HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 14 Decembrie 2015

Horoscop zilnic Luni 14 Decembrie 2015

autor Elena Yvette
1,1K views

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 14 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Luni 14 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

14 Decembrie 2015

Berbec

Ai o pasiune pentru scris? Pare că îți exprimi foarte bine sentimentele în acest mod și poți folosi acest talent ca pe un atu în cariera ta. Astăzi scrii pentru a impresiona pe cineva anume, fie că este un membru al familiei sau că scrii un bilet de dragoste. Ești deosebit de inspirat!

Taur

Astrele sunt de partea ta pentru că vrei să îți exprimi sentimentele față de o persoană apropiată. Fă-o acum! Ai o zi minunată înainte. Ești grijuliu în relația cu partenerul de viață, ești zâmbitor și ai o dispoziție grozavă. Bucură-te cât mai poți! Starea aceasta nu va dura la infinit.

Gemeni

Ia contact cu alți oameni astăzi! Este o zi potrivită pentru a-ți consolida relațiile cu ceilalți. Universul este ca o mare și fericită familie. Te poți confesa altor oameni și nu îți fie teamă să discuți despre cele mai intime sentimente cu prietenii tăi.

Rac

Nu vei fi dezamăgit astăzi. Astăzi îți lași gândirea analitică deoparte și te lași ghidat de sentimente. Ești atent la oamenii pe care îi iubești și dacă cineva are nevoie de ajutor, poate conta pe tine. Ești un bun sfătuitor și le ții morală prietenilor tăi despre ce au făcut greșit.

Leu

Ai un stil deosebit și astăzi este vremea să îl pui în evidnță. Ești productiv și îți folosești sufletul ca izvor de inspirație. Financiar vorbind, ai câteva probleme, dar timpul le rezolvă pe toate. Poate găsești un prieten sau o rudă care să te ajute până te pui pe picioare.

Fecioară

Ești melancolică. De obicei te gândești la lucruri nu prea ușor accesibile pentru ceilalți, dar astăzi răspunzi întrebărilor spirituale despre viața ta. Cineva te va întreba ce îți trece prin cap, dar cel mai bine ar fi să eviți să răspunzi pentru că oricum nu va înțelege profunzimea ta.

Balanță

Ești obosit sau ai nevoie să fii singur pentru a-ți pune gândurile în ordine. Vrei să porți discuții despre probleme serioase. De asemenea, încerci să modelezi tot ce ai în jur după placul tău și al prietenilor tăi. Ai grijă să nu ofensezi pe cineva!

Scorpion

Te comporți de parcă totul ar fi constant și nimic nu s-ar schimba niciodată. Ai auzit vreodată de evoluție? Rasa umană se află într-un continuu progres, așa că nu trebuie să te afunzi într-o lume sigură și previzibilă chiar întotdeauna. Fii mai spontan!

Săgetător

Îmbină gândurile cu ceea ce simți. Nu are rost să spui că ești înnebunit după ceva anume, când de fapt nici nu suporți lucrul respectiv. Care este scopul când ai principii fixe, dacă nu simți că trebuie urmate? Fă-ți timp și sincronizează-ți creierul cu inima astăzi.

Capricorn

Ești nostalgic și te gândești la trecut. O parte din tine tânjește după vremurile apuse, pe când cealaltă parte visează la viitor și dorește să cunoască ineditul. Poate părea puțin copleșitor și ciudat, dar concentrează-te și meditează asupra acestei dorințe!

Vărsător

Astăzi gândești cu inima. Ești sensibil cu cei din jurul tău, emoțional și ușor impresionabil când vine vorba de relații. Nu ești deloc obiectiv, iar dacă plănuiești să ascunzi ceva anume de cineva, n-o să funcționeze. Nu te pricepi să minți.

Pești

Ești afectat de o schimbare anume din jurul tău. Așteaptă-te la o confuzie cu privire la relațiile cu cei din jurul tău. Totuși, ești inspirat și poetic, așa că nu ezita să profiți de această stare cât mai mult. Azi nu gândi analitic, ci lasă-te purtat de val.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed