Horoscop Lunar Taur

Horoscopul lunar pentru Taur marcheaza o perioada deosebit de incarcata pentru acesti nativi. Cu toate ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal dau dovada de un echilibru exceptional, se poate intampla ca, din cand in cand, sa isi doreasca in aceasta luna doar sa evadeze pentru cateva momente din problemele cotidianului.

Horoscopul lunar pentru Taur, din spusele specialistilor, subliniaza dedicarea nativilor. Acestia isi vor lua sarcini in plus, vor renunta la unele placeri personale si se vor dedica jobului. Chiar daca pentru alte persoane acest lucru poate parea mult prea obositor, pentru persoanele nascute in acest semn zodiacal a te dedica la locul de munca realizeaza placerea in planul personal. In continuarea acestui articol vom observa ce schimbari aduc astrele pentru Tauri, in functie de decada.

Prima decada

In prima parte a lunii Taurii isi fac planuri, Taurii scriu liste. Fie ele liste de cadouri, fie ele liste de obiective care trebuie atinse, tot ceea ce scriu doresc a fi dus la bun sfarsit. In ceea ce priveste cariera, persoanele nascute in acest semn zodiacal pregatesc surprize. In momentul in care avem Taurul la conducere, lucrurile nu se pot transforma decat in actiuni pozitive. Sfatuim Taurii sa fie atenti la detalii, intrucat cei din jur au obiceiul de a verifica totul pana la cel mai ascuns detaliu. In ceea ce priveste segmentul amoros, Taurii uita pentru cateva zile de tot ceea ce ii supara. Asta in cazul in care ii supara ceva, cu adevarat. Dragostea este deosebit de importanta pentru nativi, care uneori uita de ei in cautarea celuilalt. Sanatatatea nu aduce surprize neplacute in aceasta luna, insa specialistii sfatuiesc nativii sa fie mereu atenti.

A doua decada

A doua decada a lunii aduce multumiri in cariera. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor zambi continuu, se vor bucura de ceea ce au semanat. Cand se vor uita in urma vor observa ca au insemnat ceva pentru oamenii din viata lor. In aceasta perioada a lunii, Taurii isi intaresc increderea in propria persoana, intrucat vor observa ca tot ce au facut nu a fost in zadar. Iubirea ramane undeva in planul II. Pentru cei care se afla implicati intr-o relatie amoroasa astrele aduc bucurie, deoarece aceasta a doua decada surprinde astrele intr-o pozitie favorabila fericirii in relatii. Cei care sunt singuri se pare ca vor ajunge in punctul in care se iubesc cu adevarat pe ei insisi. Dupa aceasta etapa, Taurii singuri vor fi invitati sa ofere acea iubire puternica si celor din jur.

A treia decada

Taurii isi vor duce toate planurile de la inceputul lunii la bun sfarsit. Vor puncta tot ceea ce atunci a insemnat ceva important pentru ei si atunci cand vine vorba de obiective indeplinite, se spune ca Taurii sunt cei mai ambitiosi nativi. In ceea ce priveste cariera, persoanele nascute in acest semn zodiacal se vor relaxa, intrucat munca din primele doua perioade a condus la epuizare intelectuala. Specialistii sfatuiesc nativii ca acestia sa se indrepte catre dragoste, caci de acolo isi vor lua toata energia de care au nevoie.

In concluzie, horoscopul lunar pentru Taur subliniaza o perioada deosebit de agitata, cel putin in primele doua decade. Daca acest lucru poate aduce succesul, se poate intampla, in acelasi timp sa traduca si oboseala din final. Taurii sunt sfatuiti, ca in momentul de feedback personal sa isi rezerve timpul necesar pentru a se relaxa cu adevarat!

Abonează-te pe:Yve.ro news