Luna noiembrie vine cu situații critice pentru zodii. Nativii fie își rezolvă conflicte vechi, fie rup legături cu apropiații

Share

Berbecii vor rezolva unele conflicte mai vechi, în momentul în care vor accepta să vorbească deschis despre ele, taurii vor relua legătura cu o persoană apropiată și îi vor da acesteia oportunitatea de a spune și partea ei de adevăr, iar gemenii vor decide să încheie orice legătură pe care o mai aveau cu cea mai apropiată persoană, deoarece vor afla ce intenții reale are aceasta.

Berbec
Berbecii vor rezolva unele conflicte mai vechi, în momentul în care vor accepta să vorbească deschis despre ele. Nativii au preferat să se comporte ca și când acestea nu au mai existat, lucru ce nu a fost, neapărat, bine.

Taur
Taurii vor relua legătura cu o persoană apropiată și îi vor da acesteia oportunitatea de a spune și partea ei de adevăr. Datorită acestui lucru, nativii vor vedea că lucrurile nu au stat deloc, așa cum au crezut și vor relua legătura de mult pierdută.

Gemeni
Gemenii vor decide să încheie orice legătură pe care o mai aveau cu cea mai apropiată persoană, deoarece vor afla ce intenții reale are aceasta. Nativii se vor orienta către noi persoane în care să își poată pună încrederea, fără probleme.

Rac
Racii vor trebui să dea dovadă de răbdare, deoarece, doar în acest fel, conflictele se vor putea încheia. Nativii vor putea face pace cu persoanele cu care nu mai relaționează, dar totul depinde de cât de mult vor lăsa lucrurile să se întâmple de la sine.

Leu
Leii vor rupe legăturile cu anumite persoane, chiar dacă erau conștienți de multă vreme de faptul că respectivii oameni se foloseau de statutul lor. Nativii vor renunța la prieteniile de complezență, deși aveau de câștigat de pe urma lor.

Fecioară
Fecioarele vor începe să conștientizeze cât este de important să aibă lângă ele persoanele potrivite și vor avea o discuție serioasă cu cei care i-au trădat. Nativii nu vor accepta nicio scuză și vor dori doar să afle de ce s-a ajuns aici.

Balanță
Balanțele vor rezolva unele conflicte mai vechi atunci când vor confrunta persoanele respective și le vor cere mai multe explicații. Aceștia își doresc să se asigure că vor afla motivele reale și că nu vor mai fi mințiți.

Scorpion
Scorpionii vor continua să rupă legăturile pe care le aveau cu diferite persoane, atunci când vor afla că acestea au continuat să ascundă lucruri de ei, deși au fost categorici atunci când au cerut să aibă parte de adevăr.

Săgetător
Săgetătorii se vor convinge de cât de bine a fost să încheie o relație de prietenie, atunci când, din întâmplare, vor auzi o discuție purtată de persoana respectivă despre ei. Nativii își vor da seama că nu aveau de ce să mai păstreze persoana respectivă în viața lor.

Capricorn
Capricornii s-au bazat mult prea mult pe persoanele de care nu ar fi trebuit să se apropie și au văzut că li s-a cerut socoteală atunci când lucrurile au fost înțelese greșit. Așadar, aceștia vor încheia orice legătură și vor începe să se descurce pe cont propriu.

Vărsător
Vărsătorii vor încheia un conflict pe care îl aveau început de mai multă vreme cu o anumită persoană, atunci când vor lăsa de la ei și se vor purta ca și când nimic nu s-a întâmplat. Nativii își doresc să fie mai multă pace decât să aibă ei dreptate.

Pești
Peștii vor rupe legăturile cu persoanele apropiate, deoarece nu vor accepta răul provocat de acestea. Indiferent că este vorbe de prieteni sau de rude, nativii vor fi tranșanți și categorici…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news