HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 1 Octombrie 2015

Horoscop zilnic Joi 1 Octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscop-zilnic-Joi-1-Octombrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 1 Octombrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Joi 1 Octombrie 2015 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Berbec

Toată ziua o veţi dedica întăririi relaţiei cu persoana iubită sau poate chiar veţi pune la cale noi planuri. Nu vă grăbiţi cu luarea deciziilor, deoarece instinctul dumneavoastră vă poate juca feste în ceea ce priveşte capitolul sentimental.

Taur

Simţiţi nevoia să fiţi vesel şi să sărbătoriţi alături de prieteni şi familie. Nu spuneţi “nu” niciunei provocări şi din această cauză rămâneţi uimit de cât de multe puteţi realiza. Nu va suprasolicitaţi, deoarece puteţi avea parte de incidente serioase.

Gemeni

Primiţi o suma importantă de bani de la o sursă la care nu v-aţi fi aşteptat. Asteptaţi un răspuns în ceea ce priveşte o afacere în care v-aţi pus toate bazele şi chiar încep să se vadă primele rezultate.

Rac

Astăzi va preocupaţi în totalitate de casă şi de treburile gospodăreşti, lucru ce bucură pe partenerul de viaţă care n-a mai primit ajutor de o bună perioada de vreme. Spre seară, va găsiţi relaxarea împreună cu acesta.

Leu

Puneţi la cale o excursie, o plecare peste hotare alături de prieteni. Va puteţi, în sfârşit, relaxa, cu gândul la acea oază de bucurie pe care o aşteptaţi de o bună perioadă de vreme.

Fecioară

Aveţi parte de mici reuşite care va binedispun şi vă aduc zâmbetul pe buze. Acasă veţi fi apreciat pe măsură ce începeţi să va implicaţi în activităţile celor mici. O zi plină cu împliniri!

Balanţă

Sunteţi pozitiv şi aveţi o energie debordantă cu ajutorul căreia reuşiţi să îi înveseliţi şi pe cei mai morocănoşi colegi sau prieteni. Primiţi în a două parte a acestei zile o veste destul de îmbucurătoare.

Scorpion

Întâlniţi o persoană nouă, o persoană care va avea multe de spus în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră amoroasă. Nu va lăsaţi pradă impulsurilor de moment şi încercaţi să vă gândiţi puţin situaţia.

Săgetător

Reuşiţi, în sfârşit, să vă puneţi puţină ordine în gânduri şi asta doar cu ajutorul prietenilor şi al familiei. Spre seară, vă veţi relaxa la un eveniment pe care l-aţi tot amânat.

Capricorn

Va pregătiţi intens, atât sufleteşte cât şi fizic pentru o activitate ce are loc într-un loc mai somptuos. Nu sunteţi genul neserios, aşa că trebuie să va faceţi o apariţie demnă de ţinut minte.

Vărsător

Aveţi nevoie de o activitate care să vă dea mai mult de gândit şi să vă răpească mai mult timp liber pentru a nu mai medita la toate lucrurile ce vă fac nefericit. Mare grijă la sănătate, în special la odihnă!

Peşti

Sunteţi predispus la diverse cheltuieli, aşa că nu ar fi rău dacă aţi avea mai tot timpul, lângă dumneavoastră, o persoană care să vă mai ţină în frâu unele plăceri. Spre seară, veţi primi o vizită cu totul neaşteptată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed