HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 29 Decembrie 2015

Horoscop zilnic Marti 29 Decembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 904 views
Horoscop-zilnic-Marti-29-Decembrie-2015 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 29 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Marti 29 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

29 Decembrie 2015

Berbec

Poate că familia ta nu este de acord cu o decizie pe care o iei. Fă ceea ce îți spune inima! Nu lucra sub acoperire și scoate la lumină orice gând sau idee ai. Se poate să apară o nouă relație în viața ta sub forma unei prietenii.

Taur

Astăzi vei avea o mică problemă de sănătate, care însă se poate transforma într-o problemă majoră dacă nu ești atent. Dacă intervii acum, poți evita alte complicații în viitor. Mergi la medic pentru problemele de sănătate, în loc să încerci remedii de unul singur.

Gemeni

Întâlnești oameni care te condamnă pentru viciile pe care le ai. Doar păstrează-i la distanță. Încearcă să îți amintești toți oamenii buni pe care i-ai cunoscut de-a lungul timpului și ia legătura cu ei din nou, dacă este posibil.

Rac

Ai o viață monotonă de la o vreme. Încearcă să o condimentezi cu ceva aventuri cum ar fi o vizită în locul tău preferat de vacanță. Încearcă să te rupi de mulțime pentru o vreme și meditează la țelurile din viața ta.

Leu

Modul tău pozitiv de a privi lucrurile te ajută să acționezi în tot felul de situații. Dacă cineva încearcă să te implice într-o dispută, nu te lăsa păcălit. Astăzi manifești un interes deosebit pentru științe și religie.

Fecioară

Astăzi ești nevoit să te încrezi în cineva, o rudă, un prieten sau cineva apropiat. Persoana respectivă te va ajuta cu lucruri care țin de viitorul tău, dar cheia este încrederea pe care o acorzi. Lasă-te purtat de val și vei avea doar de câștigat.

Balanță

Ai o sarcină de rezolvat și trebuie să o închei cu deosebită atenție. Nu te încrede în ce spun alții. Tu poți face lucruri pe care alții nu le pot face, de aceea ești cu un pas în fața lor. Adoptă această atitudine mereu și vei vedea că imaginația ta va atinge cote maxime.

Scorpion

Trebuie să iei o decizie și oscilezi între a-ți asculta inima și a-ți asculta mintea. Aceasta este o enigmă. Ascultă-ți instinctul și vei lua decizia perfectă. Familia și cei apropiați au nevoie de atenția ta, așa că petrece puțin timp de calitate cu ei.

Săgetător

Primești vești bune care cu siguranță îți vor aduce un zâmbet pe față. Probabil că azi vei fi înconjurat de prieteni și familie. Ai grijă la sănătate și nu mai face excese! Dacă ai așteptat momentul pentru a te simți în largul tău, astăzi este ziua perfectă.

Capricorn

Ești demoralizat din cauza unor întâmplări care nu depind de tine și nu te poți concentra la lucru. Ca să ai o evidență clară, încearcă să îți notezi tot ce ai dus la bun sfârșit astăzi și ceea ce îți planifici să realizezi mâine.

Vărsător

Se rezolvă problemele de la muncă. Nu lua nicio măsură agresivă indiferent de circumstanțe. Ar trebui să-ți faci timp pentru cei dragi. De asemenea, nu fi ignorant cu privire la sănătatea ta. Mergi și fă un control!

Pești

Primești niște ordine stricte din partea famliei. Nu va dura mult această situație, așa că nu te lăsa afectat. Astăzi cheltui bani pe tot felul de cumpărături și ești ocupat cu treburile casnice, poate o curățenie generală serioasă sau doar ceva de rutină.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed