Horoscop 10 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 841 views
Horoscop-10-Aprilie-2017 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic Luni, 10 Aprilie 2017, pentru toate zodiile. Pentru Săgetători, astăzi este momentul potrivit de a face ceva pentru visurile lor. Gemenii trebuie să comunice în relație pentru ca aceasta să fie una frumoasă, iar pentru Tauri, azi apare o nouă obsesie în viața lor.

10-Aprilie-2017

Berbec

Păstrează câteva opinii pentru tine azi. Vorbărețul Mercur se află în semnul tău și te ispitește pentru a lăsa totul cum zici tu. Dar, cu luna în casa ta, ai putea ridica din sprâncene, mai ales la locul de muncă. Salvează-te cu această scuză și gândeștete la discuții strategice. Există o linie subțire între a fi un lider de gândire și un ”pierde-vară”.

Taur

O fascinație nouă în legătură cu istoria sau o cultură exotică ar putea să te conducă la a afla mai multe despre acestea. Ar putea deveni o obsesie, cel puțin pentru ziua de azi. Ai putea petrece o mulțime de timp on-line sau în bibliotecă, sau să vorbești cu oameni care sunt specializați în acest domeniu. Până la sfârșitul zilei, mintea ta ar putea fi plină cu lucruri noi. Fă o plimbare pentru a-ți limpezi creierul.

Gemeni

Când vine vorba de dragoste, lucrurile sunt cu siguranță în favoarea ta. Lucrul de care trebuie să fi conștient astăzi este că ar putea exista unele manipulări din partea cuiva apropiat ție. Ai grijă ca nevoia pentru libertate să nu afecteze în mod negativ relația ta. Comunicarea este cheia pentru a menține o poveste de dragoste sănătoasă la orice nivel.

Rac
Lucrurile cu privire la dragoste pot fi puțin riscante pentru tine. Trebuie să faci câteva ajustări pentru a rămâne pe aceeași frecvență cu cei dragi. Niciunul dintre voi nu trebuie să simtă ca a luat conducerea în acest moment, provocând o anumită ezitare în relație.

Leu

Cu cât vrei să încerci să te agăți de ceva, cu atât mai probabil îți va aluneca printre degete. Apucă ceea ce vrei, dar nu strânge prea tare. Sentimentele sunt delicate astăzi, așa că procedează cu grijă.

Fecioară
Aspectele care implică dragostea s-ar putea să nu meargă exact așa cum îți dorești. Ai putea aștepta ca partenerul tău să facă următoarea mișcare, din moment ce nu sunteți siguri în ce fel progresează relația. Păstrează liniile de comunicare deschise și oprește redarea jocurilor mentale confuze.

Balanță
Lucrurile ar trebui să meargă bine în dragoste, dar s-ar putea ca astăzi lucrurile să devină puțin mai lejere. În timp ce dorești ca lucrurile să fie clare și planificate, s-ar putea ca partenerul tău să tânjească după mai multă libertate și spontaneitate. Tensiunea poate apărea dacă una dintre părți devine prea încăpățânată sau dacă ambii parteneri vor să preia conducerea.

Scorpion

Nu merge într-o direcție lăsând pe altcineva în urmă. În ceea ce privește dragostea, va trebui să încerci să comunici cu partenerul tău. Preia conducerea și încearcă să nu fii încetinită de indeciziile altor oameni. Știi în ce direcție să mergi, așa că du-te acolo.

Săgetător

 Îți trăiești visurile, Săgetătorule? Ești încă în contact cu ele? Energia provenită de la astre îți oferă tărie și te încurajează în acest aspect al vieții tale. Profită de posibilitatea de a face rost de lucrurile pe care le dorești cel mai mult. Ajunge la viața împlinită pe care ți-o dorești luând mai întâi măsuri în legătură cu dorințele tale,

Capricorn
Fii atent să nu te manipuleze o situație romantică. Ai putea crede că acțiunile tale sunt nobile și bine intenționate, dar s-ar putea crea un scenariu care nu are nicio bază în realitate. Oamenii pot fi impresionabili, dar asta nu înseamnă că ar trebui să profiți de acest lucru prin promovarea propriilor interese în detrimentul altora.

Vărsător

Partenerul tău ar putea simți nevoia de mai multă libertate în relație, în timp ce speri ca el să se implice mai mult. Nu te mai gândi la diferite scenarii inventate, deoarece îți vei provoca singură dezamăgire!

Pești

Ești indecis atunci când este vorba de probleme legate de dragoste și romantism. Din anumite motive, ai tendința de a alege o cale, apoi alta, dar niciuna plină de satisfacții. Nu trebuie să iei măsuri concrete în acest moment. De fapt, dacă îți iei acest angajament, îți poate provoca frustrare mai târziu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed