HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscopul lunii mai 2015 pe toate planurile

Horoscopul lunii mai 2015 pe toate planurile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 738 views
horoscop-mai-2015

Afla ce ti-a pregatit horoscopul pentru luna mai 2015 si care sunt aspectele din viata ta care vor fi influentate de pozitiile planetelor in aceasta perioada a anului.

Horoscop mai 2015

Descopera horoscopul lunii mai 2015 si vezi cum poti evita anumite situatii tensionate, dar si ce trebuie sa faci pentru a avea succes si, mai ales, in ce plan. Citeste urmatoarele randuri si afla ce ti-au pregatit astrele!

General

Horoscopul lunii mai 2015 aduce o serie de imbunatatiri pentru majoritatea zodiilor, datorita influentelor Soarelui. Dupa o perioada in care energia acestuia a fost ceva mai scazuta, Soarele isi ia revansa in luna mai si aduce un nou val de pozitivism.

Mercur isi va exercita si el influenta; de data aceasta, va fi una benefica tuturor semnelor zodiacale. Asadar, pentru cei care au pornit o afacere sau isi doresc sa faca acest lucru, acesta este momentul ideal, iar sansele de reusita sunt foarte mari . In plus, influenta pozitiva a lui Venus ne scuteste de problemele majore de sanatate si aduce, in schimb, o perioada benefica procreerii.

Luna Neagra, desi renumita pentru energia ei negativa, va aduce in luna mai aspecte pozitive pentru toate semnele zodiacului, ceea ce este un lucru rar intalnit. Trebuie sa profitati, asadar, de acest aspect, fiindca acum este posibil sa duceti la bun sfarsit o serie de planuri mai vechi. Fie ca este vorba de o afacere, de o relatie sau de o calatorie, Luna Neagra va face din orice experienta un moment de neuitat. Pot aparea, de asemenea, noi oportunitati de angajare, in cazul in care esti in cautarea unui loc de munca sau, pur si simplu, vechiul job nu te mai multumeste.

Influente

In ceea ce priveste liderii ceresti, horoscopul lunii mai 2015 vine cu vesti bune. Prin urmare, fiecare semn va primi cate un patron, care sa il guverneze, oferindu-i, astfel, protectie suplimentara in aceasta perioada a anului.

Pentru reprezentantii zodiilor de pamanat, Marte va fi planeta care ii va guverna si le va aduce nenumarate aspecte pozitive. In plus, acum este momentul ca nativii acestor zodii sa nu se mai teama de concurenta, deoarece se vor face remarcati prin talent, iar munca le va fi apreciata la adevarata sa valoare.

In ceea ce priveste semnele de aer, acestea vor fi patronate de Luna, care, le va aduce, cel mai probabil o influenta pozitiva. Intre timp, zodiile de foc si apa vor depinde de acelasi lider ceresc, iar acesta este Saturn. Asadar, aceste zodii vor primi ajutor in mod egal de la planeta care le va guverna. Cel mai probabil, ajutorul acestei planete va fi vizibil in planul relatiilor sau, de ce nu, in cariera, unde este posibil sa existe propuneri de promovare din partea sefilor.

Exista sansa ca, in aceasta perioada, Soarele sa emane o serie de energii negative, care sa cauzeze certuri pentru nativii din unele zodii. De asemenea, si Jupiter isi va face resimtita influenta negativa si, daca se aliaza cu Soarele, ar putea cauza probleme oricarei zodii in aceasta luna.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed