Horoscop Lunar Pesti

Share

In aceasta lunii Pestii vor incepe sa creada in ideea de soarta, in destin si toate lucrurile care sunt atrase de aceasta notiune. Specialistii considera ca astrele vor aduce in prim plan asa-zisele “coincidente”, evenimente care par a fi intamplatoare, insa care traduc o semnificatie mult mai puternica. In cazul in care nativii pot privi totul dintr-o alta perspectiva, atunci vor intelege cu siguranta ca unele evenimente nu sunt doar simple coincidente.

Horoscop Lunar Pesti

In continuarea acestui articol vom prezenta modul in care astrele influenteaza persoanele nascute in semnul zodiacal al Pestilor. Cu toate ca afirmatiile nu pot fi trecute la modul general, exista cateva elemente care se vor potrivi pentru fiecare nativ.

Prima decada a lunii

Pestii sunt linistiti acum si se pregatesc de a doua perioada a lunii care este plina de activitati in segmentul carierei. Vor cauta sa munceasca peste program, vor cauta sa se forteze tocmai pentru ca finalul sa fie unul satisfacator.

Cand vorbim despre iubire, Pestii trec printr-o perioada in care totul este neclar. Nu simt ca apartin unei persoane si cauta mereu alinare in diferite activitati. Se pot simti uitati de catre oameni care au insemnat candva ceva in viata lor. Totodata, Pestii isi descopera propria persoana in situatii care ii scot din zona lor de confort si realizeaza ce isi doresc cu adevarat de la viata, de la iubire.
Specialistii sfatuiesc Pestii sa aiba grija la sanatate in aceasta luna, intrucat prea multa munca poate aduce anumite dereglari.

A doua decada a lunii

Se intampla uneori sa existe anumite intalniri, anumite revederi cu oameni despre care Pestii considera ca apar din intamplare in drumul lor. Insa, astrele incearca mereu sa aduca alaturi de nativii in discutie persoane care conteaza si alaturi de care ar putea fi fericiti. Pestii ar trebui sa deschida ochii si sa fie atenti la indiciii.Trecutul poate bate la usa in aceasta a doua decada, un trecut care a ramas neterminat din punctual de vedere al explicatiilor, vorbelor.

Cand vine vorba de cariera, Pestii sunt sfatuiti sa isi faca o lista de obiecte pentru ca in lipsa acesteia se pot da la o parte de la anumite activitati care trebuie neaparat duse la bun sfarsit.

A treia decada a lunii

Si pentru ca soarta va incerca mereu sa trezeasca in nativii ultimului semn zodiacal anumite sensuri, indiciile vor continua sa apara. Se spune ca unii oameni sunt meniti sa se intalneasca si chiar daca timpul continua sa treaca, ei tot se vor intalni. Astfel, Pestii trebuie sa aduca totul la un loc si sa isi dea seama ca anumite revederi conteaza cu adevarat.
Finalul de luna aduce relaxare in ceea ce priveste cariera si nativii isi gasesc forte noi pentru luna care urmeaza.

In concluzie, este o luna in care Pestii vor fi incercati. Astrele vor incerca sa sugereze o anumita directie, insa fara constientizarea nativilor, totul devine imposibil. Se pare ca incetul cu incetul acestia isi vor da seama ca fiecare lucru se intampla, cu adevarat, dintr-un anumit motiv.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news