HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop Lunar Varsator

Horoscop Lunar Varsator

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Horoscop-Lunar-Varsator.jpg

Horoscopul lunar pentru Varsator aduce la lumina nevoia acestora de a se implini din punct de vedere profesional. Acestia vor cauta diferite cursuri, activitati noi care ii pot imbogati din punct de vedere intelectual. Exista o stare generala care s-a nascut in mintea nativilor inca de la sfarsitul lunii trecute, o stare care traduce o nevoie extrem de accentuata de a fi apreciati si de a avea cu ce sa se laude.

Horoscopul lunar pentru Varsator subliniaza faptul ca acesti nativi trebuie sa fie deosebit de atenti la tot ceea ce se intampla in jurul lor si la oamenii care sunt alaturi de ei in drumul dezvoltarii profesionale. Luna se imparte in trei decade si in continuarea acestui articol urmeaza sa vedem ce ne dezvaluie astrele pentru persoanele nascute sub semnul zodiacal al Varsatorului.

Prima decada a lunii

Multe lucruri se pot intampla in spatele scenei, ca sa  folosim o expresie deosebit de cunoscuta. Varsatorii ar trebui sa fie precauti in aceasta luna, intrucat nu toti cei care le se afla alaturi le doresc binele cu adevarat. Totodata, chiar daca va doriti sa faceti o multime de lucruri, nu uitati sa luati in considerare lucrurile care tin de sanatatea dumneavoastra. Marte incepe sa se “plimbe” in semnul dumneavoastra si aveti acum tendinta sa mergeti doar in directia pe care o vedeti initial, fara a privi si la alte posibilitati. Specialistii sfatuiesc Pestii sa se consulte de doua ori inainte de a alege o anumita directie.

In ceea ce priveste segmentul amoros, dragostea ramane pentru dumneavoastra deosebit de importanta. Cautati acea iubire din filme, o iubire care sa va lase fara aer, o relatie pentru care sa oferiti totul. Pentru nativii implicati deja intr-o legatura amoroasa se anunta o perioada deosebita, deoarece partenerul de viata pregateste doar surprize placute.

A doua decada a lunii

Incetul cu incetul norii incep sa dispara si colegii de munca apreciaza munca dumneavoastra. Simtiti in aceasta decada ca tot ceea ce ati muncit conteaza pentru cei din jurul vostru si, totodata, simtiti ca exista oameni care au nevoie de dumneavoastra.

Incercati acum sa va depasiti limitele, insa avertizarea specialistilor in legatura cu sanatatea ramane valabila, intrucat aveti tendinta sa uitati de ceea ce este cu adevarat important in acest cotidian antrenat intr-o continua miscare.

Pe cerul iubirii norii nu se chinuie sa apara, deoarece tot ceea ce v-ati dorit a devenit realitate. Se pare ca pentru majoritatea nativilor nascuti sub semnul zodiacal al Varsatorului, acea relatie perfecta exista cu adevarat.

A treia decada a lunii

In ultimele luni ati neglijat persoanele apropiate si atunci cand vorbim de oameni dragi se poate spune ca v-ati neglijat prietenii. Incercati sa apelati, niciodata nu se stie daca nu cumva si acestia se gandeau la dumneavoastra.

Varsatorii dispun in aceasta ultima decata de foarte multa energie si incearca sa satisfaca pe toata lumea. Pot aparea dificultati de comunicare, insa dupa cum ne-am obisnuit si pana acum, nativii vor gasi mereu un pod intre ei si persoanele de langa.

Nu in ultimul rand, in ceea ce priveste cariera, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Varsatorului trebuie sa isi fixeze obiective pe termen lung. Daca pana acum lucrurile au mers cu anumite activitati pe termen scurt, din aceasta ultima decada totul trebuie sa se schimbe!

In concluzie, Varsatorii trec printr-o luna in care se intorc la oameni dragi, restabilesc legaturi si nu uita, in primul rand, de propria persoana. Se pare ca isi stabilesc prioritatile si duc toate proiectele la bun sfarsit. Cariera este deosebit de importanta in aceasta luna, insa iubirea troneaza in fiecare moment din an.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed