Horoscop 4 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
horoscop-4-aprilie-2017

E momentul unor noi începuturi pentru Gemeni, iar trecutul revine în viața Balanțelor. Leii prind putere, în timp ce Scorpionii se tem de ziua de mâine.

4-Aprilie-2017

Berbec

S-ar putea să ai parte de o zi foarte plină și interesantă. O invitație la o petrecere îți va da însă planurile peste cap. O persoană dragă te va ajuta să treci cu bine și peste acest moment. Spre finalul zilei, soarele va apune frumos și pe strada ta.

Taur

Amintirile încep să vă răscolească încet-încet în momentul reîntâlnirii unei persoane dragi. Aceasta este o zi foarte importantă, deoarece vei avea suficient timp să îți faci curățenie în suflet și în minte.

Gemeni

Multe priorități îți înseninează ziua, însă va trebui să te gândești bine înainte de a lua o decizie. Fii recunoscătoare prietenilor tăi pentru curajul pe care ți-l oferă, ai grijă totuși să nu îți neglijezi iubitul. El va suferi mai mult decât oricine pentru deciziile greșite pe are le iei.

Rac

Este momentul să afli că oamenii sunt cu două fețe. Nu te lăsă înfrântă de vorbele unor persoane fără prea mult bun-simț și amintește-ți întotdeauna când o sa cazi că ești cea mai puternică femeie pe care o cunoști. Cu siguranță vei reuși!

Leu

Nu trebuie să profiți de puterea pe care o deții și să îi rănești pe cei din jurul tău. Astăzi poți încerca să fii o persoană mai bună. Dar amintește-ți că oamenii buni nu sunt persoane slabe, așa că nu lăsa garda jos niciodată, oriunde ai merge.

Fecioară

Frumusețea și delicatețea sunt calitățile prin care azi dai gata pe oricine îți iese în cale. Nu uita să te ferești astăzi de soare, deoarece cearcănele nu le poți ascunde cu niciun fel de machiaj. Zâmbește doar și uită de probleme pentru o zi.

Balanță

Este greu pentru tine să faci față trecutului atunci când te aștepți prea puțin ca acesta să mai revină. Încearcă să nu te împotrivești destinului și să îți asculți inima, altfel vei avea parte de multă amărăciune în suflet.

Scorpion

Multe greșeli te prind din urmă, iar acesta este cu adevărat un motiv de îngrijorare. Nu poți să faci față atâtor lucruri, așa că va trebui să faci tot posibilul să le îndrepți. Nu uita că fapta recunoscută e pe jumătate iertată.

Săgetător

Din păcate, astăzi vei săgeta pe lângă inima persoanei iubite. O greșeală din trecut îți va aduce probleme serioase în relația de cuplu. Deși nu ai foarte multe șanse ca el să te ierte, încearcă să îl iei cu binișorul și poate se va gândi de două ori înainte de a te părăsi.

Capricorn

Zecile de cadouri pe care le primești pot însemna o nouă schimbare în viața ta. Și e vorba de o schimbare radicală, deoarece sunt cadouri de cuplu și sunt oferite cu o urare călduroasă.

Vărsător

Vei avea parte de o zi încărcată, dar totodată minunată. Atât activitățile distractive, cât și activitățile de cuplu îți vor transforma ziua într-un adevărat miracol. Se pare că pentru tine va fi o zi deosebită de importantă astăzi…

Pești

Situația financiară îți va da câteva bătăi de cap astăzi, având în vedere că prețurile hainelor au crescut atât de mult. Ar trebui să înveți să te mulțumești cu ceea ce ai, altfel viața îți va lua și cele mai scumpe lucruri pe care le-ai obținut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed