Home HoroscopHoroscop lunar Horoscop Lunar Capricorn

Horoscop Lunar Capricorn

autor Elena Yvette
87 vizualizari

Horoscopul lunar pentru Capricorn aduce in prim plan cuvantul surpriza. Exista anumite persoane apropiate care va pregatesc de ceva vreme un eveniment deosebit si acest lucru va va bucura nespus. Nu uitati sa lasati din orgoliul personal si sa permiteti celor din jur sa aiba timp sa puna toate detaliile la punct.  Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Capricornului vor invata in aceasta luna sa se bucure de fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi.

Horoscop Lunar Capricorn

Horoscopul lunar pentru Capricorn incepe cu o decada linistita, dar asa cum stim cu totii, linistea doar anunta evenimente diferite, surprinzatoare. Astrele s-au aliniat astfel incat activitatile din aceasta luna sa calmeze spiritul nativilor. Intamplari puternice, evenimente cu adevarat minunate se anunta pentru acesti nativi.

Prima decada

In prima decada a lunii nativii se concentreaza pe cariera si incearca sa duca la bun sfarsit proiectele incepute. Daca pana acum ne-am obisnuit cu acei Capricorni delasatori, acum totul se schimba.  Se vor ambitiona si isi vor pune in miscare fiecare celula a corpului, tocmai pentru a fi siguri ca in final se vor putea relaxa.

Cand vine vorba de iubire, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Capricornului trec printr-o perioada de asteptare, insa acest lucru se va schimba curand, incepand cu a doua decada.  Nativii singuri isi pot intalni acum jumatatea, daca vor renunta la spiritul lor deosebit de critic. Intr-adevar, critica este buna, insa, uneori, oamenii ar trebui sa vada dincolo de aparente.

Cand vorbim despre sanatate nu exista avertizari deosebite, intrucat luna se prezinta ca fiind una normala din acest punct de vedere. Totusi, ar trebui sa aveti grija la orele de somn. Nu le neglijati deoarece sunt deosebit de importante!

A doua decada

A doua decada aduce surprizele despre care vorbeam la inceputul articolului. Totul se invarte in jurul modului in care dumneavoastra veti primi aceste surprize. Spuneam mai sus ca iubirea se afla in asteptare. Deodata, astrele se aliniaza astfel incat sa va simtiti din nou iubit, sa va simtiti cu adevarat bine alaturi de persoana iubita.
Cariera trece in planul al doilea, intrucat considerati ca partenerul de viata are nevoie ca dumneavoastra sa petreceti tot timpul impreuna.Va simtiti acum implinit si pe cerul iubirii nu mai exista de acum nori de ploaie!

A treia decada

Capricornii se relaxeaza si se bucura de pe urma propriilor proiecte. Se pare ca munca lor va fi rasplatita in final de luna si acum vorbim nu numai de o recunoastere financiara, ci si de o recunoastere a nativilor intre colegii de munca. Se vor simti apreciati si acest lucru ii va face sa continue in aceeasi directie, insa totul…dupa o scurta pauza.

Iubirea este importanta pentru Capricornii care isi doresc acum sa stea continuu alaturi de cel drag. Poate parea ciudat, insa cei nascuti in aceasta zodie iubesc in ultimele doua decade pana la paroxism.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Capricornului trec printr-o perioada in care astrele au pregatit pentru ei doar lucruri pozitive, activitati din care isi pot imbogati spiritul si prin care isi vor schimba viziunea despre viata.

Save

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!