Home HoroscopHoroscop lunar Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
66 vizualizari

Se spune că primăvara este anotimpul începuturilor și schimbărilor, anotimpul în care se nasc și se reaprind vechi iubiri. Voi cum a-ți vrea să întâmpinați primăvara? Priviți care este horoscopul primăverii pentru fiecare zodie.

Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

BERBEC

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt admiratoarele primăverii. Sunt persoane active care adoră plimbările în natură și zilele însorite. Această primăvară le aduce berbecilor mai multă încredere în sine și stabilitate pe plan financiar.

Este indicat să se ocupe și de viața amoroasă, deoarece în acestea trei luni astrele au prezis multe surprize. Le așteaptă o perioadă presărată cu multe momente de afecțiune și romantism. Nici familia nu va fi mai prejos, deoarece va ocupa un rol important în viața lor în acest început de an. Femeia berbec va investi mult și în carieră și rezultatele nu vor întârzia să apară.

TAUR

Femeia taur va întâmpina schimbări mari, atât pe plan emoțional cât și pe plan financiar. Dacă nu ați reușit să petreceși foarte mult timp cu persoana iubită de sărbători, astrele sunt de partea voastră și veți avea posibiliatatea de a vă lua o scurtă vacanță de la locul de muncă. Pe plan financiar situația va fi puțin zguduită, veți fi pusă în fața unor decizii grele, dar dacă nu vă dați bătută totul o să rezolve într-un final.

GEMENI

Nativii din zodia gemeni vor fi surprinși de momente neașteptate pe plan emoțional care o să le aducă mari bucurii. Primăvara se anunță a fi una plină de surprize, la locul de muncă vor apărea persoane cu care veți începe să colaborați. Succesul profesional va fi garantat dacă vă țineți de treabă și nu vă abateți de la drum. În ceea ce privește sănătatea, nu ar strica să faceți o vizită la un medic pentru un control de rutină.

RAC

Primăvara aceasta racii au parte de multe evenimente importante pe plan de carieră. O să fie mai responsabilizați și poate chiar avansați la locul de muncă. Nici pe partea sentimental nu e de neglijat situația, deoarece lucrurile se îmbunătățesc și dispar o parte din ghinioane și inhibiții. Însă nu vă aruncați cu capul înainte, fiți calculați și studiați fiecare situație.

LEU

Nativii din zodia leu au trecut cu greu peste iarna aceasta și sunt nerăbdători să facă o schimbare în viața lor. Pe plan profesional li se ivesc multe ocazii pe care ar fi păcat să le rateze. Promovări sau măriri de salariu, toate trebuie luate în considerare. Trebuie să fie încrezători și optimiști și trebuie să creadă în propriile forțe. În primăvara anului 2015 leii sunt nevoiți să se uite mai bine în jurul or pentru că unele prietenii ar putea dispărea.

FECIOARĂ

Fecioarele vor fi nevoite să facă compromisuri, chiar dacă le place să lucreze mai mult singuri, de data aceasta va trebuisă comunice și să facă muncă de echipă. Perfecționiste din fire, fecioarele vor fi mai rezervate pe plan sentimental din frica de a nu da greș și de a fi rănite. Pe la sfârșitul primăverii lucrurile se vor rearanja și fecioarele se vor simți din nou împlinite.

BALANȚĂ

Chiar dacă balanțele sunt foarte încrezătoare la începutul primăverii, nu trebuie să își ignore concurența, fie ea la locul de muncă sau pe plan sentimental. Trebuie să aibă grijă la unele persoane din anturaj și impactul acestora asupra lor. Pe plan financiar, însă, lucrurile arată bine, o să primiți un ajutor de la părinți sau un bonus de la locul de muncă.

SCORPION

Pe nativi din zodia scorpion îi așteaptă o primăvară dinamică, care o sa aducă cu ea multe schimbări și transformări. Prin atitudinea pozitivă vor reuși să treacă de obstacolele înâlnite la locul de muncă și pe plan sentimental se vor împlini deoarece o să își găsească jumătatea mult căutată. Trebuie să aveți încredere în perechea voastră, o să vă ofere stabilitate pe tot parcursul primăverii.

SĂGETĂTOR

La începutul primăverii veți fi contactat de un vechi prieten care vă va cere sfaturi. Spuneți-i exact ce credeți fără a vă ascunde după deget, chiar dacă vă e greu. Pe plan financiar o să aveți o surpriză din partea șefului, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să lucrați la fel de mult. Cu ocazia unei zile de naștere a unei persoane dragi, o să aveți posibilitatea să vă reîntregiți familia.

CAPRICORN

Pentru capricorni primăvara nu începe foarte bine deaorece o să aibă probleme în cuplu pe care ar trebui să le aranjeze cât mai repede, pentru a scăpa de energia negativă care este prezentă de ceva vreme. O să primească o vizită de la părinți care vin doar cu vești bune, se pare că pe la sfârșitul primăverii lucrurile o să se aranjeze de la sine.

VĂRSĂTOR

Această primăvară va fi momentul perfect pentru a pune bazele unei relații serioase în care vărsătorul o să depună mult suflet. Vărsătorii sunt determinați în ceea ce privește noul început și sunt hotărâți să lase trecutul în spate. Nici la domeniul sănătate nativul din zodia vărsător nu stă mai rău. Se arată un început de primăvară promițător.

PEȘTI

Fericirea plutește în aer. Nativii acestei zodii vor petrece începutul primăverii într-o excursie la care nu se așteptau. Sunt deschiși pentru a cunoaște și a vedea și alte locuri. La sfărșitul primăverii, peștii vor avea parte de o mărire de salariu pentru munca grea pe care au depus-o pe perioada sărbătorilor.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies