Horoscop noiembrie 2015

Share

Horoscopul lunii noiembrie 2015 aduce noi oportunitati in planul carierei pentru anumite semne zodiacale si vine cu solutionarea unor probleme mai vechi, pentru nativele implicate intr-o relatie de lunga durata.

Horoscop noiembrie 2015

Descopera horoscopul lunii noiembrie 2015 si afla care sunt previziunile astrale din aceasta perioada. Citeste urmatoarele randuri si vezi ce influenta vor avea planetele asupra ta!

General

Horoscopul lunii noiembrie evidentiaza in 2015 noi oportunitati de dezvoltare pe plan profesional. Pentru unele zodii, aceasta luna va fi asemenea unei rampe de lansare in cadrul unor noi proiecte, care vor aduce implinire in viitorul apropiat. Acest lucru are, in  cea mai mare parte, de a face cu sfera antreprenoriatului. Pentru nativele singure, luna noiembrie ar putea aduce posibilitatea intalnirii sufletului pereche, iar pentru cele aflate deja intr-o relatie, o cerere in casatorie. Prin urmare, luna noiembrie va aduce aspecte pozitive si se va axa pe dezvoltare, fie ea profesionala sau spirituala.

Corpurile ceresti responsabile pentru aceste schimbari sunt Soarele si Saturn. Influenta lui Saturn ne va ajuta sa devenim mai responsabile si, de asemenea, va reduce riscul unor greseli la locul de munca. Uranus si Marte ne vor fi si ele de ajutor pentru a lupta impotriva unor conjuncturi nefavorabile. Asadar, cu ajutorul acestor doua planete, vom depasi mult mai usor situatiile de criza.

Influente

Horoscopul lunii noiembrie aduce insa in discutie si fortele negative, care ne-ar putea afecta in aceasta perioada. De aceea, astrele vin in ajutorul zodiilor cu protectori ceresti, care vor milita pentru reusita nativilor, in ciuda dificultatilor care ar putea sa apara.

Cu toate acestea, nu toate semnele vor fi pazite de lideri; de exemplu, semnele de foc si cele de aer nu vor primi ajutor din partea astrelor. Semnele de apa vor fi insa protejate de Venus, care isi va exercita influenta pozitiva in cadrul relatiilor personale. De aceea, nativele din aceste zodii nu se vor confrunta cu dificultati in ceea ce priveste comunicarea si vor duce la capat, cu success, proiectele incepute cu ceva timp in urma la serviciu.

Pentru semnele de pamant, Soarele va juca rolul liderului ceresc, iar acest lucru le va aduce un mare avantaj. Aceste zodii vor primi, practic, de doua ori mai multe influente pozitive si vor avea parte de bucurii la tot pasul, indiferent ce isi propun sa faca in aceasta perioada a anului. Desi succesul va fi la ordinea zilei pentru nativii semnelor de pamant, este indicat sa ramana, totusi, cu picioarele pe pamant, fiindca exista posibilitatea unei rasturnari de situatie.

Cu toate acestea, horoscopul lunii noiembrie 2015 aduce in atentia noastra si planetele care vor avea influenta negativa asupra Pamantului. Printre acesti “dusmani”  se numara Neptun. Negativitatea sa va fi iesita din comun in aceasta perioada. Cele mai afectate zodii vor fi cele creative, care nu isi vor putea pune in aplicare la capacitatea lor maxima proiectele din aceasta perioada. Luna Neagra isi va exercita si ea influenta negativa, insa in sfera relatiilor. Este recomandat, prin urmare, sa va pastrati calmul si sa amanati prezentarea unor idei sau proiecte importante pentru sfarsitul lunii, cand influenta negativa a astrelor va scadea semnificativ.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news