HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 9 Februarie 2016

Horoscop zilnic Marti 9 Februarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 914 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscop-zilnic-Marti-9-Februarie-2016.jpg

Este o zi în care majoritatea zodiilor sunt supuse unor stări de disconfort. Deși apar dificultăți la locul de muncă sau în cadrul relațiilor de familie, nu vă neliniștiți. Încercați să priviți soarele chiar dacă pe cer mai sunt și nori.

BERBEC (21 MARTIE – 20 APRILIE)
Dacă vă numărați printre cei singuri, se pare că astrele v-au pregătit mici surprize și, de aceea, fiți pregătiți pentru noile schimbări ce vor surveni în viața voastră. Pentru cei care sunt deja într-o relație, încercați să petreceți mai mult timp în compania celui iubit.

TAUR (21 APRILIE – 21 MAI)
Astăzi sunteți puși pe treabă. Începeți ziua cum nu se poate mai bine, iar laudele primite de la șef nu sunt de nebăgat în seamă însă aveți grijă ca aceste laude să nu se transforme în critici.

GEMENI (22 MAI – 21 IUNIE)
Datorită locului de muncă pe care îl aveți este posibil să fiți nevoiți să faceți câteva călătorii scurte. Profitați de aceste oportunități șă fiți deschiși la comunicare. Nu uitați să vă îngrijiți de sănătatea voastră.

RAC (22 IUNIE – 22 IULIE)
Astăzi vă dedicați întru totul familiei. Căutați orice pretext ca să fiți atenți și să îi mulțumiți pe cei dragi. Oferiți-le cât mai des dragostea și timpul vostru.

LEU (23 IULIE – 23 AUGUST)
Demarați o noua afacere din care sperați să obțineți sporuri maxime. Nu fiți prea superficiali și analizați fiecare decizie pe care o luați; astfel, vă veți simți mai liniștiți și veți putea depăși eventualele capcane ale negocierilor.

FECIOARA (24 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)
Sunteți preocupați de sănătatea voastră și vă faceți o programare la medicul de familie. Chiar dacă este iarnă, nu uitați de hainele mai groase și de vitamine. Seara o petreceți în compania partenerului de cuplu.

BALANȚA (23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE)
Totul merge cum v-ați planificat, pe toate planurile. Sunteți sănătoși, voioși, vă iubiți familia și vă simțiți de minune în sânul celor dragi vouă. Vor fi posibile cheltuieli, dar nu vă vor lăsa portofelul gol.

SCORPION (24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE)
Este o zi benefică pentru cei care nu se afla într-o relație. Există mari șanse ca astăzi să întâlniți acea persoană mult așteptată cu care să vă împărțiți și bucuriile și necazurile.

SĂGETĂTOR (23 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE)
Străluciți de-a dreptul! Nici voi nu știți ce se întâmplă de vă simțișți atât de bine. Nu vă puneți prea multe întrebări și nu despicați firul în patru. Bucurați-vă de această stare, pentru că vă va ajuta pe toată durata zilei în toate activitățile pe care aveți de realizat.

CAPRICORN (24 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)
Porniți la drum cu forțe proaspete după vacanța pe care ați petrecut-o cu partenerul vostru de cuplu. Vă bucurați de energie și dați dovadă de implicare în noua afacere. Totul va fi bine!

VĂRSĂTOR (21 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)
Este posibil să aveți parte de o surpriză plăcută: fie vă întâlniți cu un prieten mai vechi cu care nu v-ați mai vazut de mult timp, fie cineva vă va face o vizită. Oricum ar fi, voi veți fi încântați. Savurați aceste momente.

PEȘTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)
Treceți printr-o stare deloc plăcută. Nu vă simțiți motivați să faceți nici o activitate care înainte vă plăcea foarte mult. Încercați să treceți de această descumpănire și căutați liniștea în brațele partenerului de cuplu sau ale familiei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed