HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 15 Decembrie 2015

Horoscop zilnic Marti 15 Decembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 798 views
Horoscop-zilnic-Marti-15-Decembrie-2015 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 15 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Marti 15 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

15 Decembrie 2015

Berbec

Ai grijă la călătorii. S-ar putea să dai peste probleme neașteptate. Câteva dintre ele sunt complet întâmplătoare, dar celelalte sunt responsabilitatea ta (cum ar fi că ai uitat biletele sau pașaportul acasă). Fii atent și verifică toate detaliile de mai multe ori.

Taur

Este important să fii foarte atent la bani astăzi pentru că s-ar putea să îi scapi puțin de sub control. De exemplu, din neatenție se poate să plătești de două ori aceeași factură sau să observi o eroare pe cardul tău bancar. Reconsideră metodele de economisire în familie.

Gemeni

Accentul se pune pe discuție și comunicare, așa că nu ezita să spui ce ai de spus. Conversațiile simple te ajută să îți dezvolți relații și prietenii de viitor. Dacă participi la o dezbatere sau negociere, asigură-te că asculți cu interes ce au oamenii de spus.

Rac

Astăzi îți înfrângi fricile, complexele și fobiile. Fă un rezumat al vieții tale și pune în balanță ce planuri ai avut și câte din ele ai îndeplinit. Nu uita să faci ceva concret pentru a îți crește încrederea și stima de sine.

Leu

Nu circulați în vehiculele personale. Pe cât de plăcut și comod poate fi, pe atât de periculos poate deveni astăzi circulatul cu mașina. Încearcă să te deplasezi cu mijloacele de transport în comun, mai ales că nici cu banii nu stai prea bine.

Fecioară

Ești într-o dispoziție excelentă. Vei avea o dispută cu partenerul de viață din cauza diferențelor de gândire. Nu te gândi la certuri, cel puțin nu în timpul muncii. Seara ar trebui să îți găsești puterea să discuți totul și să îți reechilibrezi balanța sufletească.

Balanță

Gândește-te la viitorul tău din punct de vedere financiar. Ai un venit care îți permite să plătești facturile și să îți îndeplinești nevoile urgente. Ia în considerare economisirea, iar în câțiva ani vei fi mult mai împlinit și calm.

Scorpion

Astăzi negociezi niște contracte, dar ar trebui să fii atent. S-ar putea să nu fi ales tocmai cei mai de încredere parteneri. Ca să nu fii dezamăgit, pune în balanță toate variabilele și poate nu vei avea pierderi apoi.

Săgetător

Tinzi să îți faci rău singur dacă mai continui cu încăpățânarea. Răspunsurile categoric negative nu sunt o variantă de a-ți face noi prieteni. Cu siguranță vei părea nesociabil și arogant. În casă ai o atmosferă liniștită, așa că fă compromisuri și tu, iar totul va fi bine.

Capricorn

Ești pus în poziția de a te uita în urmă, la viața ta de până acum. Nu știi ce se întâmplă cu tine, dar o mulțime de schimbări majore își fac loc în universul tău și te dezechilibrează. Viața merge mai departe oricum, așa că nu te grăbi să disperi.

Vărsător

Nu lua decizii pripite! Examinează orice ține de afaceri sau carieră. Nu te speria că o să pari incompetent la serviciu și nu refuza ajutorul colegilor tăi. Mai rău este să te bazezi doar pe tine și, în final, să pierzi.

Pești

Astăzi ești interesat de religie și spiritualitate. Vrei să citești sau să vizitezi un loc special. Ar fi minunat să faci o schimbare și să călătorești într-un loc inedit. Relațiile cu prietenii te favorizează, așa că nu ar fi rău să plecați cu toții.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed