Home HoroscopHoroscop lunar Horoscop Lunar Leu

Horoscop Lunar Leu

autor Elena Yvette
86 vizualizari

In aceasta luna Leii isi imbunatatesc zona sociala. Ce inseamna acest lucru pentru nativi? Astrele au pregatit pentru cei nascuti in zodia Leului diferite activitati, fie ele la locul de munca, fie in mijlocul familiei, prin care ei vor reusi sa intre in contact direct cu ceilalti oameni.

Horoscop Lunar Leu

O luna agitata din acest punct de vedere. Horoscopul lunar pentru Leu subliniaza felul in care nativii raspund la aceste asa zise provocari. Vor socializa si se vor simti bine in aceasta perioada, insa este bine sa vedem ce au pregatit astrele pentru fiecare decada.

Prima decada a lunii

Horoscopul lunar pentru Leu scoate in evidenta aceasta prima parte a lunii. Acest lucru nu inseamna ca celelalte doua decade sunt umbrite, insa se pare ca acum Leii se vor afla intr-o activitate intelectuala intensa. Cat priveste locul de munca, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Leului vor fi antrenati in proiecte care asigura dezvoltarea profesionala. Sfatuim nativii sa nu isi piarda interesul, intrucat lucrurile se vor contura frumos pe la jumatatea activitatii.

Cand vorbim despre relatiile amoroase, Leii singuri sunt deschisi in orice directie, intrucat acestia trec printr-o perioada de testare a limitelor. Vor fi capabili sa isi spuna toate dorintele, vor fi lipsiti de inhibitii. Pentru Leii aflati intr-o relatie, prima decada a lunii traduce o perioada plina de surprize placute. Partenerul de viata pregateste de ceva vreme o escapada romantica.

In prima decada, persoanele nascute in acest semn zodiacal vor avea cateva probleme minore de sanatate. Daca vor avea grija, lucrurile se vor rezolva din timp. Specialistii sfatuiesc nativii sa nu lase ceva la voia intamplarii!

A doua decada a lunii

Daca in prima decada a lunii am intalnit Lei comunicativi si dispusi sa se implice in tot felul de activitati care implica socializarea, se pare ca in a doua decada situatia isi schimba putin cursul. Vor prefera sa se retraga in biroul personal si sa lucreze, intrucat se vor simti capabili sa duca la bun sfarsit anumite proiecte incepute.

Dragostea zambeste acum pentru ca nativii se considera pregatiti pentru o noua relatie amoroasa, acest lucru fiind valabil pentru nativii singuri.

Cand vine vorba de sanatate nu exista avertizari in aceasta decada, deoarece Leii sunt foarte precauti si tot ce nu a fost la locul lui in prima decada au rezolvat.

A treia decada a lunii

Dragostea ramane undeva in planul al doilea, deoarece nativii isi vor consuma toata energia la locul de munca. Astrele s-au asezat in asa fel incat, totul sugereaza o avansare, un prilej de a urca pe scara sociala. Daca cei din jur considera Leii a fi prea dedicati la locul de munca, acest lucru nu este luat in considerare de nativii care se vor dedica complet in activitatile lor.

In concluzie, aceasta luna surprinde Leii in trei ipostaze diferite. In prima decada sunt deschisi la aventuri noi in ceea ce priveste dragostea si latura sociala, iar in ultima decada ii gasim dependenti de locul de munca. Specialistii considera ca aceasta luna este una deosebit de productiva pentru persoanele nascute sub semnul zodiacal al Leului.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies