HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop Lunar Gemeni

Horoscop Lunar Gemeni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Horoscop-Lunar-Gemeni.jpg

Horscopul lunar pentru Gemeni aduce informatii despre persoane mereu agitate, persoanele inteligente care vor surprinde mereu prin simtul umorului dezvoltat si printr-o sensibilitate deosebita. Ce inseamna acest lucru? In aceasta luna, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Gemenilor pot intampina dificultati in domeniul carierei, deoarece se pare ca nu au avantul necesar pentru a se implica in activitati serioase.

Horoscopul lunar pentru Gemeni, dupa spusele specialistilor, traduce o luna a descoperirilor, o luna a cunoasterii. Si dupa cum stim cu totii, Gemenii pot vorbi ore intregi fara a plictisi, din contra, stimuland intelectul continuu. Insa ce se intampla in momentul in care acesti nativi ajung in fata unei discutii cu propria persoana? In continuarea acestui articol vom sublinia ce schimbari apar in descursul celor 3 decade.

Prima decada

Inceputurile sunt mereu cele mai complicate. Daca pana acum Gemenii incercau sa isi ascunda dorintele personale din frica de a nu ii dezamagi pe cei apropiati, in aceasta perioada toate incep sa se accentueze. In ceea ce priveste sanatatea, luna aceasta nu ameninta cu nimic starea nativilor, insa cand vine vorba de segmentul amoros, persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor fi supuse unor teste complicate. Se pare ca isi vor pune intrebari in legatura cu ceea ce isi doresc si ceea ce primesc de la o relatie. Asa cum ne-am obisnuit si pana acum, Gemenii pot ramane fara raspunsuri clare, insa ei se simt vii in momentul in care inca mai exista intrebari de pus.

A doua decada

Incetul cu incetul, nativii incearca sa revina cu picioarele pe pamant si sa se concentreze asupra carierei. Vor reusi sa isi duca planurile la bun sfarsit, insa nu vor impresiona cu ceva extraordinar, intrucat in aceasta perioada nativii isi doresc doar sa fie liberi pentru a se exprima, insa, in afara locului de munca. Sa fie acest lucru ceva de judecat? Dupa cum stim cu totii, Gemenii vor reusi mereu sa imbine utilul cu placutul si, in marea majoritate a cazurilor, nu vor dezamagi.

A treia decada

Ultima decada a lunii traduce sentimente opuse. Se pare ca se vor simti cand apreciati, cand uitati; cand iubiti pana la paroxism, cand raniti. Insa, in toate cazurile mentionate, Gemenii nu vor avea un argument pentru starile prin care trec. Se spune ca acest nativi doar traiesc, simt totul fara sa fie nevoiti sa isi ofere explicatii. Specialistii considera ca aceasta a treia decada este potrivita pentru persoanele care isi doresc sa se implice intr-o relatie amoroasa. De ce? Acum lucrurile s-au eliberat de presiunea inceputului de luna si totul pare mai simplu. Nativii vor cauta acum sa isi duca la indeplinire propriile dorinte.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Gemenilor se vor confrunta, ca de fiecare data, cu intrebari complicate, teste dificile, insa toate acestea date de catre propria persoana. Specialistii considera ca persoanele nascute in zodia Gemeni sunt cele mai active din punct de vedere intelectual. Isi vor face scenarii si vor cauta personaje pentru filmele lor, neincetand sa viseze diferite posibilitati.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed