Horoscop Lunar Sagetator

Share

Sagetatorii stau bine in aceasta luna, ceea ce nu ne mira absolut deloc, la capitolul comunicare. Acestia isi imbunatatesc in fiecare zi felul in care se exprima, felul in care ii lasa pe ceilalti sa inteleaga ce este in mintea lor.

Horoscop Lunar Sagetator

Horoscopul lunar pentru Sagetator marcheaza o perioada in care Sagetatorii sunt luati prin surprindere de propria gandire, de modul in care privesc lucrurile. Cand se vor astepta mai putin, acestia vor fi antrenati in discutii profunde cu persoane de la care nu asteptau prea multe, pana acum. Totodata, aceste discutii profunde se pot desfasura si in mintea lor, lucru care face totul mult mai interesant, deoarece vor ramane surprinsi de ceea ce gandesc.

Prima decada a lunii

In prima decada a lunii Sagetatorii risca sa fie intelesi gresit de catre cei din jur, pentru ca se poate intampla sa scape anumite afirmatii pe care nu le-au trecut prin filtrul gandirii de prea multe ori. Acest lucru poate sa raneasca si se poate intampla sa fie dati la o parte pentru sinceritatea de care dau dovada.
In ceea ce priveste sectorul amoros, Sagetatorii aflati intr-o relatie nu se pot opri la un singur partener si se vor implica mereu in relatii extra-conjugale. Intr-adevar, acest lucru nu poate fi afrimat in legatura cu fiecare Sagetator, insa la modul particular acesta se potriveste.

Sanatatea ii ajuta pe nativi sa fie mereu activi si sa se implice in orice activitate care include efortul fizic. De multe ori in aceasta prima decada, cei din jur se vor intreba cum de reusesc nativii sa aiba atat de multa energie?

A doua decada a lunii

Horoscopul lunar pentru Sagetator anunta belsug in aceasta a doua decada a lunii. In prima decada totul s-a asezat astfel incat acum sa va bucurati de ceea ce ati muncit. Chiar daca se poate intampla sa existe acum polemici din cauza modului dumneavoastra de exprimare, cu siguranta sunteti pregatiti de o noua etapa in dezvoltarea profesionala.

Se pare ca ati obosit in ceea ce priveste iubirea. Ati obosit sa va puneti prea multe intrebari si va doriti stabilitate. Cu incredere, specialistii sfatuiesc Sagetatorii sa se intoarca catre partenerul de viata. Se pare ca acolo vor gasi tot echilibrul de care au nevoie.

A treia decada a lunii

Cand totul nu are sens, atunci apare solutia pentru Sagetatori. Dupa data de 20 se contureaza o perioada dificila pentru nativi din punctul de vedere al alegerilor care trebuie facute. Se pare ca vor fi deosebit de antrenati in activitatile de la locul de munca si vor uita de conditia lor fizica.

Se anunta cateva probleme minore de sanatate pentru persoanele nascute in acest semn zodiacal. Cu cat se forteaza sa duca fiecare activitate la bun sfarsit, cu atat isi pierd energia. Influenta lui Saturn va face nativii sa fie in aceasta decada din ce in ce mai constienti de puterea pe care o au in manile lor asupra propriei vieti.

In concluzie, Sagetatorii trec printr-o luna care aduce belsug la locul de munca, fericire in iubire in momentul in care se lasa condusi de val si presiune la capitolul sanatatii. Cu rabdare si seriozitate, Sagetatorii vor reusi sa treaca prin fiecare etapa care ii provoaca sa iasa din zona lor de confort in aceasta luna.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente