HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop octombrie 2015

Horoscop octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 847 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Horoscop-octombrie-2015.jpg

Horoscopul lunii octobrie 2015 aduce, in mare parte, aspecte pozitive pentru cele mai multe dintre zodii. De asemenea, in acesta perioada, se va incerca restabilirea unui echilibru la nivel astral.

Descopera horoscopul lunii octombrie 2015 si afla cum te vor influenta astrele in aceasta perioada. Citeste previziunile din randurile de mai jos si vezi care sunt dominantele urmatoarei luni!

General

Horoscopul lunii octombrie 2015 evidentiaza o perioada mult mai calma, marcata, predominant, de o atmosfera pozitiva. Desi cele doua energii –pozitiva si negativa- se vor afla intr-o lupta continua in aceasta luna, va rezulta o perioada destul de stabila, pe toate planurile. Asadar, intr-o confruntare in care fortele antagonice vor fi egale, fiecare nativ va avea puterea de a-si decide singur soarta si de a-si influenta propriul destin.

Majoritatea planetelor vor transmite energii pozitive Pamantului, iar Soarele si Luna vor fi responsabile de bunastarea omenirii. O aparitie neasteptata in aceasta perioada va fi Uranus, care isi va exercita puterea si va ajuta la rezolvarea unor probleme destul de grave pe care unele zodii le vor intampina.

Influente

Horoscopul lunii octombrie 2015 atrage atentia asupra faptului ca semnele de foc nu vor fi protejate in aceasta perioada. Desi acest lucru nu ii va afecta pe nativii acestor zodii intr-un mod vizibil, celelalte semne zodiacale vor fi totusi avantajate de ajutorul suplimentar primit.

Semnele de apa il vor avea ca protector pe Venus, care isi va exercita influenta pozitiva asupra relatiilor personale. Nativele din aceste zodii isi vor putea rezolva, astfel, cu mult mai multa usurinta problemele de ordin sentimental si vor constata imbunatatiri chiar si la locul de munca, unde partenerii de afaceri vor fi mult mai deschisi la propunerile lor.

Intre timp, semnele de pamant vor fi ajutate de Uranus. De data aceasta insa Uranus va avea o influenta pozitiva asupra acestor zodii si va contribui la solutionarea unor situatii ceva mai tensionate de la locul de munca. De asemenea, este posibil ca Uranus sa se implice si in rezolvarea unor probleme ce tin de relatiile personale, cum ar fi intelegerea din relatia de cuplu. Pentru nativele singure, exista posibilitatea aparitiei unei persoane care sa isi doreasca sa le ofere suport emotional, iar acest lucru sa se transforme, treptat, intr-o relatie de lunga durata.

Semnele de aer vor primi ca aliat Luna Neagra, considerata, totusi, un element destul de indoielnic. Cu toate acestea, influenta primita va fi, cel mai probabil, pozitiva. De aceea, nu este cazul sa va faceti probleme in aceasta perioada. Micile neclaritati care vor aparea se vor solutiona la fel de repede, iar Soarele va va ajuta prin emanatiile sale pozitive.

Horoscopul lunii octombrie 2015 atrage atentia si asupra influentelor negative din aceasta perioada. Prin urmare, Soarele si Luna vor lupta contra lui Marte si Neptun, care isi vor exercita influenta negativa asupra Pamantului. Valurile de energie negativa vor fi indreptate in special catre sfera afacerilor si cea a antreprenoriatului. De aceea, daca sunteti implicate intr-o afacere, este bine sa fiti prudente in ceea ce priveste propunerile de colaborare primite in aceasta perioada.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed