HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 10 Februarie 2016

Horoscop zilnic Miercuri 10 Februarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 958 views
Horoscop-zilnic-Miercuri-10-Februarie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Planuri mari pentru o singură zi. Atenție, în fuga voastră spre reușită s-ar putea să vă împiedicați de mici obstacole. Măsura și limita sunt cuvintele zilei de astăzi.

Horoscop zilnic Miercuri 10 Februarie 2016

BERBEC (21 MARTIE – 20 APRILIE)
O zi frumoasă și plină de acțiune la locul de muncă. Vă simțiți puternici și aveți o sursă extraordinară de lucru și tot ce faceți azi vor da roade. Fiți atenți și la sănătatea voastră, prea multă muncă poate determina un disconfort de nedorit.

TAUR (21 APRILIE – 21 MAI)
Se pare că ați intrat pe un făgaș normal în ceea ce privește statutul financiar. Există mari șanse de câștiguri în această lună, fie că este vorba de o mărire de salariu, fie câștigați la loterie. Nu veți câștiga fără să puneți un bilet, așa că, mergeti spre o casă de bilete!

GEMENI (22 MAI – 21 IUNIE)
Experimentați trăiri noi alături de partenerul de cuplu. Traversați o perioadă benefică și fertilă. Cei care au o relație stabilă pot primi vești de la „doamna barză”, iar cei singuri nu au prea multe șanse să cunoască pe cineva care să le devină apropiat inimii lor.

RAC (22 IUNIE – 22 IULIE)
Sunteți pregătiți pentru noile încercări de la locul de muncă. Interesul vostru principal este să avansați în funcție cât mai curând. Asta pentru că vă doriți să vă închiriați ceva mai mare împreună cu partenerul vostru. Nimic mai frumos, dar fiți responsabili și gândiți-vă de 2 ori înainte de a lua o decizie.

LEU (23 IULIE – 23 AUGUST)
Noile oportunități pe care le-ați primit din partea șefului nu fac decât să vă ambiționați și mai mult. De asemenea, formați noi parteneriate de lungă durată. În relația de cuplu sunt câteva neînțelegeri trecătoare. Mai lăsați de la voi, astfel se vor agrava aceste divergențe.

FECIOARĂ (24 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)
Starea voastră de sănătate nu este tocmai bună. Vă încăpățânați și nu ascultați sfatul celor dragi de a merge la un consult de specialitate. Evitați excesele alimentare și păstrați-vă mai mult timp pentru odihnă.

BALANȚĂ (23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE)
Din punct de vedere financiar, nici că se poate mai bine! Sunteți într-o formă de invidiat atât la locul de muncă, cât și în relațiile cu familia voastră. Spre seară veți face o scurtă vizită pe la niște prieteni vechi. Enjoy it!

SCORPION (24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE)
Astăzi nu sunteți în cea mai bună formă a voastră. Încercați să vă ridicați din această stare și bucurați-vă de suportul emoțional pe care vi-l oferă cei apropiați. Cei care ați încheiat relații de dragoste, nu vă posomorâți! Soarele va ieși în curând pe strada voastră.

SĂGETĂTOR (23 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE)
Dimineață veți face scurte călătorii în interes de serviciu. Spre miezul zilei este posibil să vă întâlniți cu cineva drag vouă pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Pentru cei singuri se anunță noi începuturi.

CAPRICORN (24 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)
Este momentul să începeți să faceți planuri. Astrele vă favorizează așteptările și dorințele voastre se pot împlini. Primiți afecțiune și răsfăț din partea perechii voastre. Oferiți timp și pentru chestiunile financiare.

VĂRSĂTOR (21 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)
Astăzi vă veți depăși limitele și veți fi într-o stare excelentă la locul de muncă. Ideile voastre sunt apreciate și puse în practică. În ritmul acesta, este posibil să se anunțe o avansare. Pe celelalte planuri, financiar, dragoste și sănătate, totul va decurge în mod normal.

PEȘTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)
Sunteți predispuși la visare și pierdeți din vedere anumite amănunte care sunt importante, mai ales la locul de muncă. Nici cu sănătatea nu stați prea bine, de aceea, stabiliți-vă niște limite, pentru că veți avea de suferit dacă continuați la fel.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed