Horoscopul lunii august. Află ce-ţi rezervă astrele pe toate planurile!

Share

Află ce-ţi rezervă astrele în ultima luna de vară, atât pe plan amoros, cât şi pe plan profesional. Horoscopul lunii august 2015 îţi spune cum stai cu dragostea, ce oportunităţi ţi se ivesc în carieră, cât noroc ai la bani şi, nu în ultimul rând, cum stai cu sănătatea.

Horoscopul lunii august

Horoscopul lunii august 2015. Berbec

Pentru nativul născut în zodia Berbec, luna august este o perioadă destul de aglomerată pe toate planurile. Poţi avea parte de poveşti romantice neaşteptate, iar în ceea ce priveşte cariera, ai parte de noroc şi ştii cum să te pui în valoare. Ca să-ţi menţii sănătatea, este necesar să faci mai multă mişcare.

Horoscopul lunii august 2015. Taur

Dacă ai probleme în cuplu, luna august este momentul potrivit să le rezolvi. Pe 11 august, Jupiter intră în casa iubirii, ceea ce înseamnă că vei avea parte de un an amoros excepţional. În cazul în care nu ţi-ai găsit jumătatea, ai toate şansele să dai peste persoana potrivită. În ceea ce priveşte banii şi bunurile, este bine să acţionezi prudent şi să îţi analizezi viaţa profesională. Dacă te confrunţi cu probleme de sănătate mai vechi, acum este momentul oportun să te ocupi de ele.

Horoscopul lunii august 2015. Gemeni

În luna august, ai parte de o schimbare pe planul relaţiilor. Dacă acorzi mai multă atenţie comunicării cu persoana dragă, lucrurile vor merge bine. În ceea ce priveşte cariera şi banii, vei avea parte de o perioadă înfloritoare, dar creşte riscul de nervozitate sau de suprasolicitare mentrală. De aceea, este important să ai grijă de sănătatea ta şi să-ţi dozezi bine forţele, pentru a preveni eventualele nepăceri.

Predicţiile astrale pentru celelalte zodii în luna august le găseşti AICI.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente