HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 22 Decembrie 2015

Horoscop zilnic Marti 22 Decembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 742 views
Horoscop-zilnic-Luni-7-Decembrie-20151 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 22 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Marti 22 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

7 Decembrie 2015

Berbec

Astăzi explorezi locuri întunecate și menții o atmosferă misterioasă. Unii te-ar putea acuza de negare. Poți trece peste durerea emoțională. Trebuie să îți cunoști fricile ca să rezolvi restul problemelor. Ia-o pas cu pas și vei învăța tot ce trebuie.

Taur

S-ar putea să cunoști pe cineva nou. Probabil vei avea încredere în această nouă persoană. Dacă bănuiești ceva suspect despre noul tău prieten, fă cercetări în privința trecutului său. Tinzi să placi persoanele care te aprobă și împart aceleași opinii cu tine.

Gemeni

Te simți copleșit la lucru sau acasă. Să nu crezi că vine vreo forță supranaturală care să te ajute. Ai încredere în tine. Încrede-te în forțele proprii, în cunoștințele pe care le ai, înțelepciunea pe care ai dobândit-o. Nu renunța, orice ar fi.

Rac

Ai prezentat un plan sau un proiect pe care îl consideri absolut minunat. A mers exact cum ai planificat și acum ești complet atașat de ideea ta. Reconsideră și alte decizii, poate vei descoperi ceva care să îți pună viziunea în evidență ceva mai bine.

Leu

Cineva în care te-ai încrezut până acum se dovedește iresponsabil. Nu ai văzut niciodată această persoană comportându-se așa și probabil că te gândești cum de ai putut să te înșeli în privința ei. Nu judeca, ci gândește-te dacă persoana trece printr-o problemă de care nu tu știi.

Fecioară

O schimbare la care te așteptai nu mai are loc. Te-ai pregătit îndelung pentru această schimbare, chiar te adaptasei deja. Dă-i totuși puțin timp pentru că se poate oricând să se petreacă și atunci te vei reinventa din punctul de vedere al fericirii.

Balanță

Dorești să cunoști o nouă persoană, dar să știi că trebuie să-i adresezi niște întrebări înainte. Ești totuși introvertit, deoarece nu vrei să fii insistent sau ți-e frică de răspunsuri. Dacă este important pentru tine, încearcă totuși și o să vezi cât de ușor va fi.

Scorpion

Te simți mai lipsit de viață decât de obicei. Trebuie să meditezi puțin la acest fapt dacă vrei să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. Poate că ți-ai pierdut ceva din speranța tinereții, dar cu siguranță este încă acolo și o vei aduce înapoi.

Săgetător

Astăzi întâmpini probleme pe măsură ce îți îndeplinești niște țeluri. Ești stresat și crezi că ai nevoie de ajutor suplimentar sau resurse noi, dar, de fapt, te descurci și fără. Stai concentrat și păstrează-ți speranța. Nu lăsa nimic să te oprească din progres.

Capricorn

Spiritul și sufletul tău îți spun ceva, dar tu nu vrei să le asculți. Trebuie să fii mai calm și mai calculat. Începi să fii mai atent la ce îți spune intuiția și este cea mai bună soluție. Șoaptele inimii nu te vor înșela niciodată.

Vărsător

Greșelile sunt o mare parte din procesul de învățare. Dacă nu am face greșeli, nu am putea nici să învățăm lucruri noi. Poate că regreți o greșeală din trecut, dar nu ar trebui. Nu te simți rușinat sau pierdut. Succesul va veni în scurt timp.

Pești

Ești un gânditor. Mereu cauți răspunsuri și nu vezi lucrurile așa cum o fac ceilalți. Acesta este un cadou. O oportunitate nouă îți va da șansa să te afirmi prin creație și să arăți celorlalți cât de ascuțită și intrigantă este mintea ta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed