HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 15 Februarie 2016

Horoscop zilnic Luni 15 Februarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 809 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscop-zilnic-Luni-15-Februarie-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 15 Februarie 2016. Citeste horoscopul zilei de Luni 15 Februarie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec
Atenție la relațiile sentimentale! Ȋncăpățânarea dumneavoastră îl va exaspera pe partenerul de viață. Trebuie să aveți mai mult tact în comunicarea cu acesta. Ȋn partea a doua a zilei e posibil să primiți o veste care vă va bulversa.

Taur

O zi propice pentru câștiguri. N-ar fi rău să încercați să jucați la loterie. Dar atenție să nu exagerați cu cheltuielile. Cu sănătatea s-ar putea să aveți mici probleme. Posibil o viroză de „sezon”.

Gemeni

Săptămâna a început bine pentru dumneavoastră pe toate planurile. Azi însă veți avea o dispută la locul de muncă, care se va încheia, din fericire, fără consecințe pentru dumneavoastră. Seara o să vă relaxați cu prietenii la un film sau veți ieși undeva în oraș.

Rac
Doriți să vă schimbați locul de muncă și chiar aveți oferte în acest sens. Ar fi bine să întocmiți o listă cu avantaje și dezavantaje înainte să luați o decizie. Nu contează doar aspectele financiare.  Evitați conflictele de orice fel, deoarece azi sunteți mai sensibilă ca de obicei și riscați să aveți o cădere nervoasă.

Leu

Azi toată lumea vă caută și vrea să vă împărtășească secrete. Aveți răbdare și dispoziție pentru că veți avea doar de câștigat. Pe plan financiar nu stați prea bine și faceți eforturi să vă achitați ratele. Toate se vor rezolva, pentru că veți primi o ofertă care vă va ajuta pe termen lung.

Fecioară

Veți primi o veste referitoare la o moștenire. Se va clarifica o situație mai veche și veți putea investi banii pentru a porni afacerea mult visată. Seara veți petrece în familie, făcând planuri de viitor.

Balanță

Aveți probleme în familie legate de copii sau părinți, promisiuni neonorate. Vă străduiți să le rezolvați cât mai repede și chiar reușiți. Pe plan financiar vă descurcați foarte bine și nu se întrevăd modificări.

Scorpion

Azi situația dumneavoastră  financiară se va „revigora” în urma unui câștig substanțial. Se întrevede și o călătorie de relaxare și distracție cu prietenii sau cu partenerul de viață, iar cu sănătatea stați mult mai bine decăt în zilele trecute.

Săgetător

Vă așteaptă un examen greu pe care îl treceți cu brio. S-ar putea să întălniți azi persoana pe care o așteptați de multă vreme. Aveți grijă să nu vă dați în spectacol, fiți naturală.  Cântăriți cu grijă deciziile pe care le luați pe plan financiar. Nu e o zi propice cheltuielilor.

Capricorn

Colegii și șefii au așteptări mari de la dumneavoastră. Ȋncercați să nu dezamăgiți. Ar fi bine să fiți punctuală măcar azi. Pe plan sentimental nu sunt modificări, deși câteodată vă doriți să schimbați ceva.

Vărsător

Aveți o energie pozitivă și sunteți într-o formă de zile mari. Puteți începe orice proiect, pentru că astrele sunt de partea dumneavoastră. E posibilă o schimbare pe plan sentimental, poate o nouă iubire sau o nuntă.

Pești

Nu vă simțiți bine și vă descărcați nervii, din păcate, pe cei apropiați. Ȋncercați să vă odihniți și să stați azi izolată de ceilalți ca să nu aveți ulterior regrete.  Așteptați cu nerăbdare primăvara să vă puteți reveni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed