctul forte al Balantelor in aceasta luna, acestea se afla intr-o conditie fizica de invidiat! Cei din jur nu se vor opri din a complimenta nativii. Si acest lucru aduce satisfactie Balantelor.

A doua decada a lunii

Acum lucrurile se precipita si Balantele vor fi puse in fata unor surprize. Ce inseamna acest lucru? Se pare ca anumite persoane incearca de ceva vreme sa va pregateasca ceva si undeva in apropierea datei de 15 totul se va concretiza.

Daca sunteti confuzi in ceea ce priveste sentimentele dumneavoastra de dragoste, lasati totul in voia sortie, intrucat aceasta va va arata exact ce trebuie sa alegeti.
La locul de munca Balantele se concentreaza foarte mult; proiectul inceput in urma cu ceva vreme este pe cale sa ajunga la final si acesti nativi sunt in prize, intrucat isi doresc finalizarea in conditii deosebit de bune.

A treia decada

Tranzitul lui Saturn in Scorpion a testat capacitatea Balantelor de a se aduce pe linia de plutire atunci cand vorbim de latura financiara. Au avut de investit in actiuni care vor arata beneficii in viitor. Se pare ca la locul de munca nativii se simt deosebit de bine si incearca sa nu dezamageasca pe nimeni. Iubirea este deosebit de importanta in aceasta ultima etapa. Cu toate ca acestia nu vor afirma acest lucru, nativii se gandesc continuu la ideea perfectiunii dintr-o relatie, fericirea in doi.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Balantei se vor lasa surprinse in aceasta luna de persoane de la care nu se asteptau. Aceste surprize sunt, dupa cum am afirmat mai sus, deosebit de placute. Nu este exclus ca in aceasta luna nativii singuri sa isi gaseasca jumatatea.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente