HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 23 Decembrie 2015

Horoscop zilnic Miercuri 23 Decembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 817 views
Horoscop-zilnic-Miercuri-23-Decembrie-2015 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 23 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Miercuri 23 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Miercuri 23 Decembrie 2015

Berbec

Îți ajuți prietenii să aibă mai mult succes și să se concentreze pe locul de muncă. Ești interesant și plăcut, așa că oamenii vor să stea în compania ta. Arăți fidelitate și reprezinți un exemplu pentru ceilalți cu potențialul tău de lider.

Taur

Îți tratezi prietenii cu respect și afecțiune, mai ceva ca pe membrii familiei. S-ar putea să te apropii de o persoană aventuroasă, care vrea să experimenteze tot mai mult. Alătură-te și tu! Ești cam încăpățânat. Ar fi cazul să mai lași de la tine.

Gemeni

Nu ești deloc pretențios astăzi. Îi asculți pe cei din jurul tău cu drag. Vrei să demonstrezi celorlalți cât ești de dotat intelectual. Cauți noi oportunități de carieră și îi încurajezi pe ceilalți să își continue activitatea, fie că este vorba despre un hobby sau un job.

Rac

Oamenii vin să se plângă la tine de probleme, temeri sau griji legate de viață. Totuși, nu îți vine ușor să îți faci prieteni. Ește romantic și pasional. Sunține-ți partenerul în tot ceea ce face și te poți aștepta să primești același tratament.

Leu

Astăzi ai tendința să combini dragostea cu latura carnală. Ești prietenos și te simți foarte bine în pielea ta, de aceea tinzi să atragi o groază de persoane. Îți arăți abilitățile organizaționale și interesul spre creație.

Fecioară

Ești timid și nu prea poți să îți faci prieteni. Nu ai încredere în tine. Fă tot posibilul să fii tu însuți și nu fi complexat. Atuul tău este că legi prietenii de foarte lungă durată. Învață să îți controlezi stresul. Banii nu sunt o problemă.

Balanță

Astăzi ai chef să dai o petrecere. Vrei să faci oamenii să se simtă mulțumiți și fericiți. Ai grijă însă la dragoste! Nu îți place să suferi și nici nu faci față cu brio acestor situații. Dacă ești părăsit, ia-ți puțin timp să îți revii până treci la relația următoare.

Scorpion

Ai câțiva prieteni, dar buni. Vrei să știi secretele tuturor, dar nu ești dispus să le împărtășești și pe ale tale. Nu ești interesat de sex, ci mai mult de o relație romantică, poate chiar de mariaj. Caută transformări și păstrează-te mereu tânăr.

Săgetător

Amâni un angajament tot mai mult, dar va veni vremea când trebuie să-ți asumi și responsabilități. Nu vrei să pierzi vremea cu oameni care nu te înțeleg. Ești mai mult genul profund și îți cauți cunoștințe care să fie pe aceeași lungime de undă.

Capricorn

Problema ta cea mai mare este încrederea. Odată ce te îndrăgostești, greu mai renunți la persoana de lângă tine. Ai prieteni loiali și interesați de tine. Îți place stabilitatea. Nu îți fie frică să încerci tot felul de chestii noi, doar pentru că te ferești de un eșec.

Vărsător

Ești plin de surprize. Nu te lași influențat și ești foarte încăpățânat. Vrei ca totul să iasă cum spui tu. Nu prea te înțelegi cu prietenii; ai cam mulți și nu reușești să legi o relație stabilă cu nimeni. Fii atent și la dorințele celor din jur.

Pești

Astăzi pari ușor distrat, neconcentrat. Totuși, cei care te cunosc știu că ești un bun ascultător. Ai nevoie de iubire și romantism pentru că te simți foarte sensibil. Nu te încrede prea tare în povești de iubire. Nu tot ce se scrie în basme ți se va întâmpla și ție.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed