HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop Lunar Scorpion

Horoscop Lunar Scorpion

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Horoscop-Lunar-Scorpion.jpg

Luna aceasta aduce situatii neprevazute pentru Scorpioni. Ce inseamna acest lucru si ce secrete ne dezvaluie astrele urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol. Se spune ca inceputul de luna arata cum va decurge intreaga luna si daca acesta este unul minunat, atunci si restul lunii va fi la fel.

Horoscopul lunii pentru Scorpion sugereaza faptul ca aceasta afirmatie nu este mereu adevarata. Specialistii considera ca nativii se dovedesc in aceasta perioada deosebit de puternici si daca prima decada poate fi nu tocmai prospera, acestia se vor mobiliza si lucrurile vor fi bune la final.

Prima decada a lunii

La locul de munca Scorpionii sunt sfatuiti sa acorde o atentie deosebita colegilor. Se pare ca nu fiecare zambet traduce intentiile bune si nativii trebuie sa aiba grija la tot ceea ce inseamna afirmatii personale. In momentul in care isi deschid inima in fata colegilor de munca se poate intampla ca acestia sa profite de sinceritatea lor. Scorpionii trebuie sa aiba grija de propriile dorinte si sa isi indrepte energia catre propria persoana.

In ceea ce priveste latura amoroasa, persoanele nascute in acest semn zodiacal trec printr-o periada diferita de tot ceea ce au trait pana acum, deoarece simt nevoia continua de a se cunoaste. Acestia isi vor pune intrebari si vor cauta raspunsuri mereu.

A doua decada a lunii

Pentru Scoprioni abia incepand cu data de 11 lucrurile se vor aseza. Daca prima decada a fost agitata din toate punctele de vedere, acum totul incepe sa se contureze frumos. Cu toate ca au consumat o mare parte din energia lor pentru a se apara de cei care urmaresc raul, nativii vor gasi sursa necesara pentru a continua.
Sanatatea este afectata in aceasta a doua decada, intrucat nativii au pierdut ore bune la locul de munca si acest lucru a influentat starea lor interna. Specialistii sfatuiesc nativii sa isi urmareasca acest sector personal si sa nu se lase condusi de viteza cotidianului.

Dragostea este un sector deosebit de important in viata acestora si dupa sesiunea de intrebari si raspunsuri din prima decada a lunii, nativii vor reusi acum sa isi faca ordine in dorinte si sa se pregateasca spiritual pentru tot ceea ce inseamna iubire.

A treia decada a lunii

Cu siguranta nativii au simtit puternic influenta lui Saturn in Scorpion. Ce inseamna acest lucru? In ultima perioada persoanele nascute in acest semn zodiacal au trecut printr-o maturizare continua si daca acest lucru nu a fost observat pana acum, totul incepe sa se concretizeze in aceasta ultima perioada. Cum se intampla acest lucru? Saturn a lucrat pentru a aduce Scorpionii intr-o etapa a vietii in care acestia isi cunosc atat limitele, cat si puterile. Dragostea este ceva serios pentru nativii care nu isi mai doresc implicarea intr-o relatie de suprafata.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Scorpionului sunt urmarite in aceasta luna de o senzatie care ii face sa gandeasca extrem de mult la tot ceea ce inseamna viata si sensurile acesteia. Cand se vor afla in aceasta luna in fata unor obstacole, atunci va iesi la iveala tot ceea ce au invatat fara sa isi dea seama.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed