HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 21 Decembrie 2015

Horoscop zilnic Luni 21 Decembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Horoscop-zilnic-Luni-21-Decembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 21 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Luni 21 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Berbec

S-ar putea să ai probleme cu legea, care nu suportă amânare. Ești neatent la unele detalii din trecutul tău, cum ar fi cele legate de boli sau de alte persoane. Trebuie să faci niște ajustări cu privire la planurile de călătorie sau educație.

Taur

Ai dificultăți în îmbinarea vieții intime cu prietenia sau ceva probleme cu ambiguitatea într-o relație. Nu reușești să îți îndeplinești un plan mai vechi și acest lucru te descurajează. Nu este cea mai bună zi să amesteci prietenia cu banii.

Gemeni

Apar ambiguități în viața personală sau în carieră. Oamenii au așteptări mari de la tine și sunt mai stricți, iar tu nu ești pregătit să faci față. Fă compromisuri când este posibil și fii atent la lucrurile pe care le-ai neglijat. Nu mai lăsa nimic în dezordine.

Rac

Este o zi bună pentru a-ți structura și ordona viața. Trebuie să renunți o vreme la visele tale, întrucât azi te ocupi de lucruri practice, dar nu te descuraja. Va veni și vremea acestora. Ia lucrurile pas cu pas și totul va avea o aură pozitivă.

Leu

Un vis sau proiect nu va avea succesul așteptat, iar motivația ta s-ar putea să scadă temporar. O relație amoroasă poate fi confuză. Vei fi nevoit să faci compromisuri de care nu ești pregătit. Ai nevoie de timp ca să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Fecioară

Responsabilitățile cu privire la familie sau treburi casnice pot fi copleșitoare, dar trebuie totuși rezolvate. Ai nevoie de suport moral, dar partenerul de viață sau un prieten se dovedește de neîncredere.

Balanță

Caută părți ale vieții tale care sunt dezorganizate și simplifică-le cât mai mult posibil. Este ziua perfectă pentru comunicare. S-ar putea să fii puțin presat să îți iei în calcul oportunitățile și să pui pe locul doi rutina zilnică.

Scorpion

Ai petrecut cam mult timp cu dragostea și petrecerile. Este timpul să te redresezi. Ai grijă cum îți planifici bugetul și elimină orice practici sau obiceiuri neproductive din programul tău. Caută metode creative de trai.

Săgetător

Ești provocat să aduci mai multă responsabilitate în viața ta, în timp ce menții o aură de mister și magie. Nesiguranța legată de familia ta poate constitui o provocare pentru că îți dorești îmbunătățiri. Simți că viața îți impune să fii mai matur mult mai repede decât de așteptai.

Capricorn

Te simți copleșit pentru că ești într-o activitate care îți consumă energia. Ia în considerare îndeplinirea unui vis, deși pare imposibil. Motivația și stima de sine o să îți crească considerabil. Nu ești dispus să faci compromisuri.

Vărsător

Simți nevoia să îți găsești un rost în viață. Vrei să faci schimbări, să îți faci prieteni noi și să îți îndeplinești visele. Te simți stresat pentru că îți pierzi foarte mult timp cu obligațiile sociale. Împrumutul este înșelător, dar astăzi va fi o soluție avantajoasă.

Pești

Ai grijă de sănătatea și corpul tău. Ai nevoie de activități inventive. Trebuie să devii mai organizat și să ai țeluri mai înalte. Nu va fi ușor pentru început să îți stabilești noi reguli, dar încearcă să îți pui toată răbdarea în joc.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed