HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 12 Februarie 2016

Horoscop zilnic Vineri 12 Februarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscop-zilnic-Vineri-12-Februarie-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 12 Februarie 2016. Citeste Horoscopul zilei de Vineri 12 Februarie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Începi ziua în forţă, cu zâmbetul pe buze, întrucât în ultimele zile ai avut parte de câteva veşti bune. Ce mai?… Momentan iţi merge foarte bine, aşa că bucură-te de prezent.

Sfatul zilei: Renunţă la încăpăţânare şi încearcă să analizezi cu atenţie sfaturile primite!

Taur

Apar noi oportunităţi de avansare la locul de muncă, şi nu e de mirare la cât de mult ai muncit in ultimul timp. Nu uita: o funcţie mai înaltă implică mai multe responsabilităţi.

Sfatul zilei: Nu renunţa aşa uşor, succesul este atât de aproape!

Gemeni

Încerci să copiezi starea vremii sau de ce insişti să fii atât de posomorâtă? Nu doar astrele au observat acest aspect, ci şi partenerul de viaţă. Probabil duci dorul unei sesiuni de shopping.

Sfatul zilei: Achiziţionează-ţi un parfum fresh diferit de cele pe care deja le utilizezi.

Rac

Astăzi te relaxezi la job, întrucât nu prea ai sarcini importante de îndeplinit. Toată atenţia ta se îndreaptă către site-urile de socializare, mai degrabă către tipul cel frumos care iţi face complimente de ceva vreme. Totuşi… nu uita că ai iubit.

Sfatul zilei: Ţine cont de fapte, nu de vorbe!

Leu

Ţi-ai propus să pleci mai repede de la serviciu pentru ceva foarte important: o progamare la salonul de infrumuseţare. Astăzi vrei să faci o schimbare. Să fie culoarea părului, unghiile, iubitul? Cert este că vom afla până deseară.

Sfatul zilei: Atenţie la alimentaţie!

Fecioară

Ai avut o săptămână foarte încărcată în care te-ai stresat prea mult. Dacă tot vine weekend-ul, scoate-ţi partenerul de viaţă la o plimbare relaxantă prin parc.

Sfatul zilei: Evită să te mai gândeşti la problemele întâmpinate la serviciu după ce ţi-ai incheiat programul.

Balanţă

Ai impresia că viaţa se cam joacă cu tine în ultima vreme şi ai dreptate! Este doar o impresie! Schimbarea incepe de la tine, iar în ultima vreme ai tot auzit asta de la cei dragi ţie. Ia atitudine, acum e momentul!

Sfatul zilei: Încrede-te în propriile tale forţe!

Scorpion

Ţie nu prea îţi scapă nimic, aşa-i ? Ca de obicei, te informezi până la cel mai mic detaliu despre toţi şi toate. În aceste condiţii, nu ştiu dacă vei găsi un iubit care să reziste, să reziste, să reziste!

Sfatul zilei: Prea multă vorbă strică!

Săgetător

Nu ţi-ar strica un abonament la sală, fiindcă trebuie să iţi consumi undeva energia şi cu această ocazie iţi vei tonifia corpul.

Sfatul zilei: Banda de alergat te aşteaptă!

Capricorn

Eşti prinsă în rutină şi nu ştii altceva decât muncă, muncă şi iar muncă. Ai noroc cu prietenele tale, fiindcă au planificat o super-petrecere  în acest sfârşit de săptămână.

Sfatul zilei: Lasă-te dusă de val!

Vărsător

Ai avut parte din nou de o schimbare. În ultimul timp ai fost tot pe drumuri şi te-ai obişnuit cu aceste călătorii dese însă recunoşti şi tu că sunt obositoare. Totuşi, reuşeşti să te bucuri de moment întrucât te simţi împlinită alături de iubitul tău.

Sfatul zilei: Încearcă să-ţi păstrezi calmul.

Peşti

Că ai parte şi astăzi de o zi în care mai mult visezi, nu este ceva nou pentru nimeni. Partenerul de viaţă are răbdare cu tine şi te va sfătui în legătură cu o problemă mai veche pe care ai lasat-o nerezolvată.

Sfatul zilei: Lasă visele pentru noaptea care urmează!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed