HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 16 Februarie 2016

Horoscop zilnic Marti 16 Februarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscop-zilnic-Marti-16-Februarie-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 16 Februarie 2016. Citeste horoscopul zilei de Marti 16 Februarie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec– Se pare că agresivitatea ta iese la iveală în această zi, fiindcă vrei cu orice preț să-ți expui  punctul de vedere fără a ține cont de părerile celorlalți.  În loc să te enervezi, cel mai bine ar fi ca acea energie să fie folosită în mod constructiv, pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile ce țin de dezvoltarea personală sau de dezvoltarea relației cu persoana iubită. Poate va trebui să lași din buzunar o sumă de bani pentru a cumpăra iubitului/iubitei un cadou.

Taur– Este o zi aglomerată pentru tine și va trebui să-ți împarți timpul echitabil între muncă și familie. Apar multe oportunități de a socializa, chiar și cu oameni necunoscuți ție, dar flexibilitatea și dorința de comunicare îți vor face ziua productivă.

Gemeni -Te simți inferior celorlalți și dorești cu orice preț să te retragi într-un con de umbră, crezând că așa e cel mai bine. Vei colabora cu un prieten bun pentru a finaliza un proiect, ceea ce-ți va demonstra că se poate și că fiecare are un talent propriu, unic.

Rac– Se recomanda să planifici o întâlnire romantică sau să-i cumperi un cadou persoanei iubite, pentru a reîmprospăta relația. Profesional, ești interesat de o afacere din care nu o să iasă bani ușor, va trebui să aștepți până va fi profitabilă.  Nu prea ai încredere, de aceea ai semnat un contract cu toate condițiile stipulate. Vei vedea că munca depusă va da rezultate.

Leu– Azi ai parte de a doua șansă cu un fost partener și se recomanda să faci tot posibilul să nu mai repeți greșelile făcute în trecut. Ești prea pătimaș, te agiți foarte mult într-o activitate, energia pe care o emani este enormă. Din păcate, începi să devii nervos și agitat, începi să ridici tonul și să îi sperii pe ceilalți. Las-o mai moale!

Fecioară– Romantismul ar trebui să fie cuvântul-cheie pentru această zi. Mergeți la un film! Te agăți de trecut azi și răscolești amintiri. Găsești lucrurile bune pe care le-ai făcut și încerci să le aplici în prezent. Foarte bine, fiindcă în acest fel te pui din nou în mișcare.

Balanță– Ai șansa să pleci în afară într-o vacanță extraordinară, alături de persoana iubită. Azi ești destul de pesimist, fiindcă simți că sunt mincinoși în jurul tău, prefăcuți și încerci să-i eviți cu orice preț. Intuiția te ajuta foarte mult să le descifrezi adevăratele gânduri. Ai grijă să nu îndepărtezi și prietenii adevărați din jurul tău, care merită atenția ta.

Scorpion– Azi va trebui să pleci într-o călătorie de afaceri; eliberează-ți agenda pe săptămâna viitoare. Faci planuri mari și visezi, dar te îndoiești de capacitatea ta de a le duce la bun sfârșit. Ar trebui să nu mai fii atât de modest, ci să ai încredere în forțele proprii. Nu sta în banca ta, țintește sus. Poți face asta singur, dar ai ocazia să fii ajutat de ceilalți și să înveți multe lucruri valoroase.

Săgetător-Ai o întâlnire azi, dar pentru că ești nesigur de informațiile deținute, o amâni. Aveai și o călătorie planificată și nu știi dacă poți pleca tocmai acum, pentru că nu toate condițiile sunt îndeplinite și fizic și financiar. Analizeza situația și ia o decizie. În plus, o ieșire din cotidian ți-ar face foarte bine.

Capricorn– Dacă vrei să stai mai bine din punct de vedere financiar, discută cu superiorii sau cu partenerii de afaceri. Azi nu te simți bine din punct de vedere fizic sau emoțional, ești deprimat, ești bolnav sau anumite persoane din anturajul tău te influențează povestind lucruri triste care te afectează foarte tare. Ieși din cercul vicios!

Vărsător– În perioada următoare vei fi răsfățat și vei avea mai mult timp, deși azi ești foarte agitat și-ți consumi energia pentru nimicuri. Te enervezi și chiar sari calul, îți aloci resursele către lucruri ce nu sunt importante, doar le faci tu să pară și, din cauza grabei, nu vei realiza aproape nimic, ajungând acasă istovit.

Pești– Va trebui să fii mai flexibil cu programul tău, cineva va avea nevoie de tine. Azi ai o voință de fier, te bazezi pe intuiția ta și faci o mișcare îndrăzneață. Cât timp totul este în regulă și îndeplinești cu exactitate niște condiții etice și morale, poți merge pe ideea ta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed