HomeHoroscopHoroscop lunar Previziuni astrale ianuarie 2015

Previziuni astrale ianuarie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 950 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/11/Previziuni-astrale-ianuarie-2015.jpg

Previziunile astrale pentru ianuarie 2015 vin cu schimbari importante pentru toate zodiile. Nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece majoritatea vestilor iti vor aduce in prim-plan aspecte pozitive.

Descopera horoscopul din ianuarie 2015 si pregateste-te sa afli ce schimbari se vor produce in viata ta, dar si care sunt dominantele urmatoarei perioade. Citeste, asadar, randurile de mai jos si vezi ce ti-au rezervat astrele.

General

Horoscopul lunii ianuarie iti aduce in 2015 o serie de evenimente care te vor ajuta sa progresezi, fie in cariera, fie in planul relatiilor. Ianuarie este, prin urmare,o luna a schimbarilor, pentru toate zodiile. Vei fi, asadar, mult mai motivata sa te implicit in ceea ce faci, iar acest lucru se va vedea prin rezultatele obtinute. Energia nu iti va lipsi nici ea in aceasta perioada, iar acesta nu poate fi decat un lucru bun. In plus, Soarele isi va exercita influenta pozitiva asupra tuturor zodiilor si, de aceea, in luna ianuarie va veti simti pline de viata, iar optimismul va va ajuta sa depasiti situatiile tensionate care ar putea sa apara.

Pluton va avea, de asemenea, o influenta energetica ceva mai mare asupra zodiilor si efectele acestui fapt vor fi vizibile in sfera relatiilor, care se vor imbunatati. In plus, este posibil sa obtineti chiar o promovare, in urma imbunatatirii relatiilor cu superiorii. Daca pana acum nu prea ati muncit cu tragere de inima, in ianuarie veti incepe sa va simtiti bine la locul de munca, iar calvarul anterior se va transforma intr-o activitate placuta, mai ales ca acum va vor fi recunoscute si meritele.

Influente

Horoscopul pentru ianuarie 2015 aduce o amelioarare a problemelor ce tin de relatii si pentru semnele de foc. De aceea, daca aveati conflicte nerezolvate cu prieteni sau parteneri de afaceri, situatiile se vor rezolva de la sine, pe cale amiabila. In ceea ce priveste semnele de aer, acestea vor fi patronate de Saturn, care le va oferi protectie in aceasta perioada a anului. Saturn isi va exercita influenta asemenea unui parinte si va va monitoriza atent actiunile. De aceea, este posibil ca unele dorinte si decizii sa fie ceva mai greu de realizat, mai ales, daca exista riscul unei nereusite. Pentru semnele de pamant, care vor fi dominate de Mercur, exista mari sanse sa apara castiguri neasteptate; puteti castiga un premiu sau primi un bonus la salariu, de exemplu.

Horoscopul lunii ianuarie din 2015 evidentiaza, de asemenea, influenta Planetei Rosii asupra sanatatii tuturor zodiilor. In aceasta perioada este, prin urmare, indicat sa fiti mai atente, deoarece riscul de a va imbolnavi este mult mai mare. Incercati sa fiti prudente pana pe data de 10 ianuarie si excludeti, pe cat posibil, activitatile care v-ar putea pune in pericol. Fiti mult mai responsabile si in activitatile casnice care presupun efort fizic, pentru a reduce posibilitatea unui accident.

Va trebui sa acordati o importanta sporita si calatoriilor, deoarece si in acest caz exista riscul producerii unor accidente. Incercati sa gasiti calea cea mai sigura si, daca este posibil, reprogramati-va plecarea pentru jumatatea a doua a lunii, cand sansele unor incidente scad semnificativ.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed