Home HoroscopHoroscop lunar Horoscop mai 2021 pentru toate zodiile

Horoscop mai 2021 pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 16 minute timp de citit
Horoscop mai

Horoscopul lunii mai 2021 pentru toate zodiile. Citește horoscopul lunii mai și află cum vor influența astrele banii, sănătatea și dragostea.

Prima luna de vară aduce multă căldură pe toate planurile. Totuşi, să nu uităm de noi înșine şi să nu ne încingem prea tare! Orice început aduce entuziasm şi fericire, dar nu e momentul pentru decizii majore.

Trebuie să trăieşti clipa şi să laşi viaţa să îşi urmeze cursul normal. Implică-te mai mult decât e cazul doar dacă simţi că e neapărată nevoie să preiei conducerea. Altminteri, profită la maximum de toate momentele de libertate.

Berbec

Vara te găseşte puţin confuză, nedumerită. Dacă e de vină viaţa profesională sau, din contră, cea sentimentală, doar tu poţi să ştii. Cel mai bine ar fi să îţi rezervi puţin timp doar pentru tine însăți şi să laşi grijile la o parte pentru a vedea ce e de făcut pentru a-ţi îmbunătăţi moralul.

Cum stai cu dragostea?

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, nu te lăsa copleşită de situaţie. Bucură-te de singurătate, bucură-te de timpul pe care acum îl ai doar pentru tine însăți. Vizitează-ţi rudele de care ai cam uitat cât timp te-ai dedicat doar iubitului. Organizează ieşiri cu fetele sau în familie şi cu siguranţă vei uita de toate problemele pentru un timp.

Dacă eşti într-o relaţie sau în căutarea jumătăţii, evită să te îndrăgosteşti de colegii de serviciu. Nu vrei să amesteci viaţa profesională cu cea sentimentală. Poate dăuna atât la serviciu, cât şi acasă, mai ales dacă şi el este încăpăţânat ca tine.

Cum stai cu banii?

E o perioadă bună pentru tine. Ar fi ideal dacă te-ai putea abţine de la shopping pentru o perioadă. Încearcă să nu mai cumperi lucruri doar de dragul de a le cumpăra. S-ar putea să primeşti o ofertă de vacanţă în lunile de vară care urmează şi ar fi bine să ai ceva economii.

Ai putea primi un cadou sub formă de bani sau orice alt lucru material. Orice ar fi, te va bucura foarte tare, mai ales că va veni din partea unei persoane foarte dragi.

Taur

Începutul verii îţi dă şi ţie speranţe noi. Îţi faci planuri de viitor, dar nu uita de cei dragi. Este bine că vrei să îţi oferi timp doar ţie însăți, dar, după ce ieşi din saloanele de înfrumuseţare sau după ce te întorci din vacanţe exotice, ai nevoie de cineva care să fie acolo pentru tine. Dacă vei reuşi să păstrezi un echilibru, lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti la începutul unei relaţii, este clar că vara ta va fi plină de acţiune. Te porţi ca o adolescentă la prima dragoste, ceea ce nu e neapărat rău. Totul e să nu te pierzi pe tine însăți pe drumurile întortocheate ale iubirii. Bucură-te de vară şi de dragoste, dar nu uita de restul obligaţiilor pe care le ai.

Singurătatea s-ar putea să devină o problemă pentru tine. Nu e cazul să ieşi la agăţat în fuste prea scurte, dar încearcă să te înconjori de prieteni. Nu suferi când vezi cupluri fericite pe stradă, va veni şi vremea ta.

Cum stai cu banii?

Luna mai se arată a fi una profitabilă. Fie că ai muncit mai mult decât de obicei, fie că eşti angajata lunii, nişte bani în plus se anunţă pe fluturaş. Invită-ţi membrii familiei la cină sau fă ceva deosebit alături de ei. Îţi permiţi să fii generoasă, iar acest gen de lucruri se întorc întotdeauna.

Ai posibilitatea să îţi cumperi ceva pentru casă. Fă ca locul în care trăieşti să fie asemenea ţie: cald şi plin de viaţă. Atmosfera contează foarte mult pentru starea ta de spirit.

Gemeni

Ai parte de o surpriză plăcută în luna mai. Te întâlneşti cu o persoană pe care nu ai văzut-o de foarte mult timp sau ai ocazia să călătoreşti. Orice ar fi, profită de orice ocazie de acest gen şi bucură-te alături de prieteni sau persoana iubită!

Luna mai este o lună propice pentru a-ţi lărgi cercul de prieteni sau pentru a lua contact cu prieteni mai vechi.

Cum stai cu dragostea?

Dacă te simţi ca o zeiţă luna aceasta şi crezi că soarele răsare doar pentru tine, aşa şi este. Te simţi iubită şi răsfăţată, ceea ce înseamnă că ai alături de tine persoana potrivită. Nu uita să îi oferi şi tu aceeaşi atenţie şi, de asemenea, nu uita de celelalte persoane dragi ţie.

Nici dacă eşti singură, nu este o problemă. Astrele sunt de partea ta şi emani senzualitate prin fiecare por. Ai grijă şi nu te arunca în braţele primului venit! Nu începe în glumă o relaţie pe care o vrei a fi serioasă.

Cum stai cu banii?

Ai grijă câţi bani investeşti şi unde. Nu îţi permiţi să suferi o pierdere majoră de capital. Totuşi, dacă eşti sigură de ceea ce vrei să faci, îți va ieși ceea ce ţi-ai propus. Apelează la sfatul unor cunoscători în domeniu.

Dacă speranţele tale la o vacanţă s-au năruit, află că nu e totul pierdut încă. Gândeşte-te la un job part-time sau o altă sursă de venit, mai ales dacă timpul îţi permite.

Rac

Vara eşti în elementul tău. Luna mai te face să te simţi confortabil în aproape orice situaţie. Bineînţeles, nu renunţi la melancolia care te caracterizează. Vestea bună este că perioada de concedii, de mare şi de soare se apropie şi eşti mai nerăbdătoare ca niciodată.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti în căutarea unei iubiri de o vară, eşti pe drumul cel bun. Dacă însă te aştepţi ca iubirea vieţii tale să răsară de nicăieri, trebuie să fii mai realistă şi să faci ceva în privinţa asta. Fiind o admiratoare a filmelor romance, înclini să crezi că trebuie doar să scapi din mână cartea preferată şi să o ridice cine trebuie. Nu este chiar aşa de simplu. Oricum, ai nevoie de puţină culoare în viaţa ta.

Cum stai cu banii?

Ca în fiecare an, când simţi că se apropie vara, începi să economiseşti pentru vacanţa mult visată. Totuşi, încearcă să cumperi ceva doar pentru tine: o rochiţă nouă, o pereche de sandale, ceva cât de mic. Lasă costurile vacanţei să mai cadă şi pe umerii partenerului.

Luna mai ţi-ar putea aduce o promovare sau o primă. Orice ar fi, implică un plus pe fluturaşul de la finalul lunii, ceea ce nu poate fi decât bine.

Leu

Problemele de sănătate care nu ţi-au dat pace pe parcursul iernii dau semne că dispar. Chiar dacă nu eşti la capacitate maximă, îți poţi reîncepe activităţile zilnice. Lasă stresul la o parte pentru a fi sigură că lunile fierbinţi de vară te vor găsi surâzătoare şi strălucitoare.

Cum stai cu dragostea?

Deşi nu te-ai dedicat foarte mult iubirii în ultimele luni, dacă ai un partener stabil, cu siguranţă a avut grijă de tine. E momentul să îl recompensezi pentru toată atenţia pe care ţi-a oferit-o. Propune-i o excursie sau o cină romantică. Orice îl face să se simtă iubit.

Dacă eşti singură, e o perioadă bună pentru tine. Nu simţi nevoia unui partener, dar nici nu te-ar deranja unul. Lasă astrele să decidă pentru tine. Dacă apare o persoană pe care o placi, nu o refuza. Ar putea deveni importantă în viaţa ta.

Cum stai cu banii?

Dacă în ultimul timp ai muncit mai puţin, portofelul tău nu poate arăta perfect. Dar nici nu duci lipsă de nimic. Familia este alături de tine şi te va ajuta oricând dacă vei apela la ea.

Nu arunca banii pe lucruri inutile, dar nici nu te abţine de la ceva ce îţi doreşti neapărat. Vremurile bune nu vor întârzia să apară.

Fecioară

Nu te simţi în largul tău luna aceasta. Simţi nevoia unei schimbări. Fie că e o schimbare pe planul profesional, fie că e pe planul sentimental sau doar o coafură nouă, nu ezita să o faci. Te va ajuta să începi vara cu încredere în tine însăți.

Cum stai cu dragostea?

Odată cu sosirea verii, apare cineva nou şi în viaţa ta. Dacă eşti nehotărâtă, nu te grăbi. Cunoaşte persoane şi decide tu asupra cui vrei să te opreşti, asta dacă vrei să te opreşti. Dacă nu, vara este anotimpul potrivit pentru flirturi şi prietenii noi. Dacă nu vei găsi un iubit pe măsura aşteptărilor tale, cu siguranţă vei cunoaşte oameni de toate felurile.

Dacă eşti într-o relaţie stabilă, plănuieşte alături de partenerul tău vacanţa. Nu încerca să iei singură toate deciziile legate de asta. Oricum, în final, va ieşi aşa cum vrei tu.

Cum stai cu banii?

E timpul să te pui pe primul loc. Fă-ţi programare la un salon şi încearcă să te relaxezi chiar dacă este nevoie să apelezi la economiile pentru maşină sau pentru apartament. Luna mai este potrivită pentru o concesie de genul. Important este să începi vara în formă.

Dacă cineva îţi cere un împrumut, astrele îţi recomandă să nu promiţi marea cu sarea până când dispui sigur de suma respectivă. Aşa, vei evita o neînţelegere.

Balanţă

Luna mai începe în forţă pentru tine. Multe proiecte noi, multe planuri de viitor apar pe lista ta. Important este să le iei pe rând şi să îţi iei măsuri de precauţie pentru a putea face faţă ritmului de viaţă alert. Nu uita să mai treci şi pe la medic din când în când.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti într-o relaţie care simţi că nu te mai reprezintă, spune lucrurile direct, ca să fii sigură că totul se va termina fără incidente neplăcute. Trebuie să ai curajul să spui lucrurilor pe nume. Important este ca tu să simţi că faci ceea ce este corect pentru psihicul tău. Nu are rost să tragi de o relaţie care nu va mai merge niciodată.

Singurătatea nu este neapărat indicată pentru luna mai, dar nici nu îţi va face rău. Dacă vrei totuşi să începi o relaţie, încearcă să nu o faci cu un prieten bun sau cu un coleg de serviciu doar din simplul motiv că acea persoană este disponibilă.

Cum stai cu banii?

Ai multe pe cap în această lună şi trebuie să iei toate activităţile pe rând. Când simţi că nu mai poţi, gândeşte-te ce bine va fi în acea vacanţă exotică pe care ţi-ai promis-o de foarte mult timp. Acum vei avea posibilitatea să transformi acest vis în realitate.

Efortul depus va fi recompensat pe măsură. Culege roadele, dar nu uita de familie şi de cei apropiaţi care te-au susţinut în perioadele mai dificile şi stresante.

Scorpion

Luna aceasta nu eşti în apele tale. Problemele de la serviciu par să se reflecte şi în viaţa de familie, iar acest lucru nu este deloc bun. Încearcă să îţi laşi problemele la uşă.

Cum stai cu dragostea?

Te simţi neglijată, dar acest lucru poate fi mai mult sau mai puţin adevărat. Gândeşte-te cât ai oferit tu în ultimul timp. Poate că de vină nu e doar partenerul de viaţă.

Dacă nu eşti implicată într-o relaţie, lasă ca această lună să treacă aşa. Nu eşti cea mai plăcută companie şi nu are rost să te prefaci. Fă-ţi ordine în propria viaţă înainte de a dori să intri în viaţa altcuiva.

Cum stai cu banii?

Banii nu sunt o prioritate pentru tine în luna mai. Dacă eşti deprimată, gândeşte-te totuşi să faci ceva pentru tine. Nu lăsa monotonia să te copleşească.

Nu dispui de fonduri foarte mari, ceea ce nu te deranjează în mod special. Ai grijă dacă vrei să faci vreo investiţie. Calculează totul foarte bine înainte de a lua vreo decizie.

Săgetător

Luna mai se anunţă a fi calmă. Nu apar schimbări majore. Ai timp să reflectezi la toate evenimentele din ultima perioadă. Profită de această primă lună de vară din toate punctele de vedere!

Cum stai cu dragostea?

Dacă te simţi bine singură, nu ezita să rămâi aşa. Dacă însă ţii legătura cu o persoană de mai mult timp, acum este momentul să încropiţi o relaţie. E acum ori niciodată. Uneori, şi prea multă așteptare strică.

Dacă ai o relaţie care pare sufocantă, poartă o discuţie cu partenerul tău de viaţă. Încearcă să îl convingi să lucraţi amândoi la o schimbare benefică pentru amândoi, indiferent în ce ar putea consta aceasta.

Cum stai cu banii?

Eşti o fiinţă raţională în ceea ce priveşte partea financiară. Luna mai ar putea să schimbe acest lucru, chiar dacă doar pentru scurt timp. Nu te lăsa totuşi dusă de val atât de departe de ţărm. Orice investiţie ai face încearcă să o gândeşti pentru o durată mai lungă. Nu merge pe principiul aici şi acum. Viitorul trebuie şi el asigurat, mai ales că vara este abia la început.

Capricorn

Cercul tău de prieteni ar părea că nu ţi se mai potriveşte. Nu e vorba de prietenii din copilărie, ci de cei pe care ţi i-ai făcut la locul de muncă sau dacă studiezi în alt oraş decât cel natal. Ai grijă cu cine te însoţeşti pentru a avea parte de o vară liniştită, dar distractivă.

Cum stai cu dragostea?

Iubitul tău este mai atent decât oricând cu tine. Fiind gânditoare, ai putea crede că îţi oferă atât de multă atenţie pentru a-ţi distrage, de fapt, atenţia. Nu fi atât de paranoică şi profită de iubirea pe care ţi-o arată!

Dacă eşti singură şi ai, în schimb, mulţi admiratori, încearcă să faci o selecţie. Nu înseamnă că trebuie să începi o relaţie cu unul dintre ei, dar nici nu îi lăsa să stea la coadă la uşă, mai ales dacă simţi că nu aveţi nimic în comun.

Cum stai cu banii?

Luna mai este o lună care îţi poate aduce profit substanţial. Totul depinde doar de tine şi de cât de mult efort decizi să investeşti. Orice decizie ai lua, gândeşte-te, în primul rând, la sănătatea ta fizică, dar şi psihică.

Vărsător

Vara începe promiţător pentru tine. Ai parte de întâlniri neaşteptate, dar plăcute. Din punct de vedere fizic, eşti în formă maximă, iar acest lucru este uşor de observat de către cei din jurul tău.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti o romantică incurabilă, aceasta este luna ta. Iubitul sau admiratorul îţi face multe surprize plăcute, iar tu te simţi ca şi o zeiţă. Nu uita totuşi de realitate. Asta ca să nu suferi mai târziu.

Soţul ar putea să te surprindă luna aceasta. Ai putea să vezi în el ceva ce nu ai ştiut că există. Orice ar fi, nu te panica. Ai făcut alegerea potrivită.

Cum stai cu banii?

Chiar şi aşa răsfăţată, tot tu eşti cea care se ocupă cu treburile administrative ale casei. Încearcă să mai împarţi puţin sarcinile. Ai dreptul la relaxare. Dacă tu finanţezi gospodăria, cu atât mai mult.

Peşti

În sfârşit, odată cu luna mai, răsare soarele şi pe strada ta. Dacă ţi-ai luat concediu mai repede, nu vei regreta. Vei avea parte de experienţe pe care nici nu le-ai visat.

Cum stai cu dragostea?

Dacă nu ai curajul să cunoşti oameni, nu ai cum să ai succes în dragoste, în niciun caz dacă faci pe inaccesibila. Fii mai deschisă la lucruri simple, cum ar fi conversaţiile banale. Nu ştii unde se ascunde iubirea vieţii tale, dar nici nu vei afla dacă nu eşti cât de puţin dornică.

Dacă, în schimb, ţi-ai găsit jumătatea, încearcă să menţii flacăra iubirii aprinsă. Depune eforturi pentru a-ţi arăta afecţiunea faţă de persoana iubită. Nu e suficient să îţi exprimi dragostea în cuvinte.

Cum stai cu banii?

Treci printr-o perioadă favorabilă. Învaţă să te apreciezi mai mult şi continuă să fii o familistă convinsă, dar nu uita că şi tu ai nevoi. De când nu ţi-ai mai cumpărat o pereche de pantofi?

Luna mai e ideală pentru a relua legătura cu familia, dar asta implică şi costuri. Nu te zgârci în a face cadouri. Vei fi încântată de reacţiile celor dragi…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies