Home HoroscopHoroscop lunar Horoscopul lunii Martie pentru toate zodiile

Horoscopul lunii Martie pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
130 vizualizari

Horoscopul lunii Martie: Luna martie va fi o perioadă plină de surprize pe toate planurile. Mulți dintre nativi vor fi mai perseverenți şi încrezători în propriile forţe.

Horoscopul lunii martie pentru toate zodiile

Berbec

Numeroase şanse şi oportunități se vor deschide în faţa ta pentru a evolua pe mai multe planuri. Tot ceea ce ai de făcut este ca printre momentele de muncă să ai parte şi de puţină relaxare.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti într-o relație, vei fi dornică de stabilitate. Din acest motiv, vei avea parte de discuții aprinse cu partenerul.

Cum stai cu banii?

Siguranța financiară va fi subiectul central al acestei luni. Vei fi nevoit să îţi planifici mai bine timpul şi să te gândești la noi strategii de câștiguri şi cheltuieli.

Taur

În aceste zile vei fi mai clară în gândire în ceea ce privește derularea unor proiecte. Familia îți va fi un adevărat sprijin în a-ţi urma visurile.

Cum stai cu dragostea?

Se conturează posibilitatea unei noi iubiri, dacă nu eşti deja într-o relație. Dacă ai deja pe cineva drag, încearcă să ai mai multă încredere în acesta.

Cum stai cu banii?

Vei avea parte de cheltuieli mari, fie prin anumite cadouri sau chiar prin traiul de zi cu zi. Te vei descurca cu bugetul pe care îl ai, de aceea nu e nevoie să disperi. Aceste temeri sunt nefondate, deoarece ai suficienți bani pentru a te descurca şi a strânge chiar o parte pentru luna următoare.

Gemeni

Provocările din jurul tău vor fi mari, dar e necesar să păstrezi totuși o atitudine calmă în funcţie de fiecare situaţie.

Cum stai cu dragostea?

De ce nu îţi faci timp pentru a călători undeva, unde îţi dorești de mult timp să mergi cu persoana dragă? Asta vă va apropia relația mai mult şi veți avea parte de momente de neuitat.

Cum stai cu banii?

Ai succes în comunicare, tocmai de aceea îţi vei impresiona superiorii şi vei putea avea parte de o mărire de salariu.

Rac

Vei avea parte de anumite probleme de sănătate. Ocupă-te de sufletul şi trupul tău! Fă-ţi timp pentru consultații şi analize medicale. Nu le amâna, pentru a nu a avea parte de o înrăutățire a situaţiei.

Cum stai cu dragostea?

Evită deciziile importante în ceea ce privește relaţia ta. Va fi o lună dificilă pentru a da crezare celor spuse de persoana dragă.

Cum stai cu banii?

Vei fi nevoită să onorezi nişte plăţi restante, reprezentate de facturi, taxe au impozite. Fii meticulos cu cheltuielile pe care le vei avea de făcut.

Leu

Vei fi în contradictoriu cu cei din segmentul profesional aproape toată luna. Nu mai fi atât de altruist, mai gândește-te şi la problemele celor din jurul tău!

Cum stai cu dragostea?

În relația cu partenerul vei avea parte de confuzii greu de remediat. Ascultă-l înainte de a trage concluzii greșite!

            Cum stai cu banii?

Va fi o lună plină de surprize, de ascensiune financiară.

Fecioară

Ordonează-ţi ideile, prioritățile şi ajută-i pe ceilalți cât poți de mult.

Cum stai cu dragostea?

Vei emana un farmec irezistibil în această lună, fapt ce te va determina să îţi găseşti un nou partener sau să îţi consolidezi relaţia.

Cum stai cu banii?

Când te aştepţi mai puţin, generozitatea îţi va fi răsplătită, precum şi, mai ales, munca depusă în ultima perioadă.

Balanţă

La locul de muncă, anumiți colegi vor dori să te provoace pe teme diverse. Evită-i şi ocupă-te doar de sarcinile pe care le ai.

Cum stai cu dragostea?

Partenerul îţi va urmări fiecare mișcare, fiecare vorbă şi gest. De aceea, fii foarte atentă în acțiunile tale, în ceea ce vrei să exprimi. Vei putea chiar să fii testată pentru a vedea dacă ar trebui să îţi acorde încrederea.

Cum stai cu banii?

Vei fi dornic să investești din ce în ce mai mult, dar și să economisești cât mai mulţi bani. Dar știi foarte bine că nu totul se rezumă la ei, nu uita şi de familia pe care o ai, nu o neglija.

Scorpion

La locul de muncă se preconizează schimbări importante. Nu e momentul potrivit pentru a-ţi expune doleanțele, mai aşteaptă o perioadă pentru a nu face ceva greşit.

Cum stai cu dragostea?

Vei avea parte de momente delicate cu partenerul de viaţă. Cauzele vor fi neînţelegerile din ultima perioadă. Încercaţi să fiţi mai răbdători unii cu ceilalţi şi să lăsaţi deoparte irascibilitatea.

Cum stai cu banii?

Se ivesc cheltuieli importante. Dar, cu toate astea, va fi o lună reprezentată şi de încasarea unei sume destul de mari.

Săgetător

Va exista riscul să fii foarte deschis cu cei din jurul tău, lucru care va fi în defavoarea ta mai târziu. Fii prudent şi vorbește exact ce e necesar!

Cum stai cu dragostea?

Canalizează-ţi toată energia pe relaţia cu partenerul, pentru a o îmbunătăți. Lasă totul în trecut şi uită momentele tensionante dintre voi doi.

Cum stai cu banii?

Evită extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Oscilările financiare vor fi frecvente, de aceea nu te vei putea baza pe precizie.

Capricorn

Distanțează-te de cotidian şi meditează asupra viitorului tău, şi nu mă refer doar la o perioadă scurtă. E intervalul perfect să faci o mare schimbare în viaţa ta.

Cum stai cu dragostea?

Nici nu mai ştii de când nu aţi mai avut parte de momente de neuitat împreună. De aceea, este cazul să organizați o ieșire atunci când veţi avea timpul necesar pentru a vă bucura de momente frumoase.

Cum stai cu banii?

De o perioadă destul de mare te gândeşti doar la investițiile financiare pe care ar trebui să le faci. E momentul introspecției, a analizei proiectului căruia urmează să îi dai curs.

Vărsător

Renunță la tiparele mentale şi obiceiurile vechi, deoarece îţi vor împiedica progresul. Astfel, vei avea claritate asupra începuturilor și vei dori să te avânți spre acestea.

Cum stai cu dragostea?

Această lună va pune accentul pe interior, pe înțelegerea mai profundă a realității în ceea ce privește relația de cuplu.

Cum stai cu banii?

Vei fi inspirată să închizi unele capitole sau relaţii şi să păşeşti spre experienţe noi, de pe urma cărora vei câştiga o sumă frumoasă de bani.

Peşti

Este luna reinventării, a schimbării. Fii pregătit să faci alegeri noi, dar reflectează foarte bine înainte de a acţiona.

Cum stai cu dragostea?

Îţi va fi din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut. Vei fi capabil să închizi anumite capitole şi să ai parte de un nou început lângă altcineva.

Cum stai cu banii?

Dacă vei avea cutezanța să te analizezi, să spui „Da!” ideilor, propunerilor acestor zile, este posibil să păşeşti spre un drum nou în ceea ce privește proiectele de pe urma cărora vei avea multe de câştigat…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!