Home HoroscopHoroscop lunar Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile

Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
235 vizualizari

Potrivit horoscopului din luna octombrie, banii vor veni când vă veți aștepta mai puțin, mai ales dacă veți lucra la mai multe proiecte în paralel. Este o lună excelentă pentru majoritatea nativilor de a înflori niște colaborări și parteneriate.

Horoscop Octombrie

Berbec

Octombrie este luna perfectă pentru a planta semințe roditoare. Cu toate că vei fi dornic să te relaxezi mai mult, fă tot posibilul pentru a îți finaliza mai întâi proiectele, după care îți vei putea acorda mai mult timp liber. Ai încredere în ceea ce simți și în ceea ce consideri că este bine!

Taur

Dacă ești într-o relație, vei începe să cauți stabilitate, cu toate că vei avea discuții mai intense cu partenerul. Ai avut parte de o perioadă plină de idei, dar se pare că nu prea ai fost dornic să le pui în practică. Ar fi cazul să lupți pentru ceea ce îți dorești, potrivit horoscopului din luna octombrie.

Gemeni

Nu va fi o lună perfectă a reîntâlnirilor cu părinții. Dacă o veți face, se vor naște conflicte vechi, stricându-vă starea de spirit. Veți fi dornic să lucrați cât mai mult, să înfloriți pe plan profesional. Viața în cuplu va fi una stabilă, armonioasă și plină de iubire.

Rac

Până nu vei observa faptele, nu trage concluzii pripite! Întreaga lună vei avea tendința să faci acest lucru. Nu este luna potrivită pentru a îți expune ideile și doleanțele.  Octombrie este luna perfectă pentru a îi observa pe cei din jur și activitățile acestora. Așa vei fi inspirat și capabil mai târziu să folosești o mică părticică din ideile lor.

Leu

Numeroase informații neașteptate de la locul de muncă îți vor pune un semn de întrebare. Vei tinde să devii suspicios față de cei din jurul tău. Nu intra în cercurile în care bârfa este singura activitate. Nu te lăsa convins de tot ceea ce auzi!

Fecioară

Problemele de sănătate din ultima perioadă se vor accentua. Vizitele la medici îți vor oferi informațiile necesare. Adoptă o viață mai sănătoasă, evită stresul și mănâncă mai sănătos. Nu uita și de orele de somn necesare, dar și de cât mai multă mișcare.

Balanță

Vei fi dornic să pleci împreună cu familia într-o călătorie la sfârșitul acestei luni. Va fi perfect acest lucru pentru a armoniza relația cu aceștia. Veți petrece clipe minunate, reușind să le faci pe plac copiilor, dacă ai. Provocările vor fi majore, dar le vei face față.

Scorpion

Fii mai prudent și vorbește doar ceea ce ai trebui, deoarece vei risca să provoci niște conflicte atât în familie, cât și la locul de muncă. Vei tinde să fii foarte irascibil, nu vei dori să asculți părerile celorlalți. Încăpățânarea va fi și ea la cote maxime în octombrie.

Săgetător

Persoanele din anturajul tău vor tinde să te provoace. Nu le face pe plac, ci ai mai multă răbdare, iar dacă observi că ele tot vor continua, ar fi mai bine să te retragi frumos din discuțiile lor! Vorbește doar strictul necesar!

Capricorn

Există riscul să îți arăți slăbiciunile sufletești față de presupușii prieteni. Fă tot posibilul să eviți acest lucru, deoarece vor încerca să profite de tine de pe urma acestora. Călătoriile scurte din weekenduri te vor încărca cu energie și cu o stare pozitivă.

Vărsător

Deși nu este ceva tocmai pe placul tău, cheltuielile importante vor fi într-o continuă creștere. Dar, pe de altă parte, vei primi sume destul de mari din proiecte finalizate de curând. Fii prudent și nu cheltui sume mult prea mari, mai ales dacă nu este necesar. Nu te poți baza pe sumele din luna viitoare, nu se știe niciodată ce probleme mari care nu necesită amânare vor apărea și vor trebui rezolvate din punct de vedere financiar…

Pești

Canalizează-ți aproape toate energia pentru îmbunătățirea vieții cu clienții, dar și cu familia. Renunță la comportamente vechi, mai ales la cele ce deja au fost evidențiate de ceilalți, pentru a face luna puțin mai perfectă. Aceste comportamente vechi îți vor crea dificultăți pe viitor.

Save

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies