HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 19 Februarie 2016

Horoscop zilnic Vineri 19 Februarie 2016

autor Elena Yvette
614 views 5 minute timp de citit

Este ziua perfectă pentru majoritatea zodiilor în consolidarea relațiilor, formarea de noi parteneriate sau colaborări, sau chiar în dezvoltarea unui proiect.

Horoscop zilnic Vineri 19 Februarie 2016

Berbec

Te vei simți putin mai obosit astăzi decât de obicei. Nu te forța să faci ceva de care știi că al tău corp nu are nevoie sau nu poți face față. Ar putea fi foarte tentant să îți însoțești prietenii, eventual să te alături proiectelor acestora. Dar fii atent la semnalele pe care organismul tău ți le oferă. Nu te întinde mai mult decât îți este plapuma!

Taur

Imaginația ta va fi nelimitată. Te vor ajuta atât intelectul, cât și intuiția în rezolvarea unor probleme care nu își găseau răspunsul până astăzi. Încearcă totuși să nu îți irosești energia pe lucruri nefolositoare. Încearcă să lucrezi cât mai mult în proiectele în care ești implicată, sau ar trebui să începi unele, dacă deja nu ai făcut-o.

Gemeni

Fă tot posibilul să închei capitolele care trebuiau închise de ceva vreme. Nu vei face decât să suferi mai mult; dacă vei continua în același mod, îți vor umbri activitățile zilnice. Cu toate că ai suferit foarte mult, apreciază că ai avut parte de o astfel de experiență, pentru că te-a făcut cine ești astăzi. Iartă și mergi mai departe. Concentrează-te asupra viitorului, deoarece astfel de experiențe te vor ajuta să eviți persoanele sau experiențele negative. Totul va merge în beneficiul tău.

Rac

Nu vei fi prea prietenoasă cu cei din jurul tău, mai ales cu părinții și apropiații tăi. Treci printre momente mai grele, tocmai de aceea ai o astfel de stare neplăcută. Dar încearcă să nu te răzbuni pe ei. Acestia nu au nicio vină, vor doar să fie amabili și prietenoși. Ar trebui să îți modifici tonul înainte de a începe să discuți cu ei, deoarece ai putea răni profund un prieten care îți vrea binele. Înainte de a începe să comunici cu aceștia, trage adânc aer în piept, calmează-te și încearcă să fii realistă.

Leu

Încearcă să îți găsești un model în viață. Privește-i pe cei din jurul tău, analizează-i și ia doar părțile bune ale acestora. Faci tot posibilul să ajungi în vârf, dar pentru acest lucru ai nevoie de o atitudine pozitivă, care momentan îți lipsește. De mult timp îți dorești o schimbare, dar nu faci nimic pentru a avea parte de așa ceva. Pentru a schimba ceva, e nevoie de mai multă încredere în forțele proprii, dar și de analize finale. Tot timpul îți cauți defectele, dar nu trebuie să vezi doar punctele slabe, ci și pe cele forte, pentru că ai mult mai multe decât crezi.

Fecioară

S-ar putea ca astăzi să nu te bucuri de căștigurile cuvenite de pe urma muncii tale. Există posibilitatea să depui mult efort pentru ceva ce nu merită. Cu toate că speri ca totul să fie bine și să fii apreciată pentru ceea ce faci, puțini sunt cei care văd cât de mult și de bine îți faci treaba. Dar nu dispera, ai răbdare. Totul va fi bine în curând. În viața sentimentală vei simți că te afli pe un teren destul de ostil, armonia dintre voi va fi greu de întreținut.

Balanță

Vei fi plină de energie și foarte hotărâtă, axată pe muncă și foarte eficientă. Cu toate acestea, fă tot posibilul să îți acorzi timp și pentru a avea grijă de tine. Nu prea ți-ai făcut timp în ultima perioadă pentru a merge să vezi cum mai stai cu sănătatea. Poate astăzi totuși îți vei face timp. Vei avea o persoană autoritară de partea ta, așa că cere-i ajutorul.

Scorpion

Vei reuși să te concentrezi cu ușurință în orice situație. Vei fi foarte inspirată, îți vei termina proiectele de mult începute. Acesta va fi rezultatul muncii depuse în timp. Soarta va fi de partea ta. Vei fi foarte apreciată la locul de muncă datorită efortului tău de a face totul perfect. Dar nu uita că în viață nu contează doar munca.

Săgetător

Vei avea nevoie de puțin mai mult optimism în viața ta. În ultima perioadă ai avut parte doar de momente negative, tocmai de aceea ți-ai pierdut cumpătul față de mulți apropiați ai tăi. Va fi greu să porți o conversație decentă cu aceștia. Dar, cu toate acestea, ar fi bine să îți analizezi dorințele, să depui mai mult efort și să nu îi mai acuzi pe ceilalalți de nereușitele tale.

Capricorn

Armonizarea se va așeza în relația dumneavoastră de cuplu. După certuri lungi, veți realiza că totul este în zadar și că doar comunicarea este cheia reușitelor dumneavoastră. Vă veți face planuri frumoase împreună și veți avea încredere în viitor.

Vărsător

Veți fi din ce în ce mai temător în legătură cu păstrarea unor anumite relații sau colaborări. Relația cu partenerul de viață e cam fragilă. Comunicați și vedeți ce puteți face pentru a repara totul între voi.

Pești

Veți începe o perioadă de cheltuieli mari. Aceste cheltuieli se realizeaza din cauza unei moșteniri primite sau a unui partaj. Cu toate acestea, încercați să fiți chibzuiți și evitați să îi lăsați pe ceilalți să profite de bunurile dumneavoastră.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..